• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    jak vypnout notifikace defaultni sms app bez toho abych jinou nastavil jako default (a tim znepřístupnil sms pro jine app)
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    GLACIER: omg kdo tvrdí, že z toho máš? A to že věříš, že závada nikdy nepřijde je sice hezké a super důvěra v Xiaomi, ale v průběhu dvou let je reklamovaných kusů průměrně 5-10% i u zavedených značek.

    Slušně jsem se ptal na zkušenosti s reklamací. Nikdo je u něj zatím nemá, jen kecy, že když bude problém, určitě to vymění kus za kus. Nemám nic proti němu a i uznávám, že pro někoho, kdo nepotřebuje jistotu je to výhodná koupě. Ale nabízí se, že bude rozdíl mezi tím, jak tvrdí, že bude reklamace řešit a mezi tím, jak je bude skutečně řešit. Kort když prodává takto nestandardní cestou, je to téma ještě mnohem citlivější a nevidím nic trapného na tom se o to bavit.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    Milý FEDAJKINE začínáš být už dost trapný. Pokud si od toho typka z Brna někdo něco koupí, nemám z toho ani korunu. Jeho kontakt tady je jenom proto, protože jsem byl mezi prvními kdo ho možná tady v ČR měl.

    Hledal jsem informace a on mi slušně nás fóru napsal, že mi ten samý telefon co je na ibuygou dá asi o dva tisíce lacinější.

    V tu chvíli jsem zpozorněl, jenže když mi na otázku, zda je ochotný podepsat smlouvu která vypadá něco ala já, jménem xy dále jen prodávající, prodávám úplně nový telefon imei, baterie atd.... Řekl že není problém, tak ho beru jako člověka, kterému se dá věřit, doteď to od něj koupili už asi tři lidi včetně mě (teď tedy asi pět).

    Nikdy jsem se ho neptal jak to má, ale imho byl mezi prvními, kdo to začal ve velkém tahat a má exkluzivní cenu z jednoho z originálních shopu.

    Ptal jsi se na reklamaci 1) věřím že nikdy nepřijde, pokud ano už bude stejně po roce a většinou mění kus za kus, poslal bych mu ho do Brna a o víc bych se nestaral, většinou mění kus za kus 2) pokud maš lepší cenu, dej ceník, dám ti ho na nástěnku ale toho klepání nožičkama začíná být už dost trapný....
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    jaký je rozdíl mezi miui a wiui?
    F89
    F89 --- ---
    taky se nebranim novy nabidce. :))))

    dala jsem na doporuceni, ktery je tu uvedeny. Libila se mi predevsim cena a nevadi mi ani podminky. Kazdopadne sem trosku zklamana, ze ho nebudu mit hned. Ale doufam, ze v patek mu prijde ta nova zasilka a v sobotu si budu moct pro mobil prijet. Kazdopadne premyslim, ze priplatim tech 1800 a vezmu si ruzovej z xiaomimobile.cz, kde by mel dorazit nasledujici den po objednani.

    Pokud mi nekdo nabidnete dobrou cenu a ze si muzu prijet zitra, beru:))))

    a + tedy jeste k te pomoci. Ja i Bucci mobili jeste nemame, kazdopadne jestli se do takove situace nekdy dostanu, urcite se o tom s Vami rada podelim. Jak jsem rikala, mozna by nam o tom vic rekl GLACIER. :) Takhle muzeme jen polemizovat.
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    BUCCI: Promin, ale když s F89 řešíme kvalitu té pomoci a ty napíšeš že tam fakt je, očekávám že s tim máš aspon nějaké zkušenosti.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    FEDAJKIN: když píšu, že objednávám, tak asi nemam, a taky proto je tam reference jinýho ID, takže pokud ses vykecal, můžeš jít jinam...
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    BUCCI: Psal jsi, že přípaná pomoc při komunikaci (při reklamaci) tam je, tak sem předpokládal že s tim máš zkušenost a podělíš se.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    FEDAJKIN: jaká reklamace? já mluvil o nějaký reklamaci? jestli chceš dělat marketing, tak klidně do pošty, pokud dáš lepší cenu za stejnejch nebo lepších podmínek... nemam problém
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    fejdakine pls, prestan tu uz orodovat. booooring
    marketing se da delat i jinak
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    BUCCI: a jak dlouho ta reklamace trvala?
    F89
    F89 --- ---
    diky:) ja zas trochu vysiluju no. :) tak BUCCI vykoupil posledni kus, nastesti v patek budou nove, takze hned v sobotu si pro nej jedu. sem fakt zvedava:)
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    F89: hovory jsou "crystal clear" ... ale aktivni potlaceni hluku je trochu hloupe ... tzn ze mikrofon mej normalne u pusy a je to ok... ale kdyz telefon odklonis od pusy, druha strana muze neslyset... (ale to se da vypnout)
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    F89: problem nastava pouze tehdy, je-li aktivni potlaceni ruchu a prstem, ci necim jinym si prikryjes zadni mikrofon, ktery je umisten (imho vcelku nesikovne) vedle blesku. Jinak jsem s kvalitou spokojen :)
    F89
    F89 --- ---
    a jeste teda dotaz pro majitele Mi2S. Jak jste na tom s kvalitou hovoru? Nekde jsem cetla, ze jsou s tim docela velky problemy..
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    FEDAJKIN: originál faktura z originál shopu k tomu je, a jak píše F89 případná pomoc při komunikaci tam je
    F89
    F89 --- ---
    FEDAJKIN: to netuším:) píšu jen to, co je napsáno v tom pdfku, který tu je:) O tomhle by konkrétněji mohl mluvit asi id GLACIER. :)

    Já to chápu tak, že když k tomu je roční záruka - tak ano, dá ti k tomu čínskou záruku. Přeci si to nemůžu vycucat z prstu,ne? A ano, odesílám to sama do Číny - poštovné 130 Kč.

    A s tou komunikací...adresu jistě. Dejme tomu potom nějaký zkontaktování, popis závady..hele já nevim no:)
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    F89: No a dá ti aspon tu čínskou nebo podle čeho to budeš reklamovat? A odesíláš teda sama do Číny a tím pomoc v komunikaci předpokládám je myšleno, že ti pošle adresu čínana?
    F89
    F89 --- ---
    je k tomu normalne rocni zaruka, ktera se uplatnuje primo v Cine. On akorat muze pomoct treba s komunikaci..
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    BUCCI: a dostaneš aspon fakturu? aby až se ti tam za rok objeví ghost touch jsi mu mohl aspon něčim mávat před xichtem zatimco tě bude ignorovat? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam