• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Tumate, munchkini!
    Ja osobne se tesim na RP. Konecne je v nejaky novy hre system domecku pro panenky a da se na tom strasne moc vyradit. Nemluve o tom, ze to ma konecne nejak poradne zpracovanej vizualni styl, narozdil od spousty mmo rychlokvasek.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    LOBOTECH: ešte tak dobre do Lich Kinga sa dal s rogunou oneshotovat nejaký ten cloth (konkrétne jedným Ambushom som zvykol v BG zhasínať práve warlockov a mágov), každopádne celkom určite sa dal skoro každý class dať na CheapShot + Kidney Shot, čo síce nie je oneshot, ale je to stunlock a smrť.
    Táto chujovina fungovala vo WoWku fakt dlho, v niektorých obdobiach lepšie, v iných horšie, ale cooldown+trinket burst na massive damage v PvP malo kopu classov a o skille to vôbec nebolo. Pozapínaš všetko, čo ide, nejakého chudáka zostrelíš a potom zase 10 minút čakáš, kým ti dobehnú všetky CD a zase niekoho strašne utrieš.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    PALUSHA: Jak rika Zack. Boomboxy budou az na launch, jako odmena betatesterum za ucast. Budou chodit kazdy den tri a do vycerlani nabetenych dni.
    Obsahem jsou 2 specialni maunti, raidin kostym a pak barvy, itemy atd.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    JULIAN: Esper ma na doplneni focusi spell - Meditation. Nevim jak SS, ale Medic myslim nic takoveho nema. Dale mimo combat jidlem. A pak potikama od technologista.
    ZACK
    ZACK --- ---
    PALUSHA: Ty dostanes az po startu.
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    Omlouvam se za mozna blbou otazku, ale ted sem nekde precetl ze za kazdy den kdy se lognu do bety, dostanu boombox s nejakym unique itemem, nebo jeho casti. Kde ten boombox najdu? At koukam jak koukam, at pouzivam google jak pouzivam, nic rozumneho jsem se nedocetl.
    ZACK
    ZACK --- ---
    POMPO: Ty me mas v ignoru nebo nevim :)
    Business Model | WildStar®
    http://www.wildstar-online.com/en/game/features/business-model/
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Tak uz chapu k cemu je focus. Sice ho mam kybl, ale kdyz jako healer v BG ani jednou neumru tak to tak v pulce matche dojde :( a doliza to dost pomalu teda
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Credd by nemel ve hre dropovat z mobek. Vznika snad jen koupenim - je to item. Moje vnitni cena v bete, kterou bych byla ochutna dat 15dolaru je 20-30 platinia.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    JULIAN: Je to jak pises, jedina sance jak credd ziskat ve hre je koupit in game od hrace (at uz za cokoliv, primo ci skrz aukci) - noliferi s hromadou zlata co maji hloubeji do kapsy nakoupi a maji gametime.
    Nebo si clovek koupi za real money credd od Carbine a ve hre s nim udela co chce. Zkonzumuje a na mesic gametime ci proda a tim ziska gold ci item od jineho hrace treba kdyz se chce vyhnout i tomu minimu grindu a jen jet co ho zajima a je vyfutrovan v realnem svete penezma. Prijde me to perfektni, jen to chce dost dobre podrzet ingame ekonomiku a vyloucit nejake megaexploity.

JULIAN
    JULIAN --- ---
    POMPO: ano ale v GW resi prevod real penez na ty ingame nejaky system, tu by to meli resit sami hraci (nejcasteji asi pomoci aukce?). neni to F2P hra, tudiz by to nemelo jit ziskat jinak nez za ty real money, ale kdo vi jak to vymysleli
    POMPO
    POMPO --- ---
    JULIAN:
    GW2 ma pomerne komplikovany system nabidky a poptavky tech kreditu.
    Pokud to bude jak rikas, tak to bude o hodne jednodussi.

Ciste nahodou se nevi jestli pujde ty tokeny sbirat i nejak ve hre?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    POMPO: GW2 to ma trochu jinak, tam jsou nejake divne prepocty... ale tohle bude imho presne system "PLEX"u z EVE online. a tam to funguje tak, ze za dolary si koupis item (credd) a ten bud pouzijes a dostanes X dni herniho casu, nebo to muzes nekomu prodat/darovat.
    POMPO
    POMPO --- ---
    MESHCA:
    Treba pocatecni cena CREEDu, mnozstvi kreditu na mesic hrani, pripadne nejaka zavislost vyvoje ceny kreditu podle poptavky...

Neco jako ma GW2
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    MESHCA: To jako urážíš můj skill? :)))
    Ba ne, moc dlouho jsem nehrála a taky obvykle healovala :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    LOBOTECH: Nejdelsi sobouj 1vs1 jsem mela, kdyz jsem byla ve full healu vs full tank. V ten okamzik to byl sobouj o tom, jak dobre dokazu uskakovat a setrit focusem. Jinak BG souboj netrva dele jak nekolik desitek sec. Cas je hodne zavysly na skillu hrace (tu si myslim, ze je zakopany pes koukani prez rameno pritelkyni), a druhotne na ampech a gearu. Je pvp gear, ktery pridava pvp ofence a defence, coz ma docela dost vliv na to, jak jdou hp dolu, za predpokladu, ze se trefis. Cele scalovani je take docela osemetne az do levelu 30. Protoze jako lvl 6 mas vyznamne mene skillu v action setu nez hrac s presnym lvlem na ktery te to scalne.
    POMPO: Tezko rict, ti tim myslis "prosaklo". Hrac A, ktery ma hodne dolaru, a malo godlu, koupi za dolary credd a da ho do aukce. Hrac B, ktery travi eve hre spousty casu, ma hromady goldu, ale malo dolaru, si muze credd v aukci koupit. Hrac A je spokojeny, hrac B je skopojeny. A penize, ktere bys ly goldfarmrovi jsou Carbine na vyvoj dalsiho obsahu.
    JULIAN: Focus ovlivnuje jen healery. Osobne si myslim, ze by mel ovlivnovat vsechny spelly. Nevim, proc to je, jak to je.
    ASACHI: Ne, na konci open bety se vsechno maze. Na Headstart se jede na cisto.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ALONSY: Ja jsem rad ze jsem jim pomohl betatestem najit dost chyb a komenty vylepsit par veci. A tez jsem si urcil co chci hrat. Ted uz take jen se prochazim maximalne v Housingu a delam prohlidky sveho zamku :-)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    OSCURO: Mně kolikrát ke štěstí stačí změnit server a mám to jako novou hru :)
    Ale jinak jsem si to vyzkoušela, rozhodla se, co hrát a dál už jen čekám.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    LOBOTECH: Ja se uz uplne tesim jak se to vsechno smazne a zas si to projdu hezky od zacatku. Vubec me to nevadi.
    ZACK
    ZACK --- ---
    ASACHI: Nezustavaji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam