• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Vlezu na FB a čtu: "Hello, today is erection day!" To už ti spammeři přehánějí. Aha, "election."
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    Čtu titulek "Prezidentské volby jsou novou šancí pro slabomyslné Čechy" a dává mi to smysl.
    (svobodomyslné)
    MUZA
    MUZA --- ---
    ILIEN: dobre ona! A ty taky teda :))))
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Vysokoškolská zkouška, sedíme 4 naproti vyučující a odpovídáme.
    Já jsem ten den už na druhé zkoušcce, nic moc jsem nenaspala a mozek to už pomalu vzdává.
    V: "Tak poslední otázka, řekněte mi třeba něco v Braillově písmu"
    Já: (Něco odvykládám)
    V: Dobře a na čem se třeba píše
    Já: (V hlavě - jasně, to je Pichtův stroj. Jenže pak mi to nějak nejde vyslovit, slovo se v hlavě začíná kroutit až nakonec prohlásím) "Pičův stroj"

Záchvat smích spolužaček i zkoušející
    Ale zkoušející to vzala velmi v pohodě... prohlásila že "Freude, Freude, ale já vás chápu slečno, co jinýho bysta taky mohla říct, když vás zkoušim já, co se jmenuju Šukalová"
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    AZA_: ano, obvykle si to i se zájmem přečtu, než mi to dojde
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    AZA_: no jo, taky už se mi párkrát stalo

"Kolik máte těch rohlíčků?"
    "Je jich... Alenko, nech to tam! Polož to! Rohlíků je... myslím to vážně! ... deset."
    MARI
    MARI --- ---
    S tím mým zapomínáním bych měla něco dělat. To, že víc jak týden chodím bez peněz, protože se vždycky zapomenu stavit do bankomatu, a i desetikorunové položky v obchodě platím kartou, je dost blbý. Ale zapomenout i to, že jsem si už vybrala, je už na pováženou. Ano, koukla jsem do peněženky a chvíli se divila, co tam dělají ty peníze.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    hádejte, co dělám už tak 2 týdny? Obnovuju data z externího disku. Proč? Já jsem prostě viděl, že chci obnovit tu instalačku na flasku, ne na disk! Ještě, že jsem si to zkontroloval před kouzelným tlačítkem enter...
    MUZA
    MUZA --- ---
    Objednala jsem 1 baleni bazalky rezane.... Co na tom, ze 1 baleni = 1 kg?

Sileny, tolik pesta jsme doma v zivote nemeli :D
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Pokud se v 5 ráno rozhodnete, že potřebujete pudink a jste já, běžte radši spát... Protože pak se rozhodnete, že ho potřebuje litr, to jsou 2 pudinky. 2 pudinky máte, ale jeden je vanikovej a druhej čokoláda+máta. Zbytky rozumu usoudíte, že by to nebyla fajn kombinace. Ale pudink je přece jen ochucenej škrob! Takže škrob + vanilkovec cukr, to musí být stejný jako pudink. Není... hlavně proto, že pudink v 5 ráno prostě spálíte. Takže sice je to řidký, nedobrý, spálený, ale za to je toho hodně :)
    AZA_
    AZA_ --- ---
    ...taky běžně posíláte maily sami sobě? (Prostě v té konverzaci pošlu odpověď na nesprávnou adresu.)
    AZA_
    AZA_ --- ---
    TAPINA: Zpravidla objednávám stylem: "Patnáct deka nevoblizuj to sklo výběrové šunky."
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Nakupování u pultu s dítětem, které nevydrží chvíli na vás nemluvit, má svá úskalí. Onehdá jsem si objednávala zavináče po kaplicku (bylo to pro víc lidí, někdo chtěl zavináče, jiný cmundu) a dneska jsem se na poslední chvíli vzpamatovala, než jsem vyřkla, že chci "nejvyšší šunku vepřové jakosti".
    KAERI
    KAERI --- ---
    TYRKYS2: Konvice, která nezačne pronikavým hlasem ječet, jakmile se voda vaří? Obávám se, že to by nefungovalo.
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    KAERI: Rychlovarná konvice? :-)
    KAERI
    KAERI --- ---
    Vařím si vajíčka natvrdo a vodu na čaj. Takže na jednu plotýnku konev s vodou, na druhou hrnec s vodou. Nechat vařit, nachystat si hrneček. Vložit do hrnce s vodou vejce. Počkat. Vložit sáček čaje... ... do hrnce s vodou a vejci. Tak třeba příště.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ATUARFIK: Aspon nectes “Nejuchylnejsi jsou lekari...”
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    Periferně vnímám reklamu: Sony DEPRESIA... jo, Xperia, vítej Happy New Year...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Koukám na to a přemýšlím, proč? Protože jsou to často kuřáci a můžou odhodit neuhašený nedopalek? Nebo že lékaři dělají dlouhé směny a můžou celou tu dobu doma nechat třeba zapnutou žehličku?

CASTROL
    CASTROL --- ---
    Když jsem se před měsícem zeptala svýho muže, jestli mu nevadí, když budeme mít kromě našich dvou dětí i ségřiný dvě děti na Silvestra, tak s tím byl úplně v pohodě. Docela mě to příjemně překvapilo, jelikož společnost většího množství dětí nevyhledává.
    No tak dneska ráno se ukázalo, že si představoval, že to bude 1 večer na Silvestra...zatímco já jsem to chápala "silvestrovský víkend". Děti k nám nastoupí zítra ráno a můj muž má chudák momentálně výraz štvané zvěře.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam