• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GRANTORINO: Jo, je to hnusné a srazí se to. Nedávno jsem to sem taky psala :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Tak jsem si před tréninkem nalila do kafe místo mlíka podmáslí.. podobná krabice. Nebyl čas dělat nový kafe, takže jsem to vypila se sebezapřenim, ale nedoporučuju teda XD
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NELLAS: Je to skoro stejný jako normální utěrka...
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    Jedu autem do práce, páč nemohu výjimečně na kole...a po chvilce zjistím, že jedu stejnou trasu, jako kdybych na tom kole jel, akorát sedím v autě...prostě mě zastavila až značka cyklostezky... :D :D
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    NELLAS: Obzvláště pokud je to při "grilovacích úterkách".
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PISKVOR: Už jsem jedla grilovaného leccos, ale utěrky ještě ne...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Grilované ještěrky," hm, hm...cože?! Jo "grilovací utěrky," aha.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Host si (anglicky) objednával "gin tonic", ale já mu z nějakého záhadného důvodu rozuměl "toilets". Vypadal dost překvapeně, když jsem trval na tom, že musí projít dveřmi na záchod. Pak si ze mě celý večer utahoval - pokaždé, když si šel objednávat další drink, tak se ptal, jestli si může objednat rovnou u mě, nebo musí na záchod.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    PROMETHEA: furt lepsi, nez delat mliko z vody a prasku, vzit lahvicku do jedne, vicko do druhe ruky a zacit protrepavat.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Ráno jsem se stavila na zahrádce, obhlídla jsem, že na jahodách si pochutnal nějaký škůdce, ale tadyhle rajče je krásně červený, tak to jsem utrhla. Cestou zpět jsem šla přes jídelnu, tam jsem posbírala nějakej binec na stole a jdu do kuchyně, že si to krásný rajče dám k snídani. Ještě předtím samozřejmě vyhodit ten binec do koše, ale už se těším na to rajče... idylické ráno je náhle zrušeno tím, že na kuchyňskou linku k svému překvapení položím binec, kterej jsem měla v jedné ruce, a uvědomím si, že ten zvláštní, výrazný zvuk – zcela neodpovídající obvyklému zvuku do koše právě dopadajících zmačkaných papírků – bylo ono rajče dopadající do hlubin odpadkového koše...
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    dvouletá dcera se ráno před šestou dožaduje mléka: vyndám z lednice, naleju do připravené flašky, abych urychlila proces, vezmu otevřenou flašku do jedné, víčko do druhé ruky, a směrem ven z kuchyně zavíčkovávám. počkat, co je v té flašce za tekutinu? to je nějaký mlíko! starý mlíko?! rychle k dřezu a vylít. v tu chvíli nastupuje mozek..oh wait, to bylo už to čerstvý mlíko...second chance
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    ISCH:
    KENJIRO: bagristů...
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    To je slušnej mozkovej error se zakousnout do chleba a otevřít si to tady a začíst se :) Sice jsem se zasmála, ale chvíli to vypadalo, že ten smích je poslední věc, kterou v životě zažiju :)
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Koukám na Facebook Červeného kříže. "Hungarian workers are not a target"? Páni, ti Slováci se nám nějak rozjeli... aha, 'humanitarian'.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    ISCH: basistů :-)
    ISCH
    ISCH --- ---
    Bratrská jednota baristů.
    Baristů?
    Baptistů!
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Odbočuju na silnici doleva, tak se chci podívat, jestli za mnou něco nejede. Tak automaticky hledám zpětné zrcátko. Na kole.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---

Ve Valdicích začal další ročník mistrovství v sekání sektů

proč jsou vězni mistři v sekání sektů? A to jim jako dají do ruky šavle? To je nějaké divné, ne?

Aha ve Valticích.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    CAVANSIT: A pak tu máme kombinaci ředících / mateřských errorů level moje máma, která mi coby kojeňátku prý rozdělávala sunar podobně, jako 10 lžic místo lžiček. Pak se divila, že to neteče, a vyřešila to větší dírou do dudlíku. Chudák já :)))
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Zase na druhou stranu... kuze pry dobre absorbuje, dat mu tim masaz by mohlo zajistit spokojenejsi a klidnejsi novorozene...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam