• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    NELLAS: jsem na tom uplně stejně :). Umím psát psacím krasopisem bez zaváhání :)
    a ne, neměla jsem ho na střední :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tak to je asi pořádný error, že ještě vím, jak se správně píšou všechna psací písmena.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    (je to OT, ale jakkoli spojité psací písmo považuju za rychlé a šikovné, 100 % velkých písmen jsem v něm nahradila jejich tiskacími ekvivalenty a vyhovuje mi to nejvíc ze všech způsobů psaní)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NEI: Před nějakou dobou jsem googlil "Z". Pak jsem to zkoušel napsat. Shledav, že to vypadá jako levák píšící pravou, potmě a po mrtvici, jsem rezignoval a vrátil se k tiskacímu. To taky nevypadá kdovíjak. Holt člověk je uživatel nástrojů - nejen těch, které si v mládí nacvičil, i klávesnice se hodí.
    MARI
    MARI --- ---
    NEI: my psali v predmetu "pismo" psacim jeste na stredni (umelecka), takze si to jeste pamatuju. kupodivu i par tech okrasnych klikyhaku navic jeste zvladam. :D
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    MAR_TINA: taky jsem to nedala, paradoxně jsem ale azbukou napsala šišli mišli :D :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NEI: dohadovali jsme se doma, jestli ještě umíme psací písmo. (Ve smyslu, že psací písmo našeho dětství bylo neskutečná nepraktická blbost.) Tak jsem zkusila napsat adresu na dopis psacím. Skončila jsem hned u p jako paní ....
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Hledám cestu podle Street view a snažím orientovat tak, že zahnu u bílý dodávky.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    NEI: Taky netuším.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Ochutnejte naše pravé italské mloky!" ... Noky.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Dneska rano jsem si nabirala kafe dezertni vidlickou. Ze je neco spatne mi doslo asi po peti "lzickach". To zas dneska bude den...
    BILY_HAVRAN
    BILY_HAVRAN --- ---
    Předpokládám, že špatné vyložení toho, co mozku předkládají ke zvážení jeho smysly je error, takže...

... takže se můžu pochlubit myšlenkovým pochodem a následným šokem, který jsem dnes utrpěl poté co jsem na střeše garáží v práci letmo zahlédl "kočku"

"Hmmm... to ale nebyla ta naše, ta je černá"

"Taky měla nějaký divný tvar a ... ROHY?!!... - POČKAT!"

V tu chvíli jsem se zadíval na střechu garáže, kde stála kráva!

"MY ... MÁME ... NA STŘEŠE ........ KRÁVU!

" Ale nějakou malou, né?"

... asi tak někdy v té chvíli se tři slova, osamoceně putující mou hlavou, konečně našla a složila do strohého:

"Kopec za garáží"

... takže tak.
    IVANEM
    IVANEM --- ---
    POZITRON: tak to se mi stalo něco podobného. Zasednu v kanclu, vypnu MPtrojku co poslouchám v autobuce. Do bedniček prsknu sluchátka, v PC pustím přehrávač a po asi třetí písničce se začínám divit, proč že to je tak málo slyšet. ANO vzala jsem kabel ze sluchátek k mobilu a navíc pořádně nedotlačila do konektoru v bedničce - bedničky řvaly po kanceláři a já u uších vypnutou MPtrojku.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    takze nasadila jsem si v praci sluchatka, ze si pustim nejaky vesely pisnicky, jenze misto sluchatek jsem do mobilu vrazila kabel od nabijecky a kancelari se zacalo ozyvat coko voko a jejich etapy v zivote zeny a jako na potvoru zrovna "asi se oholim, na buchte rostou zas drny, nejsu jezis, ale cejtim ty trny". sefovi/predsedovi je pres 70. no ale smal se, tak asi dobry. :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Celou dobu žiju v domnění, že můj muž má dneska svátek, extra jsem mu o víkendu jela koupit dárek, protože jsem věděla, že pak už se do dneška nikam nedostanu. Ne, Oleg se fakt nejmenuje, svátek má příští týden a já jsem debil :D
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Zalila jsem si kafe mátovým čajem, připadala jsem si u toho jako blbec.. a pak jsem začala mít hrozný pocit dejà vu - a ono jo!
    FRDK
    FRDK --- ---
    Přijedu na bicyklu k benzince, koupím si vodu, přeliju do lahve, petku jdu vyhodit do koše a hmatám po tom bazmeku vedle v kýblu, že si setřu okno. Počkat...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Vezu děti ráno do ústavů. Odevzdám Matese do školky, nasednu do auta, vypnu si dětský písničky s tím, že si cestou do školy v klidu poslechnu zprávy, když tam nejsou děti....wait, cestou do školy..."Bernarde jsi tady?"Moje druhý dítě v tom autě samosebou ještě sedělo. Vždycky jsem se divila, jak může někdo zapomenout děti v autě...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Asi podvědomí...
    Na cestě do práce, reklama ve výtahu:
    LG OJEB TV..
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TYRKYS2: njn, je to takový neutrální nosič na sladko-kysely mírně pikantní nálev - a naše děti to zbožňují. A furt lepší, když si dají po večeři tohle než zmrzlinu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam