• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    TETREV
    TETREV --- ---
    Vždycky jsem se divil lidem že se jim povedlo zapnout kávovar bez vloženého hrnku.. Po dnešku jsem jeden z nich.. pondělí.. hurá!
    AZA_
    AZA_ --- ---
    Otevřu lednici, svítí se tam, pročež směrem k rodině zahudrám: "Kdo tady zas po sobě nezhas!?!"
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    "Susan fighting the orchid?"
    Asi jsem neměl pustit automatickou kontrolu pravopisu na odstavec o japonské mytologii...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SABRIEL13: nedik, odtedka je nebudu schopna rozlisit.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Muz sedi vedle me, oba koukame do notasu. Najednou o neco sklopi viko a cumi za notas na stul. Ptam se ho, co hleda, on chvili mlci, rozvazuje... a pak se prizna, ze mu na pozadi prohlizece vyskocilo jine okno. Tak se na nej chtel podivat, co to je.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Chvíli sem myslel, že tohle je odpověď na tohle a dávalo to perfektní smysl.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    dneska sem jednomu psovi nasypala do misky s granulema kafe, a druhymu sem tam nalila vodu. Doslo mi to, az kdyz sem koukla do hrnku, kterej stal vedle misek, a byl v nem jen cukr.
    asi bych nemela chystat psum snidani driv, nez si to kafe vypiju.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Stephen King a Stephen Hawking nejsou ta samá osoba. Jednou provždy, krucinál.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Akce! Nechutnější vánoční perníčky!"
    Ehm...co? Jo aha: nejchutnější.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TAPINA: chvíli počkej (20-30 minut max), droždí začne růst a trošku bublat, v té chvíli je efekt prášku do pečiva podobný.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Záměna prášku do pečiva a sušeného droždí (u těsta, které nemá být kynuté) bude možná ještě zajímavá, co?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MARI: Já hledám, kde je pod článkem diskuse.
    MARI
    MARI --- ---
    MARI: A ted znova u fotky.
    MARI
    MARI --- ---
    Pri cteni v papirovem casopise marne hledam tlacitko "Like".
    Z47TC
    Z47TC --- ---
    SLEEPLESS8: Spíš mám obavu z toho až se začnu snažit odemknout auto klíčem od kanceláře
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    Z47TC: abyses pak nedivil, ze mas auto odemceny..
    Z47TC
    Z47TC --- ---
    Klíč od kanceláře mám na společném kroužku jako klíč od auta. Poslední dobou se snažím stále odemykat kancelář na dálku a divím se že když dojdu ke dveřím, tak jsou zamčený.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    "Policista ve Vodňanech zastřelil kuře..." - jo aha, muže.
    KAERI
    KAERI --- ---
    "Přemístili jsme posraný panel nahoru, takže..."

Co-o? Že by takto bez servítků tlumočili názor uživatele?

Ne. Ten panel je postranní...
    AZA_
    AZA_ --- ---
    Sáhodlouze brouzdám eshopem, objednávám trička a mikiny pro manžela a pro sebe, koukám u toho na televizi, piju pivo, posléze kecám s přišedším chotěm... Konečně odesílám a platím objednávku. Když přijde takový ten oznamovací mail, znovu na ni koukám a něco mi tam nesedí - aha, jedno triko jsem hodila do košíku dvakrát.
    Právě to s nápisem "STAY FOCUSED".

(Mimochodem, nechcete ho někdo?)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam