E2E4: mam mi3, "jen" s 3G, neni to tak velky.. mam trochu drobnější ruce a velikost mi přijde ideální. s evropským LTE si nejsem jistej, ale mám pocit, že to chystali a ja byl linej čekat. projeď verze co nabizej na ibuygou. kouknul bych tam, ale jsem nemocnej a fakt se mi teď nechce nic hledat, srry. vydz baterie je dva az tři dny při méně frekventovaný užívaní. nic nepadá, běží fakt slušně. tvrzené sklo od Nillkinu téměř povinností. už 2* zachránilo displej při pádu na zámkovku & kachle :D tomu se prostě nevyhneš pokud jseš jelito jako já. nicméně žádnej problém, nic nevrže pevný jak bejk. jeste mam hliníkovej obal kterém těsně obepiná tělo zezadu, měl by i chladit. zevnitř tenká semišová plocha. Redmi Note je oproti tomu pádlo, kupoval jsem to známý. tohle je tak na hranici a působí dobře navenek. Akorát je mi záhadou, co bude až bude potřeba vyměnit baterii, čemuž zatím nic nenasvědčuje, ale údajně se nedá dovnitř dostat. taky mrkni na YouTube na nějaký recenze. Jasný že ho budu chválit vid, ale neměnil bych. ... Vlastně měnil, za Mi Note asi jo :P