Milý FEDAJKINE začínáš být už dost trapný. Pokud si od toho typka z Brna někdo něco koupí, nemám z toho ani korunu. Jeho kontakt tady je jenom proto, protože jsem byl mezi prvními kdo ho možná tady v ČR měl.
Hledal jsem informace a on mi slušně nás fóru napsal, že mi ten samý telefon co je na ibuygou dá asi o dva tisíce lacinější.
V tu chvíli jsem zpozorněl, jenže když mi na otázku, zda je ochotný podepsat smlouvu která vypadá něco ala já, jménem xy dále jen prodávající, prodávám úplně nový telefon imei, baterie atd.... Řekl že není problém, tak ho beru jako člověka, kterému se dá věřit, doteď to od něj koupili už asi tři lidi včetně mě (teď tedy asi pět).
Nikdy jsem se ho neptal jak to má, ale imho byl mezi prvními, kdo to začal ve velkém tahat a má exkluzivní cenu z jednoho z originálních shopu.
Ptal jsi se na reklamaci 1) věřím že nikdy nepřijde, pokud ano už bude stejně po roce a většinou mění kus za kus, poslal bych mu ho do Brna a o víc bych se nestaral, většinou mění kus za kus 2) pokud maš lepší cenu, dej ceník, dám ti ho na nástěnku ale toho klepání nožičkama začíná být už dost trapný....