• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Přijdu do kuchyňky, uvařím kávu, kam s horkou džezvou, abych nikde nevypálil kolečko? No, leda do dřezu, ten je kovovej. Teď najít hrnky, vrátit se s nima, jé hele, tady je džezva ve dřezu, tu bych mohl vypláchnout a udělat si kafe. Moment, já už jsem si udělal kafe! No nic. Kafe zjevně potřebuju, zahajme pokus č. 2...
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    klasická bezinformace ::: hele vidělas ten film, jak v něm hrál ten, jak hrál v tamtom filmu? :::
    něco jako určení místa "tady tam někde dole v údolí" :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Já jsem zas jendou moudře hovořila. Stála jsem s návštěvou u okna v kuchyni, něco jsme řešili a já jsem zahlídla na stromě za oknem ptáka, na kterého jsem chtěla upozornit. Nejdřív mi to přišlo jako strakapoud, ale pak že by to spíš mohla být žluna, takže ze mě vypadlo krásné: "Hele, támhle je ten... ta... to..."
    SUMIE_DH
    SUMIE_DH --- ---
    Strkam sutry do akvarka. Akvarko je v regalu, sutry vyskladany na polici regalu. Vylezu na stafle, strcim hnaty do akvarka a malem si prerazim prsty o sklo kdyz se snazim si podat sutraky polozene na polici. Dvakrat!
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Hrubozrnná sůl letěla do konvice s čaj, lžíce cukru do papinu ke kuřecím skeletům.
    Opravdu bych měla být odpočinutá, přijeli jsme z lázní.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    "Řasenka s vepřovitým efektem.." Ok.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    Planuju zejtrejsi odjezd do Nejdku na pohreb babi, resim, co kde a kdy vyzvednu, s kym se budem potkavat a kde, atd, a ted me napadlo, ze bysme se vlastne mohli zastavit za babi, kdyz uz tam budem..
    No nic.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SARGO: Otcovo "bumbanc," jemuž se naučil od mého mladšího bratra před patnácti lety, oblažuje rodinu dodnes.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ELIS: onehdá jsem svoji matku v autě upozorňovala, že támhle jede mašinka huhúúú!
    myslím, že by to poznala i bez mého komentáře :-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    ELIS: Kéž by sama... Ale takové to "Jééé, podívej, to je ale véééliký auto!" se mi stávalo ještě tak pět let po té, co na to dítka začala shlížet se shovívavou soustrastí. A to i když jsem šla s někým dospělým.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ELIS: Já jo. Dítě nemám.
    ELIS
    ELIS --- ---
    SARGO: ELLIE: A taky na ulici řvete: "Míchačka!" (...bagr, letadlo...), i když jdete samy?
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    PAKOBYLKA_: *pri vymyvani sitka
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Tak jsem dneska trpelive cekala, az se mi naplni sitko na caj, abych mohla vodu vylit!
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    SARGO: Pohupování "aby miminko v nosítku hezky spalo" je taky dobrý, hlavně když tvoje osmiletý a čtyřletý miminka kolem drandí na koloběžkách nebo tak...
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    SARGO: jj, uhoupávat mlíko a chleba v nákupním vozíku...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MARI:
    SARGO:
    Žabařky;) Já dokonce při krmení otvírám pusu! Kdyby se tak ovšem nekrmil zrovna náš country manager na firemní večeři!
    SARGO
    SARGO --- ---
    MARI: Přešlapování při stání na místě aka "popojíždím s kočárkem" mě občas chytá dodnes, mladšímu je sedm. Pohupování přešlo naštěstí trochu dřív. Děsný tohleto. :-D
    MARI
    MARI --- ---
    Přistihla jsem se, že se "kolíbám" s telefonem v ruce ze strany na stranu, jako bych uspávala dvoutýdenního synka... Ale synek už spinká ve své postýlce.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MARTA_KLOFACOVA: Tady je chyb víc, jednak dát klec vedle topení a za druhý taky vypínat topení, když lidi odejdou, ale někdo živej zůstává doma. Ale ani jedna za chyba není klec.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam