• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Obvykle překliky a přehlédnutí nesdílím, to se stane každému denně třikrát, ale když jako vyřízená strhaná matka koukám ráno do regálů, přemýšlím, co uvařím, a padne mi pohled na kořenící směs "Vitana Prozření", to už má jistý filosofický rozměr.
    Mimochodem Vitana Rožnění, ale to už vlastně vůbec není důležité.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    KENJIRO: To me taky dneska zblblo!

Ale jeste pred tim jsem pri skladani nadobi do mycky misto do drezu, vylila zbytek caje z hrnku na linku.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    "Zajatci umírají hladem, musí se vypouštět noví"

O.o ?!?

zajíci, vole...
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Děti při přesouvání šnečího příbytku dvakrát po sobě vylily do podestýlky vodu z talířku, co tam je jako jezírko, a odjely na prázdniny, takže jsem se o tu potopu musela postarat já. Vytáhla jsem šneky z bahniště, vyčistila bednu, hodila tam briketu suché podestýlky, větší, než jsme kupovali dřív, aby tam měli vyšší vrstvu, a na obalu si přečetla: "Vložte briketu do nádoby o objemu cca 10 litrů…" Chm chm chm, deset litrů? Na tu malou tabletu se lije jenom půl litru, to je zajímavé, nevypadá to dvacetkrát větší…
    Pečlivě jsem odměřila 10 l vody, nalila je tam a sledovala bobtnání. Když lignocel dobobtnal, přečetla jsem si znovu návod a dočetla až k: "… přilijte asi 4 litry vody a nechte bobtnat," přinesla si dva kyblíčky a sítko, celý močál přecedila a vymačkala z podestýlky přebytečných 6 l. Produktivní odpoledne.
    KAERI
    KAERI --- ---
    Seznam potřeb pro prvňačku obsahoval tajemnou položku: "hadřík na štětce" Už asi měsíc si říkám, co to sakra má být - jako nějaká násada (štětka) s hadříkem na konci asi? Ale nic takového jsem v životě neviděla. Bože, to jsou zas výmysly, jako kdyby nestačil obyčejný kus hadříku. A co tím vůbec sledují? Jako že se to dítě nezamaže a nepřijde do kontaktu se špinavým hadříkem? Kristepane, taková pitomost, už fakt nevědí, co kde hrotit. Kde já jen to budu shánět? A co když neseženu? Bude moje dítě hned od začátku out a na okraji společnosti, když mu zabalím prostě obyčejný hadřík?

Nebude. Neb není hadřík na štětce jako hadřík na ŠTĚTCE. Tak si přešlápneme...
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    QUANTI: Hele mýt si vlasy kondicionerem je teď hit, nejsi zmatená, jsi IN! ;-D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Byla jsem ráno u zubaře a pak pokračovala kamsi do terénu, foťák v ruce, zápisník v ruce, všechno dobrý, jen tím kartáčkem se psalo špatně.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    no a teď jsem si umyla vlasy kondicionérem... ve dvou dávkách, protože mi připadalo, že to nějak nemeje. A nedošlo mi to ani u tý druhý, nýbrž až potom, co jsem si šla nanášet šampon na konečky... Mám tu samou sadu šamponu a kondicionéru snad dva měsíce?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Podepisuju synovi pyžamo do školky, u toho přemýšlím, co budu dělat příští týden, a bleskne mi hlavou, že se chci podívat, jestli nebudou nějaké zajímavé speciality (takový ten řecký, francouzský, asijský týden) v Lidlu. Takže mám fixku v ruce a na cedulku suverénně místo jména píšu LIDL... :D
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Včera jsem připravovala tak trochu sváteční oběd pro naši obří rodinu plus návštěvy. Nějak jsem si na to zbyla sama. Zároveň však část rodiny to odpoledne odjížděla na týdenní dovolenou a v městečku se každoročně koná pouť, což také situaci se 4 dětmi v domě příliš neuklidňuje. Moje milovaná tchyně nevěří na popisky, cukr a sůl bydlí vedle sebe v totožných dózách. Tak jen pro úplnost jsem ty brambory osladila celkem 2x. Slívat hrnec s přílohou pro 19 lidí by snad už jednu mohlo donutit zamyslet se?!
    ADD
    ADD --- ---
    CASTROL: Kriminalnik je nadrazeny pojem k tem dvema? :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CASTROL: Může být klidně vším, co vyjmenoval :))
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    CASTROL: Vidím tam i jistý překryv.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CASTROL: tak kriminálník je z nabízených možnostní nejdůstojnější varianta.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    KAERI: to mi pripomnelo, ze muj 6tilety syn se mnou dnes konzultoval, cim se ma stat, az bude velkej. Jestli youtuber, prezident nebo kriminalnik. Po trose tapani jsme si vysvetlili, ze myslel kriminalista
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KAERI: to druhý je jen vznešeněji napsané to první ;))
    KAERI
    KAERI --- ---
    Plakát v šalině:

Myslete na svou kariéru už na střední! Získejte stipendium.
    Obory:
    Kasař, zámečník, autolakýrník.

Na kasaře jsem koukala docela dlouho. A on to karosář. Bylo mi to divné, bylo...

SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Pokud byste se někdy náhodou chtěli oholit zubním kartáčkem, tak to nejde.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Dobrá rada: nepijte z lahve, zatímco zároveň procházíte dveřma.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam