• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SM3: Koukam, ze ja jsem se svou (hlinikovou) konvickou v mycce jeste v pohode. Ne, na tomhle vytvoru je proste vsechno spatne.
    SM3
    SM3 --- ---
    AUDIAC:
    ETERNITY: Ty konvičky používám už vcelku dlouho, ale rád si udělam i klasického turka, nespresso kapsle, dževu, když není u někoho jiná možnost překousnu i rozpustného velveta.

Každopádně jsem tu konvičku jednou asi blbě dotáhl (vylomil se závit), dam jí klasicky dělat, tupě na ní ráno koukam a najednou šílená rána, část konvičky rozmlátila digestoř, část mi prolítla kolem hlavy, když jsem si uvědomil co se stalo, tak jsem si řekl, že mam docela kliku, protože ta letící konvička by mi přinejmenším rozbila hlavu, pohled na kuchyň, kde naprosto všude byly zrníčka kávy byl neuvěřitelný :D
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Zatím mým asi nejlepším čtecím errorem je, že se mému mozku nějak podařilo slova "úprava stavebního práva" přeskládat na "poprava ústavního práva"
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    AUDIAC: Podobny fail jsem mela i se slehackovacem (zapomnela jsem na tesneni). Byl to sladky vybuch.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    ETERNITY: Ja je miluju a mám jich několik. Ale to je přesně ten problém s děláním kafe BC. podobný faily mám i s aeropressem, ale tam toho nejde zmrvit tolik :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    AUDIAC: presne. Tenhle vytvor je pomsta Italu za zniceni Rise Rimske! Dokazala uz jsem tim znicit nejen kafe a konvicku, ale i indukcku.
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    AUDIAC: nevím, čemu se divíš, připravovat si kávu BC (before coffee) je blbost... musíš si napřed dát kafe, aby sis zvládnul kafe udělat, neasi.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Poměrně často si dělám kávu do moka konvičky a s tím souvisí poměrně dost failů. Jsou to drobnosti, tak jsem je sem nepsal, ale už mi přijde, že pomalu vyčerpávám možnosti, jak to zmrvit.
    Správný postup asi nemá cenu popisovat včetně mletí kávy, nicméně se mi za posledních pár týdnů stalo následující:

- Nasypu kávová zrna do mlýnku, zapomenu namlít a divím se, že je prázdná spodní nádobka na mletou kávu.
    - Sypu zrna do spodní nádobky
    - Kávová zrna nasypu přímo do konvičky do a) nádobky na vodu, b) sítka na kávu, c) rezervoáru na hotový kafe
    - Mletou kávu sypu do a) nádobky na vodu, c) rezervoáru na hotový kafe
    - Vodu leju do a) sítka, nebo b) rezervoáru na hotový kafe (občas ji předtím uvařím v konvici, i když to není třeba)

Vlastně se divím, že většinou skončím se správně připravenou kávou a to, že často chci vysypat lógr z ještě vařící konvičky, takže si při tom spálím obě ruce, je už jen detail.

ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    HOMOLOVKA: Už se mi stalo, že jsem hledal brýle, které jsem měl na nose...asi den poté, co jsem se chechtal mému tehdy batolecímu bratranci, který hledal dudlík, který měl v puse.
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    HOMOLOVKA: mela ses prozvonit :)
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    Hledám po celým bytě telefon. Telefon, kterej mám v ruce...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já se jednou zastavila těsně před tím, než jsem do kuřete na paprice začala sypat skořici... určitě by to pokrm obzvláštnilo, ne že ne...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PAKOBYLKA_: no vona šumava se skořicí taky taková... netradiční :-)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    PAKOBYLKA_: mi uplne stacilo vymenit normal kmin za rimsky kmin. Bramboracku s houbami to fakt slusne odepsalo... pridat jeste skorici, tak je to staroceska masala:)
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Jablecnej kolac, v nemz se namisto mlety skorice ocitl mletej kmin, chutna… eh, dejme tomu, ze zajimave.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Přečetla jsem si na ČSFD, že některé díly seriálu Randall a Hopkirk byly dodabovány až v roce 2021. Koukám na jeden díl za druhým už třetí den a pořád neslyším, ve kterých dílech jsou ty hlasy jiné. Stejné zabarvení hlasů, stejný jihoanglický přízvuk...
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    Včera jsem takhle jel autem a vidím nějaký billboard s reklamou na nějakou soukromou kliniku "Premiérova zdravotní péče". A říkám si - to už z toho Zemana udělali i reklamu? Počkat, vždyť Zeman je ve vojenské nemocnici. A vždyť je to vlastně prezident, ne premiér. A proč by mě měla zajímat Babišova zdravotní péče?
    A pak mi to teprve docvaklo.

Billboardy u silnic jsou zlo.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    po dvou dnech zapnutýho topení mi začalo být divný, že doma jaksi pořád ještě nemam teplo, na teploměru 19 stupňů.... až mi náhle z nějakýho důvodu při pohledu na ten teploměr došlo, že to topení v bytě, kde bydlím už 5 let, se zapíná vypínačem kolíbkou a nikoli kolečkem na nastavení teploty...

(topení mám za štendrem a sušákem na prádlo, tedy není dostupný na první dobrou a v posledních dnech jsem doma prakticky jenom spala, což mě snad trochu omlouvá)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Čtu "vysírá jedním tahem" a říkám si, jo, takových máme v práci hned několik.

MUZA
    MUZA --- ---
    MARI: no a loni jsem takhle ve fitku u obcerstvovaciho baru mrkala na frajera co sel na trening mma... Usmival se na me do te doby nez zjistil, ze mam pupek v 7 mesici tehotenstvi a me to doslo o par vterin pozdeji...
    Oba jsme z toho byli trochu zmateni 😁😁😁
    MARI
    MARI --- ---
    ETERNITY: Jak já ti rozumím. :D

A můj jeden jako čerstvá druhomatka, doma z porodnice pár dní s druhým dítkem. Bylo po obědě, starší syn kouká na pohádky, u toho mu říkám něco ve smyslu: "je hezky, půjdeme ven, oblíknu se a vypínáme pohádky, ano?". A s tím vrazím do ložnice, jako by se nechumelilo, že se převlíknu... načež se zarazím a potichoučku couvám a zavírám zase dveře. V ložnici spí miminko. Ano, zapomněla jsem, že mám ještě druhé dítě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam