• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    NIGHTFURY: ...to..není dobrý...
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    NIGHTFURY: dík, projasnilo den :-)
    AMANT
    AMANT --- ---
    NIGHTFURY: oh. shit.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Hledala jsem obrázek k "it's a trap".
    Bohužel jsem do Googlu zadala "tits a trap".
    Nedělejte to. Nebo to alespoň nedělejte v práci ve chvíli, kdy vám do monitoru vidí vaše nová kolegyně.
    KAERI
    KAERI --- ---
    ALLEERA: Zas věřím, že přežít kvetoucí lípy může být pro alergika docela quest.
    ALLEERA
    ALLEERA --- ---
    ptám se pacientky, jak se jí daří - odpovídá, že dobře, akorát že teď budou Quest Lípy
    -cože?-
    "Ještě jednou, prosím."
    "No, mám se celkem dobře, akorát teď bude Quest Lípy."
    "Ah tak." - dělám, jakože nic, ale v hlavě pořádnej bordel, Quest Lípy? To je nějaký festival na oslavu národního stromu?
    KVÉST LÍPY TY DEBILE!! Je to astmatička a je na ně alergická. Možná by sis od těch her měla dát na chvilku pauzu...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ....kdyz se nemuzete vymacknout, jestli budete v kontaktu liche nebo sude tydny, takze nakonec reknete klientovi, ze ho budete navstevovat "kazdy suchy tyden".
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    MOODYCAT: me se zas stava, ze z osobaku zdravim hasice,policajty nebo sanitaky :D
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    SILVEIG: zato služebákem přiloženým ke čtečce v autobuse si zajistíte převoz zdarma. "Jó, běžte..."
    TERRANCE
    TERRANCE --- ---
    MAAJAA: Já včera musel několikrát vytáhnout kolegy od rozdělané práce a zadat jim řešení urgentního úkolu.
    Večer jsem se pak omlouval běžící myčce, že ji musím otevřít, abych do ni přidal zapomenutý příbor.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MAAJAA: V pohode, mne se stava, jak chodim k pacientum na pokoje a klepu, tak ze obcas klepu, i kdyz z pokoje vychazim :D.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Pochvalila jsem 80ti lete cestujici posed v tureckem sedu a az pak jsem si vsimla paru odepnutych umelych nohou u sedacky a zalozenych nohavic pod sebou. Ta už se mnou nikdy nepromluvi.
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    Když jsem v práci xkrát denně šla ke klientům na pokoje, na něž jsem před vstupem klepala, tak se mi párkrát stalo, že jsem klepala a čekala na vyzvání i při odchodu z toalety. =D
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    S otevíráním dveří v práci už jsem měl spoustu errorů. Například v jedné kanceláři máme dveře na kartu pro vstup i výstup. Respektive jsem si to myslel a jednou jsem někoho požádal ať mě pustí ven, jelikož jsem neměl kartu sebou. Ve skutečnosti z vnitřní strany to bylo jen čidlo pohybu a stačilo máchnout rukou.

Nemluvě o tom, když v jedné kanceláři je výtah na kartu a jezdím do pátého patra, zatímco v druhé kanceláří je jen na tlačítka a jezdím do třetího patra. Pravidelně nad tlačitkovým výtahem máchám kartou a jezdím do špatných pater.
    AQUARIUS
    AQUARIUS --- ---
    STARE_CASY: to mi pripomnelo prvni navstevu toalet na novem pracovisti, zrcadlo od podlahy ke stropu vypadalo jako pruchod...
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    MADIETTA: Papírová kartička se vstupama do tělocvičny přikládaná ke zvonkům tamtéž dveře neotevře. Dokonce ani nezazvoní.
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    MADIETTA: klíče... věčný problém... dveře do práce se neotevřou dálkáčem od auta, doma chybí zabezpečovačka, na kterou je přece strašně nutné vyťukat kód z kanclu, dokonce, ó hrůzo!, do dveří záchodové kabinky nepasuje klíč od vchodových dveří notně vzdáleného domu. Ďas aby to spral.

Jo, a že jsou dveře skleněné, tak to neznamená, že jsou na fotobuňku. Fakt ne.
    KAERI
    KAERI --- ---
    MADIETTA: Mrchy. Moje klíče od bytu taky neodemykají auti, ať mačkám, jak mačkám. Zkoušeno opakovaně.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Spravuju babičce počítač a přitom se probírám nějakými papíry z dob, kdy pracovala jako výzkumnice v ústavu jaderné fyziky, když tu najdu výkres podepsaný mými bratranci, podle rukopisu tak z první třídy, a říkám si: "Jé, oni jí nakreslili model atomu, to je hezký..."
    Byla to kytička.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Jsem dneska zamykala naše bezpečnostní dveře od bytu tak, že jsem na ně blikala dálkovým ovládáním od auta. A ony ne a ne se zamknout.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    právě jsem hledala na FB skupinu "prodám,loupím"..
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    prave jsem si malem strcil jack do ucha, misto toho abych si na hlavu dal sluchatka
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    GREATDRAKE: Jo, tohle fakt není příjemný ;)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam