• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Když jsem interně posílal kolegům, jak nám jeden klient logl incident:
    Event Log Notes: 
    Hell Support,
    Jednalo se pouze o typo od klienta. Ovšem to, že jsem potom málem poslal maila Managementu s podpisem "Kind Retards," to už je na pováženou..
    BOS
    BOS --- ---
    čtu rozhovor.

"baví mě jezdit čurat do přírody..."
    čundry.
    DOMINIKAWESOME
    DOMINIKAWESOME --- ---
    Mladíci v Plzni se chtěli vyfotit s vagínou.. Divná zpráva takhle po ránu..

Mladíci v Plzni se chtěli vyfotit na vagónu, jednoho vážně popálil proud z trolejí – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...zni-se-chteli-vyfotit-na-vagonu-jednoho-vazne-popalil-proud-z-troleji.html
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Pracuju na pocitaci a stridave uklizim byt.
    Setru linku, oloupu mandarinku, sednu s ni k pocitaci. Odhodim deku, zvednu se, dam prat pracku, oloupu mandarinku, sednu s ni k pocitaci. Odhodim deku, do ktere jsem se mezitim zas nejak bezmyslenkovite zachumlala, setru podlahu, oloupu mandarinku, sednu k pocitaci... Mam mandarinky fakt rada.
    Akorat ze z kazde jsem uloupla tak mesicek a zbytek rozmackala zadnici v dece.
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Právě se mi podařilo přečíst jméno časopisu Reflex jako Reflux.
    A asi u toho zůstanu.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    KAERI: Ty jo, to mě uklidňuje. Já jsem se onehdá vyděsila, že mi doma řve dítě, když jsem ho právě odeslala s dědou do bazénu. Až pak jsem si uvědomila, že vlastně mám už dvě děti a to druhý mi doma zůstalo. Fakt to nemělo ze začátku lehký. Jednou jsem přes něj hodila svetr, protože jsem zapomněla, že je položený na gauči.
    KAERI
    KAERI --- ---
    Chovám si tak mimino na klíně. Mimino mi laškovně skousne palec. Tak si říkám... co je jinak?

Zub! Ano, je to tady, první zub! Dostanu nové šaty! Ejchuchůůů!

... ale počkat! Ten už docela slušně čouhá. A vedle druhej? Jaktože jsem si jich nevšimla dřív? Co jsem to za matku? Hele, tady má další! To není možný, to přece nemohlo vyrašit za hodinu!!!

Nemohlo, pochopitelně. To jen já chovám špatný dítě a nějak jsem cestou nezaregistrovala, že už mu jsou dva a půl. Dnes jsem nějaká obzvlášť bystrá...
    ESPERANZA
    ESPERANZA --- ---
    Tak fajn, před pár dny odemykám mpétrojkou, dneska ráno podobný fail, chtěla u řidiče v buse platit klíčema. Ještěže jsem si to včas uvědomila, už takhle má slizký kecy, když na Čerňáku vystupuju ("Vy tu se mnou nezůstanete?"). Už si živě představuju ty narážky, kdybych mu fakt podala klíče od bytu.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Nojo, jak se mi nemá všude zobrazovat nula, když mám všechny výsledky menší než 1 a zaokrouhlování nastavený dolu na 0 desetinnejch míst.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    echo * >> "*.t"
    rm *.t

ach jo...
    MARI
    MARI --- ---
    Tři dny se poctivě po sprchování natírám tělovým mlékem z takové té malé lahvičky, co dávají v hotelu. Přivezla jsem si to z USA jako suvenýrek a řekla jsem si, že to raději zužitkuju, než se to zkazí. Až na to, že až po těch třech dnech jsem si přečetla, co je na té lahvičce napsáno, a že se jedná o kondicioner na vlasy. Ale roztírá se dobře a kůže je po něm taková hebká...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    ELWARA: ahá!
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ELWARA: Klus je jazykový hračička, takových nejednoznačností má plno :)
    ELWARA
    ELWARA --- ---
    SANTAL: profesoři demagogie myslím učí hlavně na Vysoké škole života :D

Jinak můj nic moc minierůrek z kategorie "domalých synků": oblíbila jsem si v poslední době starší písničku od Kluse Nina, dokonce jsem se to naučila i na piáno. Akorát jsem se divila, proč že to "padnou minarety", ale asi nějaká hlubokomyslná poetika. Aha, padnou-mi-na-rety, jakože RTY, slzy múz. Kjo. :D
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Na zápal plic sem dostal inhalátor.. no, takže rozdejchat se a s nádechem stříknout a zadržet dech na chvilku... tak jo... No už 2x sem to udělal naopak. Takže s hlubokým výdechem sem zadržel dech a stříknul inhalátor a opět zadržel dech a teda nic moc povídám. Blbě se pak zadržuje dech, když v sobě člověk nemá nic.
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    "Iráčan roku znásilňoval bojovnici islámského státu"???? aha takže jinak "Iráčanku rok znásilňovali bojovníci islámského státu"
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Už týden potkávám billboart bazénový úlet a vždycky si představím ty odlétající bazény.

SANTAL
    SANTAL --- ---
    čtu: profesor demagogie na VŠE... COŽE? aha, profesor demografie...
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    NIGHTFURY: uz som par krat v pondelok obiehala celu firmu, kto mi vzal moj hrnek, az ho nasiel niekto v mikrovlnke, ked si siel zohriat obed. S cajom, ktory som pred vikendom zohrievala, pretoze som ho po parhodinovom pokuse o uvarenie zvladla este nechat vychladnut.

Na to, ze tam zabudam aj plysoveho slona, si uz tiez zvykli.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Chtěla jsem se rozčilovat, kdo z kolegů mi sebral můj hrneček se Snoopym.. no, měla jsem v něm kafe na stole.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam