• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BALAENA: tahle byla docela v pohodě, jen musel spolujezdec vzít kombinačky a chytit sytič a prvních 10 km ho držet.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    MAR_TINA: jo, těch měl táta "flotilu". Každá měla jiné vychytávky, jak ji přimět vůbec fungovat. U tmavohnědé bylo potřeba nejprve nakreslit křídou na zem kruh a obětovat černého kohouta.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BILY_HAVRAN: ano tuhle :) Ale byla světle modrá.
    super vůz, pro řidiče začátečníka bomba, pak už ho NIC nepřekvapí.
    BILY_HAVRAN
    BILY_HAVRAN --- ---
    CHEVALIER:
    MAR_TINA:

Jsme v mozkových errorech, tady je to v pořádku ;o)

Předpokládám, že tuhle tatru:

CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    MAR_TINA: ehm "tatru 1203"?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PEETIK: ženy nejsou horší v couvání a parkování, ony se toho bojí, protože to o nich každý říká, a pak to nezkouší a nemají šanci se to řádně naučit.

Ale já dostala v práci v lese tatru 1203 a mohla jsem nacvičovat do nekonečna.
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    MAR_TINA: obdivuji couvaci skill u zeny. ja jednou vezl Minicoopera do obchoďáku na novy smuchov na vystavku, kolega mi ukazoval ze z každé strany mam cca 20 cisel takze to dam... a jel sem popredu, no a kdyz sem malem projel,sklenenou vyplni a rozvibroval sem celou sklenenou vylohu, okamžitě sem upustil od toho abych tam zajel jeste s Trojkovym Bawem, ktrery je o tech 20 cisel,sirsi. takze poklona couvacimu skillu. ;-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Rozhodla jsem se zacouvat do garáže a procouvat jí na dvůr, protože jsem měla v kufru auta těžký náklad, který jsme potřebovali vyložit.
    Procouvat naší garáží je náročný akt, je lehce do kopce, stavěná na Škodu 1000 mb, já mám Peugeot Partner, v nejužším místě musím sklápět zrcátka, abych se vešla. A couvám vždy na zrcátka, neumím se otáčet dozadu a nejsem zvyklá, aby mi někdo ukazoval. Manžel je neřidič.

Couvám pomalu, přesně, snažím se, hladce projíždím středem až na dvůr a celou dobu vidím za autem poskakovat manžela a dělat blbosti. Dojedu, vysoukám se z auta a ptám se:"Proč si prosím tě celou dobu předváděl pantomimicky slepici?" "Jakou slepici? Já sem ti ukazoval, kam máš jet."

ááááá
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    DOMINIKAWESOME: ... jednoho vážně popálil proud z trofejí....
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    BOS: To neni error, to je stejny
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Když jsem interně posílal kolegům, jak nám jeden klient logl incident:
    Event Log Notes: 
    Hell Support,
    Jednalo se pouze o typo od klienta. Ovšem to, že jsem potom málem poslal maila Managementu s podpisem "Kind Retards," to už je na pováženou..
    BOS
    BOS --- ---
    čtu rozhovor.

"baví mě jezdit čurat do přírody..."
    čundry.
    DOMINIKAWESOME
    DOMINIKAWESOME --- ---
    Mladíci v Plzni se chtěli vyfotit s vagínou.. Divná zpráva takhle po ránu..

Mladíci v Plzni se chtěli vyfotit na vagónu, jednoho vážně popálil proud z trolejí – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...zni-se-chteli-vyfotit-na-vagonu-jednoho-vazne-popalil-proud-z-troleji.html
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Pracuju na pocitaci a stridave uklizim byt.
    Setru linku, oloupu mandarinku, sednu s ni k pocitaci. Odhodim deku, zvednu se, dam prat pracku, oloupu mandarinku, sednu s ni k pocitaci. Odhodim deku, do ktere jsem se mezitim zas nejak bezmyslenkovite zachumlala, setru podlahu, oloupu mandarinku, sednu k pocitaci... Mam mandarinky fakt rada.
    Akorat ze z kazde jsem uloupla tak mesicek a zbytek rozmackala zadnici v dece.
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Právě se mi podařilo přečíst jméno časopisu Reflex jako Reflux.
    A asi u toho zůstanu.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    KAERI: Ty jo, to mě uklidňuje. Já jsem se onehdá vyděsila, že mi doma řve dítě, když jsem ho právě odeslala s dědou do bazénu. Až pak jsem si uvědomila, že vlastně mám už dvě děti a to druhý mi doma zůstalo. Fakt to nemělo ze začátku lehký. Jednou jsem přes něj hodila svetr, protože jsem zapomněla, že je položený na gauči.
    KAERI
    KAERI --- ---
    Chovám si tak mimino na klíně. Mimino mi laškovně skousne palec. Tak si říkám... co je jinak?

Zub! Ano, je to tady, první zub! Dostanu nové šaty! Ejchuchůůů!

... ale počkat! Ten už docela slušně čouhá. A vedle druhej? Jaktože jsem si jich nevšimla dřív? Co jsem to za matku? Hele, tady má další! To není možný, to přece nemohlo vyrašit za hodinu!!!

Nemohlo, pochopitelně. To jen já chovám špatný dítě a nějak jsem cestou nezaregistrovala, že už mu jsou dva a půl. Dnes jsem nějaká obzvlášť bystrá...
    ESPERANZA
    ESPERANZA --- ---
    Tak fajn, před pár dny odemykám mpétrojkou, dneska ráno podobný fail, chtěla u řidiče v buse platit klíčema. Ještěže jsem si to včas uvědomila, už takhle má slizký kecy, když na Čerňáku vystupuju ("Vy tu se mnou nezůstanete?"). Už si živě představuju ty narážky, kdybych mu fakt podala klíče od bytu.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Nojo, jak se mi nemá všude zobrazovat nula, když mám všechny výsledky menší než 1 a zaokrouhlování nastavený dolu na 0 desetinnejch míst.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    echo * >> "*.t"
    rm *.t

ach jo...
    MARI
    MARI --- ---
    Tři dny se poctivě po sprchování natírám tělovým mlékem z takové té malé lahvičky, co dávají v hotelu. Přivezla jsem si to z USA jako suvenýrek a řekla jsem si, že to raději zužitkuju, než se to zkazí. Až na to, že až po těch třech dnech jsem si přečetla, co je na té lahvičce napsáno, a že se jedná o kondicioner na vlasy. Ale roztírá se dobře a kůže je po něm taková hebká...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam