• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    MATHEA: ona právě málokterá aktualizace je úplně bezproblémová - vždycky co vyšla se objevilo pár hlasů lidí, že jim to něco podělalo. A jak praví staré dobré heslo - nešťourej do věcí, které fungují... :)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    Ja mam mi2s kolem dvou mesicu a teda zadnej problem, na zacatku mi chvilku nechodily sms, ale pak se to prostouchlo a od ty doby pohoda, jsem max spokojena. Ale taky neaktualizuju, jen sem jednou prehrala ten rozsypanej caj a pohoda.
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    mám si koupit mi pad, nebo ne?...ma ho někdo?... a nemá tu někdo tu jejich TV???
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Přiznávám, že zcela zbaběle jsem to nechal bez nové romky a bez aktualizací, tak jak to přišlo v krabici jsem to nabil, dal do toho simku a používám :) A kromě pár drobností funguje všechno. Vzhledem k tak masivní produkci tam těch zmetků bude hodně a asi se čas od času na někoho dostane :-/ Problémy s telefony jsou ale napříč značkami, kolik jsem slyšel nadávek na HTC, Lenovo atd... je to +/- stejné.
    F89
    F89 --- ---
    Tak snad tě to taky nepostihne. Ozývá se čím dál tím víc lidí a dnes se ozval na foru miui dokonce i s MIUI V6 romkou.
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    F89: jasně no... já s mi2s žádný problém, jsem s ním max spokojený. Škoda že to neplatí všude.
    F89
    F89 --- ---
    SUN_VU_KUNG: Jasny, no. Ale ten kryt je to nejmensi. Jako mam sto chuti ten telefon vyhodit, prodat se mi ho nejspis ani nepodari - koukala jsem na inzeraty a prodava ho kazdy druhy.

    Jako aby mi neslo telefonovat, to uz mi prijde jako solidni problem. :(
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    F89: Mě rupnul dole hned kousek od USB/Power portu. Ty kryty jsou děsný šmejd, taky je od CZC, ale protože u CZC zásadně nekupuji, tak tohle je dárek :)
    F89
    F89 --- ---
    levý horní roh (z pohledu když je kryt na mobilu) , v obou případech na chlup stejný. Když mi rupnul ten první, myslela jsem, že to byla nějak mou chybou. Tak jsem vyměnila za ten druhý a do druhého dne křup, to stejný místo a to jsem si už byla 100% jistá, že jsem s ním nikde nebouchla ani nic podobnýho. :(
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    F89: V jakém místě ti praskly kryty?
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    F89: tak to tam vypada takhle: https://lh5.googleusercontent.com/...I/AAAAAAAALPc/aKoDqosExSQ/w1118-h630-no/IMG_20141216_162708.jpg

    displej neni zezadu vpodstate nicim chranen. v miste fotaku je takova vanicka, o kterou je kamera zaprena, takze bud muze byt neco mezi displejem a vanickou, nebo tam neco spatne sedi.. treba, netusim.. :/
    F89
    F89 --- ---
    MIKROM: Děkuju moc.

    Abych pravdu řeka, už sem z toho všeho fakt unavená. Nový foťák je super, ale udělal se mi ten flek. Od CZC mi praskly oba dva kryty, ve stejným místě, stejným stylem - nechápu, tel nespadl ani nic podobného. Teď pořád hapruje to volání, to mě štve nejvíc - dokonce mi nefunguje ani postup, který to má opravit. :( A ke všemu se mi neustále mění ikona Google Play - zrovna teď tam mám Appstore od Applu... :(
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    F89: včera se ke mě dostal mi2s na výměnu dotyku, tak se podívám jak to tam vypadá v místě tý kamery
    F89
    F89 --- ---
    BUCCI: já to právě rozebrat nemůžu, protože nemám ten mini šroubováček, proto jsem to tam i dávala. Poprvé se mi to podařilo se special vybroušeným ale ne křížovým, po druhý už se tomu nechtělo, tak sem do toho nerejpala, ať ti mini šroubky nezničím.

    Plomba na sroubovackach neni. Myslim, ze ten servisak uz sto se mnou nijak resit nebude...kreten. Zkusim si najit v okoli nekoho schopnejsiho... akorat my sme tady takova prdel sveta no.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    F89: typickej alibismus, jestli víš, jak na to (z minulejch pokusů) tak to rozeber a uvidíš, pokud tam servis dal plombu, tak dojdi tam a ať to před tebou rozloží znova - pokud tam je uvolněná část/šroubek apod, jak píše Mikrom, tak to bude vidět...
    F89
    F89 --- ---
    MIKROM: mi napsal,ze -> zdravim display se sklada ze dvou casti dotykove sklo a samotny display, pri vymene fotoaparatu se rozdelavala pouze zadni cast kde je zapojen fotak do zakladni desky tudiz neni mozne aby se display jakoliv poskodil. Znovu usazeni fotoaparatu nepomuze vyresila by to pouze oprava displaye ale tu nedelame.
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    F89: těžko říct, musí se to rozebrat a vidět. Normálně bych jim to tam přines, že tam ten flek před výměnou foťáku nebyl.
    F89
    F89 --- ---
    MIKROM: aha aha. a da se to napravit kontrolou a novou montazi nebo uz to nema ani cenu resit a je to navzdycky?
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    F89: myslim, ze to muze byt zpusobenou spatnou montazi. at uz nejakym Tvym pokusem, nebo servisakovym. stacil treba nejaky zapadly sroubek, a nekdo se to snazil secvaknout a kdyz to neslo, tak sroubek vyklepal, zacvaknout to slo, ale displej uz je poskozen.. to se muze klidne stat.
    F89
    F89 --- ---
    MIKROM: takze myslis, ze by to mohlo byt tim, ze by mi tam ten servisak dal fotak spatne? ale foti to vyborne:)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    F89: Jo, to je přesně ono. Akorát já to mám víc kruhové...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam