NAILER: Super, díky! Hele fakt je ta (rychlá/pomalá) skluznice tak zásadní pro manévrovatelnost a handling?? Jako pro rychlost je mi to jasný :) ale nenapadlo mě, že to hraje nějakou zásadní roli v tomhle. Např. ten Rossi XV, kde jsi psal, že skluznice pomalá a handling blbej... měl jsem vždy za to, že je to spíš designem prkna? Rossi má naopak skluznici celkem tvrdou, což jsem chtěl u všech svejch prken. Občas se zářez do jádra podařil, ale člověk se musel fakt snažit (a na starejch kládách se sukama jsi mohl jibovat a nic extra se nestalo:). A že bych si v Alpách nebo Tatrách ve strmostech stěžoval, že to jede moc pomalu, tak to si nějak nezvpomínám :D
NAILER: Já jsem zainvestoval a pořídil nový Plum před dvěma roky, takže teď jen dát dohromady ten starý a budu mít komplet splita na půjčení... až teda renovuju nebo nově udělám pásy. Jestli jsi testoval renovaci lepidla (tzn. NE výměna za nový), tak budu moc rád za report, resp. doporučení vhodnýho prostředku. Ta výměna je strašnej opich...