• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    QUIP
    QUIP --- ---
    Bude vubec Redmi Note 5? Pred casem v nejakem clanku psali, ze by se to melo vsechno sjednotit Redmi a Redmi Note, proto jsou ted ty Redmi vetsi. (Ale mohla to byt jen neci domnenka)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    LACHAUER: víceméně jsou stejný...

    Compare Xiaomi Redmi Note 5 (Redmi 5 Plus) vs. Xiaomi Redmi Note 4 - GSMArena.com
    https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8959&idPhone2=8531
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    Koukal jsem na ty nové Redmi 5 a Redmi 5 Plus, že bych do toho šel místo Redmi Note 4, ale podle specifikaci mi to spíš přijde jako krok zpátky. Uniká mi něco? Nebo se opravdu vyplatí počkat třeba na Redmi Note 5?
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    BUNDA: díky za info...a pro nás "non-hackery"...je k tomu někde nějaký link, jak postupovat....nějaké změny operáků apod. jsem ještě neřešil
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    GAMATES: jestli tam máš novou globální verzi MIUI tak je to chyba. Když přepneš na Indii tak témata stáhneš a zůstanou, ikdyž přepneš zpět. Tedy dle info z fóra.
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    Zdravím, mám Xiaomi Redmi Note4...dotaz...přes jakou appku se dají sehnat kompatibilní témata? Vím, že přímo v Nastavení jsou témata, dala se tam přímo nějaká stáhnout a teď mi to nejede. Asi jsem tam něco někdy smáznul. Přes to forum MIUI je to nějaké pochybné a nic se mi ani stáhnou nepodařilo...dík za info.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MIKEKT: zrovna pohyb dítěte ve vnitřních prostorách je náročnější disciplína.
    VITECH
    VITECH --- ---
    MIKEKT: tak na to ti to bude bohatě stačit .)
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    BUNDA: na většinu fotek mám velký foťák. Tohle bude pro ženu na občasné focení malého a poslání babičkam přes whatsapp :-)Nevím jestli se vyplatí dávat 2x tolik za iPhone když by mohlo tohle dostačovat. Co jsem tak koukal na nějaký srovnání na GSM Arena tak mi to přišlo skoro stejné
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MIKEKT: iPhon bude fotit lépe.
    VITECH
    VITECH --- ---
    MIKEKT: já foťák skoro nepoužívám. Respektive není to pro mě rozhodující faktor. Nejedu selfie a fotim spíš zrcadlovkou. V dobrých světelných podmínkách fotí ale dobře. Koukni na pano z víkendu https://twitter.com/vitech/status/977882633353953281
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    VITECH: jak si spokojený s foťákem u 4x? Přemýšlím že ho koupím ženě. Měl jsem ve výběru ještě iPhone se, ale podle nějakého testu to fotí cca stejně
    VITECH
    VITECH --- ---
    Včera mi kolega narval do Redmi 4x NitrogenOS s androidem 8.1 a paráda. Za boha bych si nikdy nezvykl na MIUI. Měsíc jsem zkoušel a zavrhl.
    QUIP
    QUIP --- ---
    VLAKODLAK: Primo v telefonu na to urcite nic neni. Neni to primarne urcene na to, na co byl IrDA na starych telefonech.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    VLAKODLAK: možná to bude umět něco z google play (hledal bych infra transfer) jinak je v Xiaomi telrfonech infraport jen hlavně na TV
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Trapnej dotaz, koupil jsem Redmi 5 a nepodařilo se mi vypátrat ani vygooglovat jednu věc:
    Mam hodně starej telefon s infraportem ale bez bluetooth, tak jsem si koupil tohle redmi že má infraport a přetáhnu si z něj data ze starouška. Nějak jsem ani nepřišel na to, jak infráč na redmi pustit a v nastevení o něm není ani zmíňka, neřešil někdo něco podobného? :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Právě jsem úspěšně na mém Redmi 3 Pro vyměnil celý přední displej (rozbilo se mi po pádu sklo, a jak je známo, musí se to měnit komplet). V ČR jsem našel výměnu za 1900kč, takže jsem objednal tohle (verze With frame)

    https://www.aliexpress.com/...ssembly-for-Xiaomi-Redmi/32801801490.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.2HpY8x

    za 14 dní mi to přišlo. Podle tohohle návodu jsem telefon rozebral

    Xiaomi Redmi 3S Replacing Screen Display
    https://www.youtube.com/watch?v=IXPnDNAI_VU


    přehodil jsem do nového rámečku foťák, motorek na vibrace, boční tlačítka, pak to zase smontoval zpátky a všechno šlape. Jen notifikační LED svítí polovičním jasem než ta původní, ale to mi neva. Za 450kč hodně dobrej kup. Ale je potřeba to všechno dělat pečlivě, strávil jsem s tím cca 80 minut.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Tak jsem si Note 4 aktualizoval na MIUI 9.5.4 a rozhodilo mi to pořadí ikon v té rolovací liště a přijde mi, že už se tak snadno nedají seřadit (pouze jako seznam a ne mřížka), tak bacha na to. Zároveň nejdřív vyjede jen 1. řádek a pak až zbytek, takže klik navíc. Je to drobnost, ale trochu to naštve
    QUIP
    QUIP --- ---
    TOOMIX: ano, zvukove. Starsi verze to mela v nastaveni. Prijde ti SMS, zapipa to a tim to skonci. U stare sis mohl nastavit, ze to ma zapipat treba jeste 5x v intervalech po 5 minutach. V MIUI 8 uz tohle jde nastavit jen pro zmeskane hovory, ale ne pro SMS.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    KORKMAZ: ono to najde za nějakou dobu nějaké další. mě se to myslím aktualizovalo až druhý den na sedmičku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam