• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    TEREZZ_
    TEREZZ_ --- ---
    Tak jsme si dneska nad mým errorem s mamčou vpomněly, jak teta kdysi nastoupila unavená do auta a volala strejdovi, že jí ukradli volant... on pro ni přijel a ona spala vzadu, za místem řidiče! :)
    TEREZZ_
    TEREZZ_ --- ---
    Jsem šla na kontrolu a sestra mě poslala s kalíškem pro moč. Já postavila kalíšek na toaletu, že se svlíknu, vykonala jsem potřebu, oblékla se a odešla... domů!
    MARI
    MARI --- ---
    LUCIASHECK: to je dobry, ja taky. :D
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Dnes mě praštil do očí tenhle článek... asi nemusím říkat, jak jsem nadpis napoprvé přečetla :-D

Marta Davouze: Láska ve starším věku? Už nežárlíte ani nesoutěžíte - iDNES.cz
    http://ona.idnes.cz/...davouze-zelezna-rozhovor-dnm-/spolecnost.aspx?c=A131129_164239_spolecnost_jup
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    jinak já jsem v sobotu byla na ČVUT na Karláku a povedlo se mi naklonit na schodišti přes zábradlí v místě, kde ještě nebyl za schodištěm volný prostor ale stěna. čili jsem vrazila plnou silou hlavu do zdi. naštěstí byla budova tou dobou dost prázdná, takže mě nikdo neviděl, jak se motám nenápadně zpátky do učebny
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    ALAGAESIE: TOP Errory jsem neplánovala. V tom minulém fóru se to stejně nějak moc nedodržovalo...je to nutný dělat? dala jsem na nástěnku anketu, tak si zahlasujte
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    tak jsem si říkal, proč se musí schvalovat SR na rok 2014 ... vždyť je rok čas ... Aha. Není.

omluva - OT: budou i zde TOP ERORRY roku?
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    mozkový error starý pár minut...

...v kanclu si tu zpíváme s kolegyní nějaké hodně infantilní písničky.. bylo to asi slyšet i vedle do kanclu takže jiná kolegyně (se kterou taky ftipkujeme) píše "co to tam vzadu fetujete?" na co jsem odpověděl "masturbujeme a přiškrcujeme se přitom tátovým páskem".... a nějak až dodatečně jsem si všimnul, že v kopii je i můj šéf.... well...

MARI
    MARI --- ---
    před třemi hodinami jsem si pekla pizzu, snědla ji a pak jsem odešla pryč. teď jsem přišla domů a říkám si, že je vlastně fajn, že jsem zapomněla vypnout topení, že tu mám hezky teplo (vymrzlá z venku, žejo). a ona to trouba celou dobu pekla na 230 °C...
    ještě že už nemám plynovou!

a teď mi ještě došlo, že topení jsem vlastně dneska ani nezapínala, když jsem se doma otočila jen na rychlo-jídlo...
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Od desáté dopolední hodiny si potřebuju skočit na záchod...když jsem se tam vydala poprvé, dopadlo to tak, že jsem v kuchyňce pro sebe a pro kolegyni uvařila kafíčko...po další půlhodině mi došlo, že jsem vlastně ale chtěla na ten záchod. Abych nešla jen tak, vzala jsem si s sebou dokumenty ke kopírce, že to sfouknu při jedné cestě .. no teď, když mě pomalu chytá křeč do močového měchýře, mi došlo, že jsem se na tom záchodě vlastně pořád nezastavila ....
    ERISHKA
    ERISHKA --- ---
    Připravuji krupicovou kaši. Otevřu nový pytlík s krupičkou, odsypu a pytlík postavím na linku opřený o krabici s mlékem. Vařím a poklízím, chytnu mléko, že ho uklidím.. ano pytlík se zvrhnul a vysypal. Uklidím spoušť a pytlík znovu postavím a opřu o dózu s kafem. Říkám si, že to se už nestane.. Ano, stalo.. za pět minut mi blikne hlavou, že musím uklidit to kafe.. Resumé - jedna krupicová kaše = půl pytlíku krupičky.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Dneska v obchodě pokladní markuje nákup paní přede mnou. Vezme do ruky pytlík mandarinek, koukne a vyrazí s nima směrem k váze.
    Paní: "Já jsem je nezvážila?"
    Pokladní: "Zvážila, ale zmáčkla jste meloun vodní."
    Paní:"Jéžiš, já si ty brejle musím nasazovat hned na začátku:"
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Už několikrát se mi v noci stalo, že jsem si chtěla obout boty, že jako půjdu na WC, ale jaksi jsem to musela přehodnotit hned po obutí boty na palec, dál to totiž nešlo, ona to nebyla bota moje, ale mého dvouletého syna. No nic...
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    Ve věku 76 let zemřel zpěvák Pavel Bobek, gentleman české coury.
    Ve věku 76 let zemřel zpěvák Pavel Bobek, gentleman české country
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    nezáleží na tom, jak dlouho máváte čipem od vchodových dveří před zámkem schránky, prostě se neotevře, dokud vám to nedocvakne a nepoužijete klíč...
    ISCH
    ISCH --- ---
    Ze zvědavosti si čtu popisek na energetáku, co jsem dostala od dodavatele:
    "...zvyčující fyzickou a psychickou odolnost, schopnost erekce a ..."
    Bohužel - reakce. Ne erekce.
    Ale je fakt, že tohle mě probralo víc, než obsah.
    MARI
    MARI --- ---
    CASTROL: "psí služba" ale zní líp, přejmenovala bych to. :))
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    včera se ukázalo, že si manžel už 10 let myslí, že můj táta doktor má občas v práci "psí službu" - tedy je doma, a když se něco děje, tak mu zavolají a on přiběhne...Modří vědí, je to "příslužba"
    STEAK9
    STEAK9 --- ---
    MONIOUS: Nedavno jsem sel z nejakeho uradu a u vychodu jsem cekal nez se pomale prosklene dvere otevrou. Neotevrely - manualni ovladani (vedlejsi vstup) - cekal jsem docela dlouho.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    jdu si uvarit kafe, pustim horkou vodu, koukam, jak tece a cekam, az zacne varit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam