• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NOMAADSplitboarding. Backcountry addiction
    Místo pro všechny kdo vědí že ten pravý snowboarding najdou za hranicemi lyžařských center,pro ty kteří nechtějí platit za permice,pro závislé na prašanu,pro ty co si přičichli k tomuto rychle rostoucímu sportu...Výbava,terény,fotky,videa,bezpečnost,tips n tricks.
    rozbalit záhlaví
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    ZSIS: Mam Burton AK gtx Cyclic. Klidne bych si je koupil znova – dobry vetrani, kapsy, zipy a strih. Cena loni 6-7k.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    ZSIS: Pokud mas napnutej budget, tak tyhle: https://www.hanibal.cz/direct-alpine-midi-light-limitovana-edice-2018_z21716/#6461 jsou to primárně převlečáky, takže nemaj žádný fíčury typu kapsy nebo spodní manžety, ale zip na nohavicích až nahoru a poutka na kšandy.
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    ZSIS: Ja jsem se tri sezony pekla v obycejnejch kalhotach na prkno, a ted jsem si konecne koupila svrchni nezateplenej goretex se zipem po cely delce. Rekla bych, ze nejlevnejsi a nejdostupnejsi varianta bude neco takovyho z Decathlonu:

PÁNSKÉ TURISTICKÉ SVRCHNÍ KALHOTY TREK 500 TMAVĚ ŠEDÉ FORCLAZ - Decathlon
    https://www.decathlon.cz/svrchni-kalhoty-trek-500--id_8493660.html

Pokud neslapes nekde na Spicberkach, tak to s leginama vespod bohate staci, v extremni zime bych to doplnila perovejma trenkama/sukni.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    ehm.. nejake doporuceni na kalhoty na splitboarding?

posledni 2 roky jsem se zaskoloval se staryma "normalnima" na prkno. za prve v nich bylo moc vedro (coz bych jeste zkousl), ale za druhe jsem je loni roztrhal. a jak prave zjistuji, asi i vyhodil, protoze ty zbytky nikde nemuzu najit a 1.1. bych zkusil prorazit na hory. v techto dobach je to trosku horsi s tim rychle nekam jit neco koupit. ano, je mi to trosku trapne.
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    AUDIAC: zkus LTB, mají krám na Újezdě, splity vyrábí, půjčovnu mají tuším taky. Příjemnou zábavu do začátku, mrzí mě, že už nezažiju ten wow-pocit, co má člověk poprvé na půjčeným a pak znovu, když si pořídí vlastní a zjistí, že je to ještě lepší ;)

pic related
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    VIRUS31: o Gara vím, spíš mě zajímalo, jestli je v Praze ještě jiná - pokud si dobře pamatuju, tak se tu před nedávnem řešilo, že je s nima docela těžká domluva...
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Tak dík za tipy :) hele já to chápu, že je split návykovka, ale prostě si chci se ženou zkusit vyšlápnout a sjet kopec, ona na skialpech a já na splitu. že ho nakonec stejně koupim, je jiná věc a až o následující krok :)
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    ja si to taky tenkrat chtel vyzkouset, ale nakonec jsem do toho sel s tim, ze to za zivot nejak urcite vyuziju. a loni jsem konecne zlomil debilni nitro a poridil jsem ultimatniho jonese. ale pred splitem jsem mel sneznice a cestou nahoru to bylo peklo tahat na zadech prkno. takze jsem celkove vedel, co je to za drinu vyslapnout kopec... :)
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    AUDIAC: vubec nevahej :) .. ale chapu te, neni to levny. ja si pujcil splita jednou a po prvnim vyslapu jsem vedel ze ho nutne potrebuju.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    LOJZIKOVO: no, ono zase bez toho, aniž bych si na tom pár dnů zažil, se mi těch 1500+ nechce zrovna dávat :) ale tak nějak čekám, že to přijde.
    ono ale nezáleží jen na mě, po letech skrytého, ale konstantního nátlaku jsem snad nakoupil i ženu - do skialpů teda, pač je lyžařka - a tak to bude nejdřív o půjčení na pár víkendů a pak snad oba rozbijeme prasátka
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    AUDIAC: pokud jsi pure snowboardista a mas rad vyslapy a si trochu fit tak rozbijej prasatko...snad tam najdes tak 1500 eur abys poridil neco poradnyho :-D....aby ti nedali nejakej shit a nebyls z toho zklamanej a zatratil celej splitboarding
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    je v Praze nějaká půjčovna krom Gara? léta o splitu uvažuju, ale nikdy jsem neměl s kým jezdit, nicméně teď se blýská na lepší časy, tak bych si ho rád párkrát půjčil, než rozbiju prasátko...
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    SUVA_: aha, no tak to bohuzel nemuzu slouzit:/
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    LOJZIKOVO: To by mi nepomohlo, urvala jsem plastovej okraj na takovy ty tycce, na ktery mas pridelany vazko v chodicim modu. Nicmene firma Voile je evidentne kamos, muj kolega zlamal neco podobnyho a poslali mu hromadu nahradnich dilu, jen po nem bohuzel chteli ucet.
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    SUVA_: doporucuju takovejdle kit https://www.voile.com/voile-speed-rail-binding-backcountry-kit.html , jen jednou si zlomis nahore na kopci prezku a pak uz je tahas v baglu furt
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    Nemate nekdo uctenku od Voile Speedrail? Urvala se mi jedna ta plastova cast a chci si nechat poslat novou.
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    Má tady někdo boty FITWELL? Trošku tápu ve velikostech. Jestli máte napište mi jaký boty normálně máte a jaký FITWELL. Klidně pište do pošty dík
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    JARDAK: ja s tim bojoval a novej solution ma docela dobrou povrchovou upravu sam o sobe
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    NAILER: taky jsem to uz v u nas nenasel
    NAILER
    NAILER --- ---
    JARDAK: to se asi nedá koupit v ČR, že? Vidím to jen v Německu za 40 euro.
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    a tohle vypada na dobrej hack

I Sprayed NeverWet on my Snowboard Topsheet and.. It Worked?
    https://www.youtube.com/watch?v=msLDa0bkDcM
    RODWY
    RODWY --- ---
    JARDAK: jj Pomoca je primarne moher..zase lip jede,ale zivotnost nic moc!
    coz me pripomina,ze mam nove lepidlo G3 na nanaseci folii,kdyby nekdo potreboval.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam