• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    není nad to udělat si čaj, pak vyndat použitý čajový sáček, způsobně ho položit na podšálek a čaj vychrstnout do koše
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Pletu si Valtice a Valdice. Velice jsem se divil, že to je na mapě blíž než jsem myslel, a navíc po boleslavský - no, ve sklípku nebo v lochu, bába nebo sníh :(
    ISCH
    ISCH --- ---
    Jedu v metru, příští stanice Budějovická.
    Okukuju reklamní plakáty.
    "Levné knihy Budějovická".
    Hmm, to maj tu kontextovou reklamu ale skvěle načasovanou!
    Ehm. Na plakátě. Vytištěným.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    VORONDE: ... a ted si predstav, ze by sis sla dat puding.
    VORONDE
    VORONDE --- ---
    Jdu si pro rozmíchanou hennu. Bez brýlí, samozřejmě, když si jdu barvit ty vlasy... Nebyl dobrý nápad si ji připravit na linku vedle čokoládového pudingu.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Čtu na plakátu: "Nové byty v prdeli!" Jako celkem tuším, že dobře dostupný lokality jsou už zastavěný - ale až takhle nehezky mluvit o sloníkovi...?!? Aha, "v prodeji".
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Už asi potřetí se mi stala situace, kdy jsem dal jídlo péct do trouby, a zapnul ohřev s větrákem. Přijdu to za 15 minut zkontrolovat a sakra jaktože to je studený když to fouká - aha, nenastavil jsem teplotu
    IRAVEN
    IRAVEN --- ---
    chvalim dceri vykres: to je ale hezke slunicko! dcera: ale to je pavouk! (pouceni: spocitejte slunicku paprsky, jestli jich nema 8)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Mela jsem jeden nabozensky preklep. Navic jsem si text po sobe neprecetla a upozornili me az za tyden.
    Chtela jsem napsat neco jako
    "Jsem si vedoma, ze neexistence service katalogu ma negativni dopad na nase vysledky, ujistuji vas, ze CMDB je v planu..."
    Ale ze slova "planu" mi vypadlo L.
    Smutne je, ze ted je ten mail mnohem uprimnejsi.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    GOLDENDELICIOUS: Měli jsme zasedačku Ještěd, a v ní jakési jednání s kolegy ze severočeské sekce. Krátce po začátku schůzky volali, že teda jsou na Ještědu, a kde jsme jako my. (Vysílač patřil téže firmě, takže to byl pouze nevelký mozkový error, zato s velkým dopadem)
    GOLDENDELICIOUS
    GOLDENDELICIOUS --- ---
    V práci máme místnosti pojmenované podle hor. Kolega marně hledal místnost Tahiti a přišel se zeptat, jestli nevím, kde je. Myslela jsem, že si omylem zarezervoval místnost v jiné budově, ale nakonec vyšlo najevo, že hledal Halti (https://cs.wikipedia.org/wiki/Halti). Divím se, že zatím nikdo nehledal Haiti.
    MOIAA
    MOIAA --- ---
    Jsem v práci. Z kuchyňky jsem si vzala kávu a sklenici s vodou, že si tam hodím šumenku. Jasně že jsem si ji hodila do kávy. No nic, trochu magnezia v kávě neuškodí.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Odpoledne jsme s mužem rozebírali, kdo všechno z našich příbuzných pije alkohol přes míru. Když mi pak podal hrnek s kafem, tak jsem si s ním zcela automatizovaně ťukla...ehm
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Mocná síla sugesce..
    Před chvilkou jsem dovařil kotel polívky. Neumím vařit malý porce. Naštěstí mladej za chvilku doroste a porce budou akorát..
    Takže polívka hotova a odstavena. Uklidím kuchyň a dám mladýho koupat atd. atd.
    Když je všechno hotovo a mladej předán ženě na uspání, můj mozek vyhodnotí čas od uvaření polívky dostatečně dlouhý na to, aby polívka byla akorát, takže si vezmu neběračku vařící polívky a mocně nacpu kušnu.
    Předpokládám, že normální člověk prostě vyplivne hourkou polívku, ale já ne. Hezkých pár vteřin dumám nad tím, proč je ta polívka horká, pak polknu a bez přemýšlení to ještě jednou zopakuju, dokud není naběračka prázdná..
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    TRISSIE: joaha! :D takže v Karlíně bych se měla plácat do holin, že to tak hezky napsali k sobě.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SEDELAVLOKALE: veverka je druh hoveziho masa, ocásky budou prasečí.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Na Miladě Horákové je nějaké řeznictví nebo co a tam už mají nějakou dobu JIRKY MLÍČÍ. No už několikrát jsem si řekla "haha plácám se do holin" a až dneska mi došlo, že to možná budou JIKRY MLÍČÍ (ale je to jen dedukce, ještě jsem si to nebyla prohlédnout pořádně). A v Karlíně mají zase veverčí ocásky a to už fakt nevim ale ...
    KAERI
    KAERI --- ---
    Byla jsem přezout auto. Ujal se mne krátkovlasý vousatý pán střední postavy a středního věku v šedé košili s logem autosalonu. Vyřídili jsme formality, dala jsem mu klíčky a šla si po svých. Když mi poslal SMSku, vrátila jsem se, dostala jsem papír a pokyn, kde je pokladna. Všechno jsem uhradila, obdržela štempl. Vracím se k přepážce, zpoza rohu vychází krátkovlasý vousatý pán střední postavy a středního věku v šedé košili s logem autosalonu a vypadá, že jde pryč. Zastoupím mu cestu, nasadím militantní výraz a jen středně útočně podotknu: "Ještě ty klíčky by to chtělo, bez nich neodjedu..." Pán se tváří zaskočeně, já se tvářím zaskočeně (co s etak tváří, on je stihl ztratit???) a za přepážkou se ozve: "Jo, jasně, hned to bude...."

Já totiž nemám paměť na obličeje. Vůbec. A tohle byl úplně jiný krátkovlasý vousatý pán střední postavy a středního věku v šedé košili s logem autosalonu.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Přišla zákaznice s malým děckem, tak jsem tomu děcku šel automaticky natočit vodu do psí misky.
    AQUARIUS
    AQUARIUS --- ---
    MARI: ach ty asociace [SFW]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam