• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    SARGO
    SARGO --- ---
    Povaluji se s teplotkou a přišel čas na další dávku antipyretik. Vstanu, udělám dětem svačinu, uložím se. Za slabou půlhodinku mi dojde, proč jsem se původně zvedala. Vstanu, vyndám prádlo z pračky, založím nové, poskládám, uložím, uložím sebe. Vzpomenu si, naberu sil na vstávání, vstanu, nakrmím křečka, uvařím všem čaj (jen sobě ne...?!), uložím se. Za další půlhodinku se znovu zvednu, rozdělím večeře, lehnu si. Pořád ještě bych potřebovala růžovou pilulku, ale nevím, jestli to má smysl znovu zkoušet... na druhou stranu, předsíň by docela potřebovala vymalovat.
    KAERI
    KAERI --- ---
    Občas mi teď takhle před Vánoci přijde nějaký dopis od přátel ze zahraničí. Několik týdnů jsem odkládala odpovědi, ale pak jsem se do toho dala. Nejvíc jsem se zapotila při odpovědi své kamarádce Francouzce - to byla fakt dřina (anglicky neumí a moje frabcouzština je... no, ona spíš není než je...), ale zase mě potěšilo, že jsem s mohutnou pomocí angličtiny a Google Translate nakonec vytvořila asi stránkový elaborát. Byla jsem na sebe fakt hrdá. No a dnes přistálo ve schránce zcela překvapivé přání od dvou mých přátel ze Slovenska (manželský pár), od kterých jsem dlouho neměla zprávy. A tak jsem se rozhodla napsat jim krom přání i pár novinek. A pak si tak stojím v kuchyni, rovnám na sebe obálky z kategorie "do zahraničí", lepím známky a rozjímám, jak mě to dnešní slovenské přání potěšilo. A jak je to bezva, že přátelství neuvadá. A že jsem stihla odepsat a zítra to jen hodím. A že jsem těm dvěma Slovákům, považte, zvládla napsat takový dlouhý dopis V ČEŠTINĚ! A jak mi ta slovíčka hezky naskakovala. A snad bych tam ani nemusela mít moc chyb.

No ještě aby, že...
    MARI
    MARI --- ---
    Mám návod, jak si jednoduše přesolit oběd.
    Udělejte si konev zázvorové limonády, do které běžně dáváte dvě plné polévkové lžíce medu. Hned na to se vrhněte na vaření oběda, do kterého dáte dvě plné polévkové lžíce soli...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    dneska jsem dostala pracovní počítač, tak si ho ladím. a jelikož jsem se nedávno naučila používat na odemykání mobilu otisk prstu, jásám nad tím, že i můj nový noťas má tuhle funkci a nebudu muset ťukat heslo. No a pak si sednu k tomu svému 7 let starému stroji a koukám na něj. a tu mi pohled padne na tu nenápadnou lištičku, která je překvapivě podobná lištičce na otisk prstu na novém počítači...a vskutku!
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    Kdyby jednou, ale naprosto pravidelne vidam ve sve historii auditko KOSMICKE ZAZRAKY. Hm, zajimave, nepamatuju se, ze bych neco takoveho navstivila. Rozkliknu to a vida, zas to auditko o kosmetice.
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    jela jsem hlidat dedu a sla jsem jeste pred tim rychle nakoupit do penny, kam bezne nechodim. Chtela jsem mu upect minipizzy (delam to pokazde, kdyz ho hlidam- ma je rad a tesi se z nich). V tom krame ne a ne najit listovy testo, tak se na nej optam prodavacky, tam me ho da do ruky a mazu pryc. Rikam si: kua- neni rozvaleny, to zas bude srani...
    Taky ze jo.. rozvalim, udelam, sroluju, upecu- dva plechy....fuu a hotovo.

Dedecek se tvari nejak jinak, nez je obvykle...
    Taky aby ne, kdyz jsem udelala minipizzy z lineckyho testa a ne listovyho- sladky jak cecek a v tom slanina a uzenej sejra. A ted ci je to error? Muj nebo prodavacky. Rekla jsem listovy nebo linecky? Slysela ona listovovy a rozumela linecky? Vanoce vitejte :)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Pustila som si hru na mobile a potesilo ma, ze prihodili vianocne snezenie. Akurat pozeram, ze dost velka plocha je bez neho, tak si pobavene hovorim, ze tam maju vyvojari asi mensiu chybu.

Jo jasne, pretoze bezne v vnutri v domoch pada sneh.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KAERI: je to OT, tak sorry, ale já Masox občas ulízávám dobrovolně 0:-)
    KAERI
    KAERI --- ---
    QUANTI: On ten papírek do masoxu taky nebyl nic moc. Muž tomu sice říká kopytní karamelky, ale s karamelami to moc společného nemá :)

SABRIEL13: Dnes v nově otevřeném LIDLu, cedule "Výhody pro zbohatlíky"

??? Ti se s tím teda nežinýrují. Jen si nejsem jistá, jestli je takhle otevřené zaměření na jedinou cílovou skupinu staregicky výhodné. A kdo ví, jestli tady vůbec máme dost zbohatlíků...

Zbohatlíků ne. _Zákazníků_ se našlo docela dost.
    MARI
    MARI --- ---
    QUANTI: Náhodou česnek do pusy je moc zdravej a nejlepší recept na nachlazení. ;)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KAERI: já si dovedu představit horší scénář - čokoládu do koše a česnek do pusy :)) to tvoje se ještě dá reversnout :D
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    "Tomu cukříčkovi bych nejradši rozbil hubu."

cože? proč cukříčkovi?

Aha, čůrákovi.
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    PISKVOR: ... já se těch lotyšsko nevtipných dodatků za každou větou snad nezbavím, když mi je pořád někdo připomíná :-/ Ale jsem šťastná. Našla jsem zemiak.

Ale to není zemiak, to je kámen. Takový je život.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Oblékám dítě a takto k němu promlouvám: "A ještě bundu: venku je zima...a tma...a halucinace z podvýživy-" cože?
    KAERI
    KAERI --- ---
    Měla jsem ve stejnou chvíli v ruce kousek bílé čokolády, paličku česneku k uklizení a papírek od masoxu k vyhození. Dopadlo to, jak muselo: papírek do pusy, čokoládu k cibuli a česnek do koše. Tak třeba příště.
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    Nemůžu si zvyknout na auto s centrálem. Pořád po otevření dveří řidiče sahám dovnitř, abych otevřela zadní dveře...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Stojím u auta v setmělé ulici a lovím v kabelce klíčky. Jsou někde na dně a já tam kulový vidím. Pak mě napadne, vždyť mám přece v kabelce baterku. Ta je větší než klíčky, líp se nahmatá, najdu baterku, posvítím si do kabelky a najdu klíčky. Vtom nahmatám klíče. Vítězoslavně je vytáhnu - a pokračuju v hledání baterky.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    MARTA_KLOFACOVA: jéééé!!! já v sobotu pral!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Kdyz pri konverzaci s anglicanama chces pouzit "Tresnicka na dorticku" a reknes "Strawberry on the door"...
    KAERI
    KAERI --- ---
    SHINING_KATE: Umyla ho? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam