LOJZIKOVO: díky, tak to jsem byl pomalej ... a moje hledání právě objevuje jen prázdný shopy nebo max možnost koupit v setu s prknem :/ V nějakém komentáři zaznělo, že dostupný budou vázání Spark "během několika měsíců", že mají jakýsi problémy s dodáváním/výrobou - ale nemám, jak tohle info ověřit nebo případně zjistit, kdy by mohly být skladem.
Možná se něco objeví na polském Splitboardy.pl, respektive na
https://sportstore.pl/ - ale nevím nevím, jak je tenhle shop důvěryhodnej, podle recenzí je to tak 50:50 ... nemáte někdo zkušenost?
JARDAK: Můj názor na Garu je furt stejnej, s jejich přístupem bych jejich prkno nechtěl, protože se osobně neznám s těma správnejma lidma a jejich přístup k neznámýmu člověku "z ulice" je takovej ... východoevropskej, nebo jak to říct slušně. Stokrát radši nakoupím na Sport Conrad nebo přímo u malovýrobců tipu Plum, Furberg ... kde vím, že umí odpovědět na email, vyřídí ti v pohodě reklamaci apod. a kvalita/cena je srovnatelná nebo vyšší. Ale nebudeme tu šířit bad vibes, žejo!? Gara je určitě skvělá ČR značka a kritika se tu moc nenosí :) :)
Ten Tenet by mě taky zajímal, reklamy na mě skáčou pořád a neznám nikoho, kdo by to jezdil ... nějaká nová značka?