• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "www.strupy.eu" - cože?!? Aha, sirupy.
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    Na akci v sobotu jsem opakovaně slyšela jak zpěvák pěje "chce se ti kakat" ... že chce plakat jsem si musela domyslet...
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    PISKVOR: podobne..
    v radiu rano ve zpravach: "tatar se bude soudit se svymi sousedy.."..
    Sem si rikala, ze v soucasny- tak drsne politicky korektni dobe- to je docela odvaz a zacala jsem lovit v pameti, kdeze maji Tatari vlastne nejaky svoje uzemi.

To správny slovo je samozrejme Qatar, ale aspon jsem si trochu projela, odkudze delali ti Tatari najezdy :)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Na půl ucha slyšený rozhovor v MHD: "...jenom to chce trošku zkrátit: zastřelit kočky." O_o "A barvit si ty vlasy nebudu." Aha, zastřihnout konečky.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    ETERNITY: ja jsem si prinesla z lesa huňatku a ze se radeji podivam, jestli neni zamenitelna ... no po bezradnem patrani jsem zjistila, ze je to vlastne čechratka (černohuňatá....takze zas takovej error to snad nebyl :D )
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Houbarska poradna v plnem proudu. Prijde za mnou veoduci a prosi me, at si prestanu delat prdel. Koukala jsem na ni asi dost prekvapene, protoze mi predlozila muj posledni soupis. Deda pry byl dost vykolejeny, kdyz jsem mu do protokolu napsala "krasnoruzek leptavy".
    MARI
    MARI --- ---
    Mám čerstvě kontaktní čočky a nemůžu si zvyknout, že nemám brýle... Pořád si je chci nasazovat.
    JOSE_MAT
    JOSE_MAT --- ---
    se takhle sprchu a vyrazim ven, ale furt takovej divnej pocit na hlavě ... nejen, že jsem si zapomněl hlavu utřít, já zapomněl i spláchnout šampon
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    TRISSIE: nevím kde jsem nabyla dojmu, ze druhy venkovní je 25. Málem jsem zdechnula jak sem chtěla udelat 2km za svuj tehdejší běžný čas. No ale na 4 km to zas byl super vykon :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: znám!
    byla jsem po pauze v bazénu v Podolí a přišlo mi, že ty časy na pětadvacítku mám pěkně mizerný. napřela jsem do toho všechny síly, ale furt to bylo horší, než jsem byla zvyklá... no a teprve když jsem z toho bazénu vylezla, tak jsem si všimla, že to není 25m, ale 33.
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    Začínám být fakt paranoidní. Před chvílí čtu rozbor vtipu, načež se tam někdo ptá "Už je ten vtip dostatečně mrtvý?" "Všichni jsou mrtví, Dejve". Přesunu se asi během půl minuty sem a čtu zde zrovna příběh ohledně plavání MAR_TINA: .
    V tom jeden kolega povídá - "Tam prší a já mám jí za hodinu do bazénu."
    "Aby ses tam neutopil...."
    "Všichni jsou mrtví, Dejve".

ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    NEI: Firma, co sidli nad nama zas dneska objednala misto 8 croisantu 80. Tak tu mame "croisant party" :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Šla jsem si zaplavat na místní koupaliště a bazény nějak neubíhaly. Říkám si, že má kondice je po delší plavecké pauze až u dna. A už u 7. bazénu mi došlo, že ten venkovní má 50 m na délku nikoli 25 m.
    IVANEM
    IVANEM --- ---
    NIGHTFURY: u nás se sklápí poklop a děláme to oba od té doby, co nám pes začal házet svoje plyšové hračky do záchoda. Takže to za nás vyřešila němá tvář :-)))
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    Nakupuju v Lidlu, posloucham muziku, hazim zbozi do kosiku, platim, odchazim, prechazim pres prechod, strasne to drnca...aha, jedu zpatky vratit kosik.
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    VERONIKAEMA: mno, to jsem si takhle minulý týden zajel 100 km z dovolené domů, abych zjistil, že jsem si nevzal klíče od bytu. A záložní klíče sice byly u švagrový nějakých 20 km daleko, ale švagrová odjela na dovolenou do Krkonoš, což bylo o chlup dál. O trochu delší, stopadesátikilometrový chlup...

Ale dobrý, klíče od auta jsem si nezapomněl, takže nebyl důvod k panice. ;)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    HONZAK89: Myslel jsem, že je to obvyklý způsob, jak seberegulovat "nejezdi, když jsi ožralej" ;)
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    KAERI: Já jsem takhle našel klíče od auta v mrazáku. Dodnes mi to hlava nebere.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ETERNITY: až začne trénovat působivé proslovy, tak je třeba spáchat atentát. Dřív než vyhraje volby!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Dneska rano jsem si chtela umyt hlavu klasickym samponem, ale slo to podezrele blbe. Muz se me skodolibe pta, jestli mi v detstvi nerikali, ze se ma pred tim namocit hlava.

To ovsem nebylo nic proti sefovi, ktereho jsem v praci zastihla zdesene koukat na sve vcera napsane poznamky (rukou)
    - maily, diety, klavesnice, holokaust.... ?!
    Po chvilce badani jsme prisli na to, ze to mela byt asi hotovost. Ma nejake postranni myslenky z te prepracovanosti....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam