• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    SUMIE_DH
    SUMIE_DH --- ---
    Prokrastinuji nad rannim twitterem - sleduji smecku taxonomu bezobratlych zivocichu z ruznych koutu sveta. Narazim na tohle:

Mozek automatika, jeee 3D tisk, z toho samyho filamentu co mame v labu. Z tuhle oranzovy barvy se uz se natisklo opravdu mnoho. Prusa ma tuhle barvu jako trade mark, jeho tiskarny jsou zcasti vytisteny z PET tehlete barvy. Pak koukam na komenty v tweetu, je tam video. Vono se to hejbe! Jak to udelali takhle verohodne? Jak to rozhejbali tak ze na tom modelu skoro neni videt ze je z dilu? Oh, wait...to je zivej vzorek ty pako!

Je to nudibranch Rostanga pulchra btw --> celej tread https://twitter.com/AlenaESPhoto/status/1383846162961109007
    SM3
    SM3 --- ---
    Předevčírem v noci jsem téměř nespal, včera ráno jsem najel na trajekt, dal si snídani a šel spát, po 5h spánku, jsem vstal s tím, že se kouknu kde jsme, tak jsem roztáhl rolety a čumím na širé moře...
    Nevím co ta hlava hned po probuzení do lehké demence z únavy čekala, asi kilometrovník jak na dálnici, možná se mi zdálo, že se umím orientovat podle slunce, vln a ptáků, tak jsem si dal kávu a po 10minutach mě napadlo pustit GPS a raději jsem opět usnul.
    MCD
    MCD --- ---
    GREAT_R: Well played! Papiňák na nějakých 16 barů má doma málokdo ;-)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    GREAT_R: Respect!
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    ETERNITY: zeptal jsem se, jestli celsia nebo fahrenheita
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    GREAT_R: docela by me zajimalo, jak jsi ten prvni ukol plnil...
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Ze života nedoslýchavých
    Slyšíte: Ohřej vodu na 200 stupňů.
    Máte slyšet: Rozehřej troubu na 200 stupňů...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Trámky a svačina - stěhuju patnáct masivních trámků, dva metry, tak tak akorát že je jeden po druhém vezmu a naložím. Ale mám od rána hlad, takže vezmu jabko, pustím trámek, zahryznu se do jabka, beru trámek, jabko v držce, nakládám do auta, padá mi jabko, trámek, jabko, trámek... když mě vidí soused, bere mi poslední trámky z ruky a odvelí mě do rohu sníst si jabko.
    Vykládání v místě B bylo podbné, možná jsem to zkoordinovala o fous líp.
    Večer ztrhaná přijíždím domů, samozřejmě už hlad, takže v zatáčkách volant do obou rukou a řezat je s jabkem v puse. Jabko se tak jí docela pomalu, takže jsem ho držela v zubech ještě tehdy, když jsem se zmateně prohrabovala kabelkou a kapsami, kde že mám klíče. Za mnou se ozve sousedův hlas "počkej, já je mám v ruce!" Otočím se na něj, on vytřeští oči (já jabko pořád v hubě, že), leknu se jeho vytřeštěných očí, zcvaknu zuby a začnu se dusit kouskem v puse.
    To je naposledy, co jsem si vzala na svačinu jabka. Příště leda havlíkovy tyčinky.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Po patnácti minutách zaslouženého odpočinku po vinutí štrůdlů mi dochází, že se upečou mnohem rychleji, pokud je do té zapnuté trouby dám.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Ten batoh je dneska nějakej těžkej, nebo já tak slabej, že ho ani nezvednu?

Aha, stojim si na popruhu...
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Jsem zvedava, kolikrat jeste se mi zopakuje ten error, ze nemuzu najit treba gumicku, abych litala po celym byte pul hodiny jako debil v zoufale snaze najit treba gumicku, pak vitezoslavne vylovila jednu, co treba zapadla do gauce, aby mi nasledne doslo, ze jich mam v pracovnim kufru asi 400.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Právě jsem zaslechla, jak na hřišti říká maminka dvěma holčičkám: "No jste piče". Pozvedla jsem zrak a obočí a když jsem viděla celý výjev, tak jsem až pochopila, že řeší nějakou prolézačku a věta ve skutečnosti zněla "Jo z té tyče!"
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MAR_TINA: no jasne, to funguje, muzu potvrdit, je to běžný

Vyrábím doma kefír z tibetský houby. Už teda se mi to množí fakt hodně, denně dva hrnky. Začala jsem tu houbu i rozdávat.
    No kdo to neznáte, musí se to každý den přecedit, v sitku zůstanou houbičky a kefír je na světě. Pak se houbičky omyjou a znova nasadí.

No už ho máme asi fakt moc, protože jsem se posledně připravovala ho přelít přes cedník, ale místo do misky rovnou do dřezu...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SARUMANKA: Nešikovný maso.. :D ;)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAR_TINA: manžel mi vysvětlil, že mám otvor ve zmáčknuté tubě přiblížit k pastě, povolit a nasát. Zjevně to považuje za běžnou situaci :)
    SARUMANKA
    SARUMANKA --- ---
    Přišlo nám do práce fakt krásný ořezávátko, na 4 průměry tužek.
    Hned po vybalení jsem do něj strčila prst, au!
    TERRANCE
    TERRANCE --- ---
    Je tady elektrická plotýnka, nesmím vrátit hrnec zpět na plotnu. Je tady elektrická plotýnka, nesmím...
    .
    .
    .
    .
    Nepálí se tu něco?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Vstávala jsem včera nezvykle brzy a mimo jiné jsem moc zmáčkla tubu a vylezlo velké množství zubní pasty.
    V rozespalosti jsem se ji pokoušela nacpat zpět.
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    PAKOBYLKA_: to vyřeší vodotěsná sluchátka. Akorát já je vždycky při sundavání trička přes hlavu sundám, a pak už jsem líná je do sprchy zase do uší nacpat. Což je vlastně ku prospěchu sousedů.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    V budově PPF jsem kdysi po tom dřevěném chodníčku málem vylezla až na stůl recepce...koukala jsem prostě po kamínkách zalitých do té pryskyřice, nebo z čeho tam tu podlahu mají. Noa teď koukám na zprávy a podle tohoto obrázku to vypadá, že jsem nebyla jediná a raději tam postavili květináče :D

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam