• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    NEI: Taky netuším.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Ochutnejte naše pravé italské mloky!" ... Noky.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Dneska rano jsem si nabirala kafe dezertni vidlickou. Ze je neco spatne mi doslo asi po peti "lzickach". To zas dneska bude den...
    BILY_HAVRAN
    BILY_HAVRAN --- ---
    Předpokládám, že špatné vyložení toho, co mozku předkládají ke zvážení jeho smysly je error, takže...

... takže se můžu pochlubit myšlenkovým pochodem a následným šokem, který jsem dnes utrpěl poté co jsem na střeše garáží v práci letmo zahlédl "kočku"

"Hmmm... to ale nebyla ta naše, ta je černá"

"Taky měla nějaký divný tvar a ... ROHY?!!... - POČKAT!"

V tu chvíli jsem se zadíval na střechu garáže, kde stála kráva!

"MY ... MÁME ... NA STŘEŠE ........ KRÁVU!

" Ale nějakou malou, né?"

... asi tak někdy v té chvíli se tři slova, osamoceně putující mou hlavou, konečně našla a složila do strohého:

"Kopec za garáží"

... takže tak.
    IVANEM
    IVANEM --- ---
    POZITRON: tak to se mi stalo něco podobného. Zasednu v kanclu, vypnu MPtrojku co poslouchám v autobuce. Do bedniček prsknu sluchátka, v PC pustím přehrávač a po asi třetí písničce se začínám divit, proč že to je tak málo slyšet. ANO vzala jsem kabel ze sluchátek k mobilu a navíc pořádně nedotlačila do konektoru v bedničce - bedničky řvaly po kanceláři a já u uších vypnutou MPtrojku.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    takze nasadila jsem si v praci sluchatka, ze si pustim nejaky vesely pisnicky, jenze misto sluchatek jsem do mobilu vrazila kabel od nabijecky a kancelari se zacalo ozyvat coko voko a jejich etapy v zivote zeny a jako na potvoru zrovna "asi se oholim, na buchte rostou zas drny, nejsu jezis, ale cejtim ty trny". sefovi/predsedovi je pres 70. no ale smal se, tak asi dobry. :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Celou dobu žiju v domnění, že můj muž má dneska svátek, extra jsem mu o víkendu jela koupit dárek, protože jsem věděla, že pak už se do dneška nikam nedostanu. Ne, Oleg se fakt nejmenuje, svátek má příští týden a já jsem debil :D
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Zalila jsem si kafe mátovým čajem, připadala jsem si u toho jako blbec.. a pak jsem začala mít hrozný pocit dejà vu - a ono jo!
    FRDK
    FRDK --- ---
    Přijedu na bicyklu k benzince, koupím si vodu, přeliju do lahve, petku jdu vyhodit do koše a hmatám po tom bazmeku vedle v kýblu, že si setřu okno. Počkat...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Vezu děti ráno do ústavů. Odevzdám Matese do školky, nasednu do auta, vypnu si dětský písničky s tím, že si cestou do školy v klidu poslechnu zprávy, když tam nejsou děti....wait, cestou do školy..."Bernarde jsi tady?"Moje druhý dítě v tom autě samosebou ještě sedělo. Vždycky jsem se divila, jak může někdo zapomenout děti v autě...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Asi podvědomí...
    Na cestě do práce, reklama ve výtahu:
    LG OJEB TV..
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TYRKYS2: njn, je to takový neutrální nosič na sladko-kysely mírně pikantní nálev - a naše děti to zbožňují. A furt lepší, když si dají po večeři tohle než zmrzlinu.
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    TRISSIE: Cukety miluju, ale KOMPOT?!
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Takze ja blbka se divim, proc jsem TAK MOC zrava a unavena... no jeste abych nebyla, kdyz s novym "rezimem" pravidelne nekolikrat tejdne zapomenu na leky :-/

A jak jsem na to prisla? Koukam v koupelne na policce na tejden dobrany plato s myslenkou "to je super, ze uz mam dobrano, uz bych to fakt mohla vyhodit"

A pak mi teprve sepne, ze to nejsou zadny antibiotika ani nic podobnyho, ale kazdodenni pravidelna davka :-/
    MARI
    MARI --- ---
    Pekla jsem koláč a místo abych položila ruku na vál, kde jsem měla mouku a omoučila si ruku, jsem ji zabořila do mísy s ušlehaným tvarohem. Navíc jsem se u toho hrozně lekla, protože jsem tuhle měkkou konzistenci v mouce nečekala.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Dnes jsem ve 14 hodin dopsala závěrečnou zprávu k měření, které se konalo od 15 hodin. A vůbec mi to nepřišlo divný, měla jsem radost, že mám hotovo.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: připomnělas mi moje štítky: dýňová polévka, extra hnusná
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    že pozdě večer obvykle nejsem už intelektuálně na výši, to o sobě vím.
    ale že jsem celou letošní várku cuketového kompotu opatřila krasopisně napsanými cedulkami "DÝNĚ 2015"... tak to už je trochu moc!
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Jela jsem na svatbu a musela jsem se nastrojit ve vlaku...chtela jsem si telefonem prekontrolovat vysledek, tak zapnu fotak, ruzne natacim telefon a ne a ne se najit...az pak mi doslo, ze jsem to neprepla na tu predni kameru.
    BILY_HAVRAN
    BILY_HAVRAN --- ---
    "Čas doplnit cukřenku" říkám si v rámci výroby ranního čaje při pohledu do krabice na cukr, která je téměř prázdná...
    Vlezu do skříně, vezmu nový pytel cukru, rozdělám, a pak se mi v hlavě ozve slaboučký hlásek, který říká:

"Jsi si jistý, že chceš tu kilovku cukru přesypat do toho půllitrového hrnku čaje?"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam