• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    Ne, ne, opravdu. Na té láhvi není napsáno Pedofilní mléko.
    BALVANIK
    BALVANIK --- ---
    Okolo tohoto napisu chodim tak 20 krat denne ale vzdycky to prectu jako zavinac... Nevim proc ikdyz vim ze je tam zavazi... Imaginarne jsem si uz ofackovala hlavu... A ne a ne si to vtlouct do hlavy..:D

GWEEN
    GWEEN --- ---
    Krasny den plny soulozi s detmi. Co? Aha, soutezi.
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    Mám zvyk přesypávat některé věci (cukr, mouka, sůl) do prázdných sklenic od Nescafé. Koupím si do práce nové velké Nescafé a celou dobu cestou do práce přemýšlím, do čeho ho přesypu, když mám v práci akorát prázdnou malou sklenici, do které se ten obsah přece nemůže vejít.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    "...Prohlášení poplatníka daně z přůjmů..."
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Napila jsem se odstáté vody a kytku zalila Colou Zero - to by mě zajímalo, jak to na ni zapůsobí.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Stalo...

Od rana zvoni telefon, takze jsem se jen zbezne stihla upravit, prevlict vrsek od pyzama a hura zase ke sluchatkum. Koncem dalsiho hovoru uz premyslim - musim skocit do obchodu, jen si prevlecu kalhoty a vlitnu tam, ale rychle, za pul hodiny mam dalsi meeting.
    Hovor skoncil, odhazuji sluchatka, bezim do loznice, cestou ze sebe strhavam triko, udelam si ve vlasech uzel, zmatene koukam na triko na posteli... co ze jsem to chtela? Jo! Oblecu triko, capnu tasku a bezim ven.
    Doufam, ze si v Albertu me sesle ctyrlistkove teplacky uzili.... Vyjevenych pohledu bylo dost.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    a nic nestalo, stalo, jen jsem se nepochlubila.

V pondělí jdu listnatým lesem a tu po mně leze klíště. Seklepu ho a pomyslím si: "Je čas nasadit obojek".
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    RANDOM_NIGHT: klid, já zas vidím pubické ochlupení až na zem
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Proč se nikomu ani nestihlo nic stát a jsem tu zase?
    Našla jsem tohle v Co vás vzrušuje a trochu jsem se podivila. Jak mohou někoho vzrušovat vnitřnosti valící se z něčího rozetnutého břicha? A jaktože ta žena ještě stojí a tváří se, jako by nic?

A proč zrovna já musím mít tenhle mozek…?
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Padají mi kalhoty, tak se mi v metru nějak povedlo dát si telefon místo do kapsy dovnitř do kalhot a zjistila jsem to, až když mi na eskalátoru začal klouzat dolů nohavicí...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Chvíli sem na to koukal a furt si řikám, že jako chápu, proč asi hledá někoho, kdo mluví čínsky, zvlášť jestli rozjíždí něco velkýho, ale proč sakra píše velký S a po něm ypsilon?

[ KULA @ tržiště ]
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Píše kamarád na FB: "Proč je naše reprezentace taková banda haluzáků?"
    Odepíšu do diskuse: "Co jsme si zvolili, to máme..."

Až pak mi došlo, že mluví o hokeji.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Přítelkyně v zakoupeném plánku zoo několik minut hledala značku "zde stojíte".
    TRPASLICE
    TRPASLICE --- ---
    Čtu tady historku [ CHROCHTADLO @ Nejlepší hlášky, hlody a kecy ] a říkám si: "VB, VB, počkat, ale veřejná bezpečnost už dávno neexistuje... aha."
    MARI
    MARI --- ---
    ELIZHANNAH: jako malá jsem napsala tetě k Velikonocům na pohled "Veselé Velikonoce a šťastný nový rok".
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    SALAMAN: jo :) to mi připomnělo, jak jsem před Vánoci psala na přání "Veselé Vánoce a šťastný rok 2007"... a pak jsem se na to koukla... počkat, to je nějak divně?... no jo, to bylo už před deseti lety, aha :)))
    KATIA
    KATIA --- ---
    jedu tram, nějaká nehoda na karlaku, tak vybehnu, že na ten palacak, odkud mi jede jiná tram, sjedu metrem...
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    BLOODRAT: Já zase vím, jaký je rok.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    MARI: Jak říká kamarádův otec - "zaplať pánbůh za tři krále, každej den si přečtu na dveřích tu skvělou zkratku - Klíče, Mobil, Brejle".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam