• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MUZA: ano, ano, žádná dráha, nýbrž vzletová a přistávací plocha, pro vrtulníky vždycky plocha (alternativně heliport nebo "takový to debilní místo, kam si sedaj helikoptéry" :-D) - byť ti budiž polehčující okolností, že v horších tiskovinách se objevuje i pro vrtulníky dráha.

Nicméně říct mi někdo, že "přistávací dráha u Ikey," tak teda začnu přemejšlet, jestli je na Zličíně nový letiště a co tam kurva dělaj mufloni :D
    MUZA
    MUZA --- ---
    MUZA: aha... Ona to nebude ani tak draha ale placek :DDD

Bohajeho... Asi js si to mela cely nechat pro sebe :DD
    MUZA
    MUZA --- ---
    LUCIASHECK: pro emery vrtulniky? :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MUZA: Mate me pristavaci draha u ikemu :-D
    MUZA
    MUZA --- ---
    Jak zmas skupinu pratel? Staci pri vypraveni o muflonech na pristavaci draze zamenit Ikem za Ikeu...
    Pfff nechapavci jedni :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ISCH: Tak vysoko čůrat neumím, chybí mi na to vybavení :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Kamarádka mi doporučila ječnou mouku, že jsou z ní prý výborné buchty, zdravější, dokonce ani manžel si nestěžuje. Ok, zkusím ječnou mouku, za to nic nedám...
    Jenže u nás obvykle tyhle věci nebývají, takže jsem si ji musela v jednom bio-eko obchodě objednat. Jedu přes půl města, abych zjistila, že mi vypadlo, jakou že to mouku vlastně chci. Když jsem paní říkala "...takovou tu z toho obilí, co normálně žerou koně, minulý týden jsem ji objednávala", koukala na mě shovívavě, trochu jako na dementa. Proso..ne...oves...ne....obrok...tak o obrokové mouce jsem fakt neslyšela.... no nakonec jsme se k tomu ječmeni dostaly.
    Splavená dorazím domů, mám borůvky, bude buchta. A když zadělávám těsto, prohodím naopak metličky (za celý život se mi to nestalo!!) a rozhodím těsto po celé kuchyni. Než mi to došlo, hnětala jsem tak dlouho, až se začalo kouřit z mixéru. No nic, potřebuju nový - odložím ho bezmyšlenkovitě do skříňky a jdu teda dodělat tu buchtu.
    Buchta je skvělá! Výborná! Rozhodně to stálo za to plahočit se přes půl města, znemožnit se v obchodě, zajebat si kuchyň a spálit mixér..... moment.... vtrhnu do kuchyně, je to tak! Ječná mouka sedí netknutá na lince, jakýmsi naprostým automatem jsem udělala úplně normální pšeničné těsto.
    Kecnu na zadek a brečím. Muž mě chlácholí - nevadí, ječnou uděláš příště. Neudělám. Shořel mi mixér.
    Ježišmarjá mixér!
    Otevřu skříňku, ta zevnitř celá očouzená, ostatní věci vtavené do plastu mixéru a celá ta hmota přilepená ke skříňce.
    Zkurvená ječná mouka!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Mám nové windows, většina věcí je stejná, ale občas pátrám.
    Chci vysunout SD kartu a pořád nemohu najít správný pokyn, pochopitelně. Není to erect ale eject.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    IVUSHA: To by byl ale nádherný error!
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    CASTROL: Četla jsem: Koukám na dno moře a vyhlížím Nusle. Četla jsem to asi třikrát a pořád to nechápala a až pak to dočetla do konce.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: ok, to už je mínus :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: ale dost se to připalovalo! :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: a tak jako rajská se stejně přislazuje, tak to by mohlo fungovat, ne? :))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    dneska jsem vyrobila cibulový karamel.
    experiment dobrý, až na to, že to měla být jíška do rajské...
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    Bavíme se s kámošem o tom, že půjdeme zítra do hospody na zahrádku a tak se domlouváme, že by bylo fajn z ní vidět na to zatmění. Říkám: „Tak snad na něj bude přes to městský osvětlení vidět.“
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Auto s klimatizací je fajn. A je třeba zavřít okna, což jsem splnila. A taky je třeba zapnout tu klimatizaci :/
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Posílám mužovi SMSku, aby něco koupil, když je venku, a jeho mobil zavibroval na stole. I blesklo mi hlavou "tak to si to nepřečte, budu mu muset zavolat". Na realizacu už naštěstí nedošlo.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Zcela cerstvy: Koukam na dno more a vyhlizim musle. Najednou vidim v pisku takovou zajimavou, ruzovou... No, byl to muj palec od nohy
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Jak ja rada sdilim cizi errory!

Sestra prijela z Prahy na Colours a volala mi, ze mi musela koupit novou pumpicku na jar, protoze ta moje nefungovala.
    Chvili jsem badala, jak se tak dokaze rozbit pumpicka na jar, ale brzy se vse vysvetlilo. Ona by ji totiz segra musela zmacknout! Nemame u nas "na Ukrajine" vsechno na fotobunku!

Aby si nepripadala zas tak pitome, povypravela jsem ji, jak jsem po navratu z US kricela v Bille na vahu "mrkev!" a ona mi tu cenovku ne a ne vytisknout...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam