• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    měla bych míň číst na Kindlu... pak si člověk vezme papírovej časopis, dočte stránku, přejede po ní prstem a ono se to neotočí?
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    Vogonské jídlo do školek nepatří Cože?! COŽE???!!! jO AHÁ...
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Na dveřích od domu je nalepený lístek "oběti plynu a elektřiny". Cože? Jo, aha.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SHARKIE: to jde zrušit nebo ne? je to smlouva uzavřená na dálku, do 14 dní by to mohlo jít "vrátit".
    KATIA
    KATIA --- ---
    SHARKIE: to naštve;-)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Tak som sa po dlhej dobe dokopala objednať ročné predplatné. Akurát miesto Respektu, som omylom vzala Reflex. Nezastavila ma pri tom ani divná reklama na Blesk, ani to, že som tam nenašla aktuálne číslo, ktoré pri tom ležalo vedľa mňa na stole. Došlo mi to až na druhý deň v trafike, keď som ich videla vedľa seba.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    "NABÍZÍM PRÁCI: Pomoc při vykrádání věcí OSTRAVA PORUBA". Jasně, normálka.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Posílala jsem faktury, tak jsem si zkopírovala průvodní e-mail z minula… jenže minule bylo na začátku ledna. Takže jsem v únoru klientům popřála šťastný nový rok.
    ADD
    ADD --- ---
    Unavené ženy by neměly v noci koukat na Přátele. Muž mi během toho ukazoval konverzaci s kamarádem, kde mu psal, jak ho štve, že mu šéf stornoval dovolenou v den, kdy má jeho žena narozeniny. To je hezké, že už o mně mluví jako o své ženě, napadlo mě. Éééé... až na to, že máme za chvíli devět let od svatby a máme spolu čtyři děti.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Dnes ráno jsem nemohla najít (černé) punčocháče. "Cive, dyť jsem měla před chvílí v ruce", říkám si. A taky že jo, protože se nakonec ukázalo, že už jsem je měla oblečené.
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    V rozsvíceném okně bytového domu vidím siluetu nápisu BIOS. Chvíli ho obdivuju, až pak si všimnu, že je to jen banální letošní rok nalepený zevnitř.
    AZA_
    AZA_ --- ---
    Rejstřík tlusté knihy nemá funkci Ctrl F.
    A není to tím, že je ta kniha z roku 1960.
    MARI
    MARI --- ---
    Jak jsem teď nastavená na to lyžování... Tak jsem si tady chvíli pomyslela, že tam mají fakt slušnou oblevu...

[ JAKKILLER @ Fotky uživatelů Nyxu při sportu ]
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    NEI: Ja si kdysi v mobilu na kalkulacce nastavil budik.
    JOSE_MAT
    JOSE_MAT --- ---
    Jdu po betlémskym náměstí a týpek se mě ptá na cestu ke Karlovu mostu. Tak mu jí jako vždy anglicky popíšu, rozloučíme se a vyrazim svojí cestou, když najednou facepalm. Vždyť se mě ptal česky.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    takovy to, kdyz tri dny resite koupi novyho auta, projizdite fotky, inzeraty, planujete opravy a upravy, nemyslite na nic jinyho, a pak prijdete po tejdnu do garaze... a WTF?
    jo aha, dyt ja to auto vlastne nemam!
    AZA_
    AZA_ --- ---
    Dlouhý vedení:

Přijde kolega (třídní, v jehož třídě učím): "Potřebuju s tebou mluvit o dětech, " (zbystřím, jsem jeho zástupce, blíží se vysvědčení...), "žerou modelínu."
    Zděsím se, že gymnazisti při hodinách matiky jedí modelínu, kterou před tím nakradli u mě ve výtvarce.
    Kolega: "myslím SVOJE děti."

(Prostě se přišel zeptat, jestli existuje nějaká jedlá modelína, pro jeho prťata.)
    MARI
    MARI --- ---
    NEI: já si jednou nastříkala na boty suchý šampón... asi není dobrý nápad mít obojí v předsíni na polici hned vedle sebe. :D
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    Deset minut hledám před odchodem kartičku do práce, na stole nic, v kabelce nic, v kabátu nic ... Co mě to tlačí v podprsence? Aha...
    Je mi hrozná zima na nohy a profukuje... Taky mě mohlo napadnout zjistit, jestli jsem si stáhla ve spěchu spodničku, dřív, než po dvaceti minutách mrazu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam