• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    RANDOM_NIGHT: klid, já zas vidím pubické ochlupení až na zem
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Proč se nikomu ani nestihlo nic stát a jsem tu zase?
    Našla jsem tohle v Co vás vzrušuje a trochu jsem se podivila. Jak mohou někoho vzrušovat vnitřnosti valící se z něčího rozetnutého břicha? A jaktože ta žena ještě stojí a tváří se, jako by nic?

A proč zrovna já musím mít tenhle mozek…?
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Padají mi kalhoty, tak se mi v metru nějak povedlo dát si telefon místo do kapsy dovnitř do kalhot a zjistila jsem to, až když mi na eskalátoru začal klouzat dolů nohavicí...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Chvíli sem na to koukal a furt si řikám, že jako chápu, proč asi hledá někoho, kdo mluví čínsky, zvlášť jestli rozjíždí něco velkýho, ale proč sakra píše velký S a po něm ypsilon?

[ KULA @ tržiště ]
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Píše kamarád na FB: "Proč je naše reprezentace taková banda haluzáků?"
    Odepíšu do diskuse: "Co jsme si zvolili, to máme..."

Až pak mi došlo, že mluví o hokeji.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Přítelkyně v zakoupeném plánku zoo několik minut hledala značku "zde stojíte".
    TRPASLICE
    TRPASLICE --- ---
    Čtu tady historku [ CHROCHTADLO @ Nejlepší hlášky, hlody a kecy ] a říkám si: "VB, VB, počkat, ale veřejná bezpečnost už dávno neexistuje... aha."
    MARI
    MARI --- ---
    ELIZHANNAH: jako malá jsem napsala tetě k Velikonocům na pohled "Veselé Velikonoce a šťastný nový rok".
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    SALAMAN: jo :) to mi připomnělo, jak jsem před Vánoci psala na přání "Veselé Vánoce a šťastný rok 2007"... a pak jsem se na to koukla... počkat, to je nějak divně?... no jo, to bylo už před deseti lety, aha :)))
    KATIA
    KATIA --- ---
    jedu tram, nějaká nehoda na karlaku, tak vybehnu, že na ten palacak, odkud mi jede jiná tram, sjedu metrem...
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    BLOODRAT: Já zase vím, jaký je rok.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    MARI: Jak říká kamarádův otec - "zaplať pánbůh za tři krále, každej den si přečtu na dveřích tu skvělou zkratku - Klíče, Mobil, Brejle".
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SALAMAN: To je jeste dobry. Mi tak jednou o pul druhe rano volal pritel, jestli jsem se zdrzela v hospode nebo co. Rikam mu...
    "... ale ne, zabouchla jsem si klice na stole, tak jsem v praci. Rano zavolam zamecnika. A jak to vubec vis??"
    "... ja tu bydlim."

Samozrejme. Zila jsem nejakou dobu sama a vubec mi nedoslo, ze se odpoledne vratil z prace a odemkl si.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Organizuju takové filosofické semináře. Jako fakt hodně dlouho. Začali jsme roku 1998, takže letos se budou konat podvacáté!
    Vyhlásila hned zpočátku roku velké výročí a sezvala i všechny bývalé účastníky. Začínáme tenhle pátek. No teď koukám na starý fotky a záznamy z prvních seminářů...oh wait...poprvé jsme to pořádali v roce 1999.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Dnes jsem přespal v práci, protože jsem nemohl najít klíče. Ano, měl jsem je v kapse.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    asi na mě ten Logan zapůsobil, když mi nepřišlo divné v práci při zakládání knih, že by Karel Václav Rais napsal knihu Kalibanův Zločin ( správně Kalibův)
    Z47TC
    Z47TC --- ---
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    Taky když čtete ty titulky za sebou, vidíte tam firmu "Škoda Transplantation"?

MUZA
    MUZA --- ---
    FORTY: tak to byl houby error :D
    FORTY
    FORTY --- ---
    MUZA: uf, ne :[
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam