• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    MARI
    MARI --- ---
    MUZA: To se mi kdysi stalo, když jsem čekala druhé dítě... pravidelné prohlídky na gyndě v místě, kde jsem občas jezdívala i s kočárkem se starším dítětem. Asi třetí návštěvu mi došlo, že z metra tím výtahem bez kočárku fakt nemusím a ještě to budu mít po eskalátorech podstatně blíž. :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MUZA: Som sa zamyslela nad tym, preco ta nikto neupozornil, ze si ich zabudla pred vytahom.
    MUZA
    MUZA --- ---
    No ja dnes vyjdu z vagonu metra... a pekne jdu k vytahu, privolam si ho, zkontroluju duchodce za sebou - jo vejdem se... nastoupime, jedem nahoru a v tom mi to dojde...

Vole, nemas kocar ani dite! 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    mám ve zvyku, když potkám auto, které nesvítí, ho probliknutím upozornit, že jo, člověk je taky rád, když náhodou zapomene, že mu to někdo připomene a on neriskuje pokutu od policie.

no, myslím, že těm dvěma pánům v policejním služebním autě, které jsem problikla dneska, ta pokuta asi úplně nehrozila :-)
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    Napsat místo plynulost plynatost ... to chce ještě jedno kafe.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MADIETTA: mrdá na Terezku
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Příjemný blejový rituál? Příjemný plejový rituál? He?

To kapátko je umístěný fakt blbě...

AZTEC_MIA
    AZTEC_MIA --- ---
    Manžel má ve vedlejší místnosti vážný a důležitý pracovní call s ČEZ. No, naprosto slyšitelně se už těší na víkend, neb právě zaznělo „... bla bla, pokud máte nějaké požadavky na chlast, eh... na chlad blabla...“. Já teda vyprskla, on se držel. Je to profík.
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    NEI: To se stává poměrně běžně. Typicky když se někde vyčůral jiný pes. Psí kluk i fena si k tomu jdou oba čuchnout a psí kluk se to pokusí "přečůrat".
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    NEI: Error to je, otázka je čí. Obvykle té fenky.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    NEVENA: V Saunii mají nějaké ty různé solné a herbal sauny, kde většinou je vyhřátá podlaha a nějakých 45° - chodím tam v časech, kdy tam prakticky nikdo není, abych neobtěžoval ostatní s vým kroucením a funěním: Je to geniální místo na cvičení jógy a rehabilitací, při kterém se uvolní opravdu všechno! ;) Ale tak to asi nemyslel... :D
    KAERI
    KAERI --- ---
    Namazala jsem si zanícení nehet na palci Ichtoxylem, ale nechtěla jsem, aby to špinilo, tak jsem pátrala po náplasti. Našla jsem jednu ideální, polotextilní ve skříňce v koupelně. Už jsem sahala pro nůžky, když mi začalo být podezřelé, že máme doma takovou super náplast, ještě navíc takový kus, a nepoužíváme ji. Pak se ukázalo, že používáme. Na bolesti zad. S tím chilli by to asi na té podebrané ráně mělo fakt grády.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    jinak dva sobotní... jdu na WC (naštěstí jen na malou), mám rýmu, tak se vysmrkám do toaleťáku, hodím do WC, mozek si odškrtne toaleťák=splněno, spláchnu, vstanu... proč mám sakra takovej vlhkej pocit v kalhotkách? 🤦‍♀️

že jsem pak hodila lžičku matchi do hrnku se zbytkem rýžovýho octa od sushi místo do prázdnýho, to už je jen taková třešnička na dortu
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Učetla jsem se v jedné diskuzi na nyxu a část rána díky tomu přemýšlela, jak KOUDY dokáže cvičit v sauně... (jdu cvičit A do sauny)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    QUANTI: Jo, taky jsem to tak četl :-D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KOMPAS: Mlynář si kupoval brokovnice? Aha 😁
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    Mynář si kupoval brokovnice…
    aha, borovice
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DEEFHA: bohuzel jo :-)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TRISSIE: To se nemohlo podařit uvařit :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ALENNAI: souctim!
    Onehda jsem ve vode s kyselinou citronovou (ocet u nas nestaci) uvarila brambory na knedliky.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Mučení vsedě je pro muže nejen zdravější, ale i účinnější, ukazují výzkumy:
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Situace:
    na chalupě máme kachlovou pec s litinovými pláty, kde se permanentně ohřívá ve třech konvicích voda na nádobí a jiný použití. Máme tvrdou vodu, takže často konvice čistíme vyvařením s octovou vodou.

Toho času se právě v troubě peče kotleta na jablkách a cibuli... Voní to, je čas podlejvat.

Error1:
    Chtěla jsem jednu konvičku umýt od vodního kamene. Dala jsem vyvařit olej místo octa, což je řešitelný přidáním jaru...se to ohřeje a pak vyleje, že jo..

Error2:
    jojo... podlila jsem tím to maso!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam