• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    POMPO
    POMPO --- ---
    JULIAN:
    GW2 ma pomerne komplikovany system nabidky a poptavky tech kreditu.
    Pokud to bude jak rikas, tak to bude o hodne jednodussi.

Ciste nahodou se nevi jestli pujde ty tokeny sbirat i nejak ve hre?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    POMPO: GW2 to ma trochu jinak, tam jsou nejake divne prepocty... ale tohle bude imho presne system "PLEX"u z EVE online. a tam to funguje tak, ze za dolary si koupis item (credd) a ten bud pouzijes a dostanes X dni herniho casu, nebo to muzes nekomu prodat/darovat.
    POMPO
    POMPO --- ---
    MESHCA:
    Treba pocatecni cena CREEDu, mnozstvi kreditu na mesic hrani, pripadne nejaka zavislost vyvoje ceny kreditu podle poptavky...

Neco jako ma GW2
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    MESHCA: To jako urážíš můj skill? :)))
    Ba ne, moc dlouho jsem nehrála a taky obvykle healovala :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    LOBOTECH: Nejdelsi sobouj 1vs1 jsem mela, kdyz jsem byla ve full healu vs full tank. V ten okamzik to byl sobouj o tom, jak dobre dokazu uskakovat a setrit focusem. Jinak BG souboj netrva dele jak nekolik desitek sec. Cas je hodne zavysly na skillu hrace (tu si myslim, ze je zakopany pes koukani prez rameno pritelkyni), a druhotne na ampech a gearu. Je pvp gear, ktery pridava pvp ofence a defence, coz ma docela dost vliv na to, jak jdou hp dolu, za predpokladu, ze se trefis. Cele scalovani je take docela osemetne az do levelu 30. Protoze jako lvl 6 mas vyznamne mene skillu v action setu nez hrac s presnym lvlem na ktery te to scalne.
    POMPO: Tezko rict, ti tim myslis "prosaklo". Hrac A, ktery ma hodne dolaru, a malo godlu, koupi za dolary credd a da ho do aukce. Hrac B, ktery travi eve hre spousty casu, ma hromady goldu, ale malo dolaru, si muze credd v aukci koupit. Hrac A je spokojeny, hrac B je skopojeny. A penize, ktere bys ly goldfarmrovi jsou Carbine na vyvoj dalsiho obsahu.
    JULIAN: Focus ovlivnuje jen healery. Osobne si myslim, ze by mel ovlivnovat vsechny spelly. Nevim, proc to je, jak to je.
    ASACHI: Ne, na konci open bety se vsechno maze. Na Headstart se jede na cisto.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ALONSY: Ja jsem rad ze jsem jim pomohl betatestem najit dost chyb a komenty vylepsit par veci. A tez jsem si urcil co chci hrat. Ted uz take jen se prochazim maximalne v Housingu a delam prohlidky sveho zamku :-)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    OSCURO: Mně kolikrát ke štěstí stačí změnit server a mám to jako novou hru :)
    Ale jinak jsem si to vyzkoušela, rozhodla se, co hrát a dál už jen čekám.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    LOBOTECH: Ja se uz uplne tesim jak se to vsechno smazne a zas si to projdu hezky od zacatku. Vubec me to nevadi.
    ZACK
    ZACK --- ---
    ASACHI: Nezustavaji.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    LOBOTECH: ale o cd sem nemluvil. a ano saman s obouruckou pribehl, dal stormstrike a kdyz proclo WF byl to instakil pro kazdyho clothaka. Pyro mage to same. Ambush roguna taky IK clothaka. Takze rozhodne tam bylo spousta moznosti jak chcipnout instantne nebo do pul vteriny

btw stormstrike s T3 gearem mel tusim 6 vterin cd, WF bez cd...
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    ALONSY: He? Tedkom z openbety postavy zustavaji?
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    LOBOTECH: To jde jen o headstart pro ty, co mají předplaceno. Jinak se z bety nic nenechává.
    VAJCE
    VAJCE --- ---
    LOBOTECH: bo si nehral od zacatku asi wow,kamo stary dungy, co sou ted modry pro pet byli skoro raidy pro deset az patnact, respawn ty mobove meli snad 5 minut a resovali se ti kdyz si fightil s dalsi grpou...
    zlepsilo se to az vyslo MC a v MC se prvni trash raidoval treba tyden nez se dali prvni mobove :)
    aaach ty stare dobre casy :DDD
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    SIRLOON: To se klidne hadej, ja jsem wowko hral od zacatku a nefungovala :o) Kdo presne oneshotoval jednoho hrace za druhym? Dycky sis musel dobre rozmyslet na koho pouzijes CDs a v jakym poradi. Vyjimku mohli tvorit samani s nahodnym windfurry procem. A samozrejme magove s jejich pompyrokaboom, jenze ty meli taky CD :) Hral jsem locka a nepamatuju si na dobu, kdy by me nekdo oneshotoval :o)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    kdo my to tu vysvetloval ten Focus a pak to smazl? :(
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ZACK: zapomnel si na windfury shamana s obouruckou ;)

LOBOTECH: Vanila 1.12 tak opravdu fungovala, to se budu hadat i ja
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ASACHI: Ja bety nehraju :) Me desne nebavi hrat neco co mi pak smaznou (ikdyz vim, ze z posledniho vikendu se nejak ty postavy pry maji zachovat ci co :) )

ZACK: Kdyby na to byly prasky, tak bych to bral :) Addon je dobrej napad, na to se musim zeptat :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    ZACK
    ZACK --- ---
    LOBOTECH: Na to budou urcite nejaky prasky. Nebo addon, ktery ti to vydeli 1k :) Uprimne vubec netusim, jaky mam hp, protoze bezne se to nikde nezobrazuje.
    POMPO
    POMPO --- ---
    Uz nekde prosaklo jak to ma byt s CREEDem?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam