• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    takovy to, kdyz na pumpe reknete cislo stojanu, typek se trochu neduverive podiva a rika: "736 euro". A vy si uvedomite, ze to cislo stojanu platilo na ty predchozi pumpe, kde ste byli pred trema hodinama, a ze ted na trojce stoji kamion, a vy ste na sedmicce..
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SHEALA: je uz to sice dva roky stary zazitek, ale pokud vim, nic z bezpecnostnich pravidel se dodnes nezmenilo:) V Cesku je to o poznani vetsi pohoda, v US jsou na teroristicke ciny prece jen o neco haklivejsi...
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    naliju gel na praní do kelimku, zavřu pračku a po pár vteřinách přemýšlím, proč leží na pračce
    ano, do pračky jsem vložila celou plastovou flašku a nepřišlo mi to divné
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ETERNITY: prosimte, tohle je realne, nikoliv postapo scifi scénář? hezký :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    KAYLA: Nekdy si zkus takovy mozkovy error v core datacentu:) Zamcena v kleci, odstinena veskera komunikace vcetne mobilu, na kazdem kroku chlapi se samopalama, co maji zakaz se s tebou bavit a se spravou jsi domluvena, ze te ma vyzvednout za ctyry hodiny. To pak hodiny sedis, cumis, jak to blika a zeres cokoladovy tycinky, protoze nic jinyho se tam proste delat neda:)
    MUZA
    MUZA --- ---
    CASTROL: ja nez rozklicovala trojkombo Valek, Velek, Volek a dvojkombo Mencl, Fencl - tak me to stalo hodne eroru min 3x denne... ufff :))
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    ETERNITY: Já se jednou před blbostí krásně zachránila - konečně se mi povedlo zprovoznit cluster několika strojů, abych o den později polovinu z nich omylem úplně shodila - připojila jsem se na produkci místo na test. Pak jsem zjistila, že musím v datacentru někoho fyzicky poslat je nahodit, protože se nešlo dostat na jejich management. Nicméně tím, že ten cluster konečně běžel jako cluster, tak si toho nikdo nevšiml, protože si ty mrchy předaly práci mezi sebou :-)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    U nás na městě dělaly na sekretariátu paní Kiliánová a paní Procházková. Mně se v hlavě špatně spárovaly jejich jména a podoba - jinými slovy paní Kiliánovou stále oslovuji "paní Procházková" a naopak. Je to strašně trapný a protože s nimi jednám relativně zřídka, nic mi na to nepomáhá (Snažila jsem se je přemluvit, aby si vyměnily jméno, ale nechtějí)

Před půlrokem byla paní Kiliánová přesunutá na investiční odbor. Napsala jsem si tedy minulý měsíc na plochu lepík "na sekretariátu dělá paní Procházková". Bohužel ani to nepomohlo. Byla jsem si totiž docela jistá, že na sekretariátu dělá paní Kiliánová a ani jsem se na něj nepodívala, když jsem minulý týden napsala ten email paní Kiliánové, zda by pro mě vytiskla plakát A3....Emailem mi to potvrdila, takže jsem včera naburácela na sekretariát, že si jdu pro ten plakát. Koukali na mě jako zjara. Povidám: "vždyť jste mi i odepisovala, paní ....". Zrudla jsem a šla o patro níž na investiční za tou pravou paní Kiliánovou. Vyzvedla jsem si plakát a tvářila jsem se jakoby nic.

Ale takhle to dál fakt nejde.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Normální lidi hodí kelímek od kafe do koše.

Jsou i tací, co ho předtím pro jistotu umyjí :-D
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Je fajn, když víte o své roztržitosti a někde poblíž dveří máte uschovaný náhradní klíč.

Je blbý, když si zabouchnete dveře a necháte klíče v zámku zevnitř. Když v celém baráku nikdo není. Dvakárt za posledního čtvrt roku....

Ale teda mám od zámečníka slíbenou slevu na další výjezd.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA:
    CASTROL:
    Ja jsem zas vyradila na pul dne z datacentra pul Texasu, protoze jsem cekala na nahradni dil. Nefungovalo to ani po nasazeni noveho switche. Jak by taky mohlo, kdyz byl vyply elektricky obvod.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    (Takže krom spousty kynutého pečiva - z cihly už zbývá jen 400g kvasnic - budeme mít ještě zelňačku.)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    MAR_TINA: jé, ten moc ocení moje kamarádka (strojní inženýrka, která jednou volala opraváře na pračku kvůli ohnuté hadici)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Jedu kolem velké šírého kapustového pole a dostanu nezaplašitelnou chuť na kapustové karbanátky. Nakonec to nepřemůžu a spáchám hřích.
    Doma vytáhnu tu hlávku z auta a co vidím, já utrhla zelí!

Mám vystudovanou Českou ZEMĚDĚLSKOU univerzitu, s červeným diplomem.
    KAERI
    KAERI --- ---
    Satanovo náměstí? Wtf?

Smetanovo náměstí.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Listuju jedním slovníkem, který má tak 700 stran, a začtu se do jednoho hesla. Hledám něco konkrétního, ale nemohu to pořád najít a už už se chystám, že na klávesnici vyťukám CTRL+F, ale ouha, ono je to papírový, takže by to nepomohlo, aha! :-/ :D
    MUZA
    MUZA --- ---
    ILIEN: ja takhle svemu muzi chtela rict "Ty jsi tak sikovny, jsem na tebe pysna" a vypadlo ze me "ja jsem na tebe tak sikovna" :))
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    (Na vysvětlenou - chodím do školy jednou v týdnu)
    Místo v úterý jsem tam byl dneska... to je přece jasný - 4. září je pondělí, jdu do školy... - chyba lávky... Ups...
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Chtěla jsem říct větu "Nestíhám nosit ke třem pilám dřevo"
    A můj unavenej mozek to zkrátil na "Nestíhám nosit pivo" Protože přece pila + dřevo = pivo
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    Chtěl jsem drahé navrhnout, že se budeme "socializovat" v poněkud košilatém kontextu.
    Vypadlo ze mě:
    "Pojď, půjdeme se domů soci-olizovat!"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam