• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    AMANT: tak jako tak to určitě není Prasátko Peppa :-)
    AMANT
    AMANT --- ---
    TRISSIE: je to budto zebra Zoja (cesky), nebo Zoë Zebra (original). v originale jsou ty nazvy zvirat prijmeni, dabing se toho moc nedrzi.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Koukám na jedno video, tyýpek má přízvuk, kterej mi zní jako britskej, tankuje na pumpě, všímám si symbolu dolaru na stojanu, pak nasedá, odjíždí a jede po levý straně. Jsem prudce zmaten. A pak mi teprv dochází existence Austrálie.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Vařím oběd a krájím zeleninu. Očistím cibuli, slupky hodím do misky na kompost, nakrájím a hodím do hrnce. Očistím česnek, slupky hodím do misky na kompost, nakrájím a dám do hrnce. Očistím papriku, střed a stonek hodím do misky na kompost, nakrájím a... zastavím se nad miskou na kompost těsně před tím, než to tam nožem narhnu.
    Nikdy jsem papriku moc nemusel, ale že je můj odpor k ní až tak internalizovaný jsem dodnes netušil.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Čtu o sedmičkovém testu (odečítání 7 od 100, zjištuje se tím stav kognice), tak si říkám, že ho rovnou vyzkouším. "100, 93, 86... to by vlastně nemělo být tak těžký, to je vlastně násobilka... 79, 72... nemělo by to vyjít 70, když desetkrát 7 je 70? Zkusím to z druhé strany: 70, 77, 84, 91... ne, 100 minus 7 je 93, tím jsem si ještě celkem jistý, tak proč to nevychází?"
    Až po úctyhodné době mi došlo, že 100 není násobek 7, takže to v rámci násobilky ani vyjít nemůže. Už chápu poznámku, že si to má vyšetřující lékař raději dopřed napsat na papír :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    dneska mě manžel upozornil, že tenhle plyšák (kterého už mám půl roku)

není prasátko Peppa, ale zebra Zoe.

alespoň to vysvětluje, proč jí tříletá dcera odmítá říkat chro-chro :-)
    TOULASE
    TOULASE --- ---
    Chvátám, mám plné ruce...dobíhám paní ke vchodu paneláku (v domnění, že mi podrží dveře)
    ..paní mě nezná, dveře zavře, já položím náklad na zem a vytahuju klíče(mám je půjčené)
    Ona zatím stojí za prosklenými dveřmi a čeká....:)
    ...jeden, druhý, třetí klíč, žádný nepasuje ...

Pak/cvak... a zjištění, že jsem v jiném vchodě !!!
    :)))
    AMANT
    AMANT --- ---
    SKAFF: jestli je bilej, tak to trochu osol a mas ayran. ja uz jinak jogurt nejim. mozna ani z ochucenyho to nebude nak hnusny:)
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    jsem pri pojidani jogurtu dostal zizen, tak jsem si natocil vodu do rozjedenyho jogurtu
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Dneska jsem si uplne zbytecne zpusobila uplne zbytecnej bad hair day. Vyletela mi pri myti hlavy z ruky sprchova hadice tak nestastne, ze mi totalne zkropila celou koupelnu vcetne fenu. Hm, oukej... takze dneska budu vypadat jako strapatej debil, protoze tak vypadam vzdycky, kdyz si to nevyfenuju a necham uschnout jen na vzduchu. Vysusuju tedy rucnikem a nechavam uschnout. Odchazim na metro coby strapatej debil... na eskalatorech do metra jsem si uvedomila, ze v pracovnim kitu mam preci druhej, dokonce jeste mnohem kvalitnejsi, fen. Fuck.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    MAR_TINA: Já kdysi dítěti na svědění dala homeopatický sirup proti kašli a taky zabralo :D
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MAR_TINA: ,,,když byl po nehodě utratil koně, obrátil se ke mně, v ruce revolver, a ptal se, jestli mám také nějakou zlomeninu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TAPINA: zkusila jsem muži dát na svědění prázdné tablety z platíčka antikoncepce a nestěžoval si.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MADIETTA: Takže placebo nefunguje tak dobře, jak se obecně myslí.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Probudím se ve tři ráno s přeleželým krkem, strašlivě mě bolí hlava. Řeknu si, že bez brufenu to dneska nepůjde, a jdu si pro léky.

Za dvě hodiny hlava furt hrozně bolí. Jdu si vzít další dávku léků.

Za další dvě hodiny už se bolest skoro nedá vydržet. Další dávka.

Za další dvě hodiny už bolestí téměř nevidím. Jdu si pro léky... teprve teď jsem se zarazila.

No, tak mám v sobě trojnásobnou dávku svého každodenního euthyroxu a sertralinu, a teď jsem si teda konečně vzala ten brufen.

ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    Číňané otestovali (sociální) speciální vlak, rychlostí se blíží letadlu.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Shořel mi noťas a náhradní nemá ochranu před přebíjením. Prostě když ho dáte do zásuvky, tak baterku nabije a pak ji krmí dál a dál a dál, což pro ni není úplně zdravé.

Tak jsem ho vždycky odpojil a jel na baterku, dokud mi neoznámil, že je slabá baterka, zapojil nabíječku a nastavil si budíka, abych neprošvihl nabití, a pak zase odpojil a jel na baterku, a tak furt dokola...

Asi po třech dnech toho koloběhu mi došlo, že ta baterka se dá vyndat a noťas připojený na nabíječku funguje i bez ní.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Černošská policistka zachránila nadrženého kolegu... ne... zadrženého před kolegou.
    _MARKLAR
    _MARKLAR --- ---
    Když už jsem si koupil bezokrajový záchod (rimless), mělo mi dojít, že si nemám kupovat čistič wc s takovým tím husím krkem... No co, záchod mám umytý, podlahu taky, stěnu taky a ještě jdu prát:-D
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Ja dneska premyslela nad benzinovyma (bezinkovyma) susenkama. Ze je to zajimavy, ze uz je i nejakej benzin, co se da jist. Co ty lidi nevymysli.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    1MALALISTICKA: Ja jsem dneska cela o masazni jednotce v sachovem (sprchovem) koute.
    Jo, masaz pri sachu, tomu rikam wellness:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam