• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    KULA
    KULA --- ---
    Dva laptopy na stole....CTRL+C, přesunu se k druhému laptopu CTRL+V....Tak nic :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Joa včera jsem měla práci v terénu v Cerhenicích u většího dětského hřiště. Měli tam u bludiště, tak hurá dovnitř, z vesela vždycky doleva a případně se vracet. Po druhém "středovém kruhu" mi to bylo divný a po 20 minutách jsem začala panikařit. Aspoň jsem měla telefon a na mapách na leteckých snímkách bylo vidět dost na to, abych se zorientovala, ale málo, abych našla cestu. Kreslila jsem značky na zem, abych se vymotala a vážně přemýšlela, zda jde zavolat místní policii, ať mě vytáhnou.

Mapy.cz
    https://en.mapy.cz/s/mosogupabo
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    DOCKINEZ: Hrdy Budzes!
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    A když je 8. března, tak se pochlubím jedním mozkovým errorem, který právě s tímto dnem souvisí.

Jako dítě na prvním stupni jsem svého času dumal, co může být mudňa a jakou má souvislost s mojí maminkou.

Jak se ukázalo, na vině byla třídní souška, která nás učila, jak máme maminkám správně gratulovat k Mezinárodní mudni žen. A žel ta slova při vyslovování členila přesně takto, čímž mi ne chvilku zamotala hlavu :) Pak jsem to někde zahlédl napsané, a už to bylo jasné.
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    DOCKINEZ: já se za mladých let podobně lek, když jsem v noci pokalbě blil meloun. Moje vnitřnosti jdou do záchoda!
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Stalo se mi, že k nám přijeli známí z Belgie. I vzali jsme je na večeři, následně proběhly nějaký ochutnávky českých kořalek, trošku se to zvrtlo. No a pak jdu na WC a najednou si všimnu - uááá, co to je, já snad chčiju krev?! Panika!

No a jak jsem měl nějaký ty panáky, tak mi snad sekundu dvě trvalo, než jsem si vzpomněl, že jsem měl k obědu tatarák z červené řepy a kozí sýr. No a ta řepa holt moč barví.

Jako ufff, oddechl jsem si :)
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    Při holení bloudím očima po koupelně a všimnu si, že mi dochází ústní voda.
    Naplánuju si návštěvu drogerie kvůli této jediné položce.
    Domů jsem donesl holicí pěnu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Někdo, asi já, večer zavřel kocoura ve skříňce na boty.
    Ráno moc škrábal, abychom si ho všimli.
    A taky mi v noci nasral do lodiček!!!!!!
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Jeden nejmenovaný idiot (já), právě začal smažit cibulku do polévky na octu a zarazil ho až divný smrad...
    (To je tak, když ještě nemáte kompletní kuchyň a věci jsou rozstrkane ruzne po bytě.)
    MUZA
    MUZA --- ---
    NELLAS: ne, mela jsem odpol bez ditete 🤷‍♀️
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    Je zima, natáhnul jsem si džíny, oblík svetr, cajk. Až když marně nahmatávám zip vlněnýho kabátu, ukáže se, že jsem si na to oblík župan.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MUZA: Že tys je zapomněla ve školce?
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MUZA: To mi potom doslo :)
    MUZA
    MUZA --- ---
    SHARKIE: 😁 ja je vubec nemela s sebou
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Na vesnickym bále se a námi seznámili takový čiperný důchodci a že vymetají všechny tyhle akce, protože tombola a taneček....
    A že v tombolách už vyhráli bambilion m3 dřeva a prase, kůzle a tak dále....

Paní nakupuje lístky za tisíce (měla určitě tak 100 papírků), protože je tam 2x sele...

Byla to sesle (dřevěná stolička od místního truhláře). Vyhráli aspoň 2m3 dřeva, který se nám snažili střelit..
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MUZA: Som sa zamyslela nad tym, preco ta nikto neupozornil, ze si ich zabudla pred vytahom.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Máme tč. kancelářské potřeby ve staré prosklené almaře. Prostorově dobrá, jen padesáticentimetrová pravítka tam musí být naštorc, protože se nevejdou. Dohodli jsme se, že všechen kancelářský bordel přesuneme do knihovny Billy s dvířky, aby to nebylo tak na očích. Mám radost, protože Billy má na šířku 80 cm, a říkám si, tyjo, to je super, to by se tam mohla vejít i ta padesáticentimetrová pravítka - a došla jsem si na půdu pro svinovací metr, abych je přeměřila, jestli se fakt vejdou.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jedu takhle v sobotu autem a spatřím kus přede mnou obří tabuli s nápisem EVANGELICKÁ LIKVIDACE AUT. A mně hned bleskne hlavou, co to asi jako má obnášet...

No, když jsem přijel blíž, tak se ukázalo, že ona avizovaná likvidace je pouze „ekologická“.

Ach tak.
    MUZA
    MUZA --- ---
    No ja dnes vyjdu z vagonu metra... a pekne jdu k vytahu, privolam si ho, zkontroluju duchodce za sebou - jo vejdem se... nastoupime, jedem nahoru a v tom mi to dojde...

Vole, nemas kocar ani dite! 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam