• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MUZA: Že tys je zapomněla ve školce?
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MUZA: To mi potom doslo :)
    MUZA
    MUZA --- ---
    SHARKIE: 😁 ja je vubec nemela s sebou
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Na vesnickym bále se a námi seznámili takový čiperný důchodci a že vymetají všechny tyhle akce, protože tombola a taneček....
    A že v tombolách už vyhráli bambilion m3 dřeva a prase, kůzle a tak dále....

Paní nakupuje lístky za tisíce (měla určitě tak 100 papírků), protože je tam 2x sele...

Byla to sesle (dřevěná stolička od místního truhláře). Vyhráli aspoň 2m3 dřeva, který se nám snažili střelit..
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MUZA: Som sa zamyslela nad tym, preco ta nikto neupozornil, ze si ich zabudla pred vytahom.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Máme tč. kancelářské potřeby ve staré prosklené almaře. Prostorově dobrá, jen padesáticentimetrová pravítka tam musí být naštorc, protože se nevejdou. Dohodli jsme se, že všechen kancelářský bordel přesuneme do knihovny Billy s dvířky, aby to nebylo tak na očích. Mám radost, protože Billy má na šířku 80 cm, a říkám si, tyjo, to je super, to by se tam mohla vejít i ta padesáticentimetrová pravítka - a došla jsem si na půdu pro svinovací metr, abych je přeměřila, jestli se fakt vejdou.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jedu takhle v sobotu autem a spatřím kus přede mnou obří tabuli s nápisem EVANGELICKÁ LIKVIDACE AUT. A mně hned bleskne hlavou, co to asi jako má obnášet...

No, když jsem přijel blíž, tak se ukázalo, že ona avizovaná likvidace je pouze „ekologická“.

Ach tak.
    MUZA
    MUZA --- ---
    No ja dnes vyjdu z vagonu metra... a pekne jdu k vytahu, privolam si ho, zkontroluju duchodce za sebou - jo vejdem se... nastoupime, jedem nahoru a v tom mi to dojde...

Vole, nemas kocar ani dite! 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    mám ve zvyku, když potkám auto, které nesvítí, ho probliknutím upozornit, že jo, člověk je taky rád, když náhodou zapomene, že mu to někdo připomene a on neriskuje pokutu od policie.

no, myslím, že těm dvěma pánům v policejním služebním autě, které jsem problikla dneska, ta pokuta asi úplně nehrozila :-)
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    Napsat místo plynulost plynatost ... to chce ještě jedno kafe.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MADIETTA: mrdá na Terezku
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Příjemný blejový rituál? Příjemný plejový rituál? He?

To kapátko je umístěný fakt blbě...

AZTEC_MIA
    AZTEC_MIA --- ---
    Manžel má ve vedlejší místnosti vážný a důležitý pracovní call s ČEZ. No, naprosto slyšitelně se už těší na víkend, neb právě zaznělo „... bla bla, pokud máte nějaké požadavky na chlast, eh... na chlad blabla...“. Já teda vyprskla, on se držel. Je to profík.
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    NEI: To se stává poměrně běžně. Typicky když se někde vyčůral jiný pes. Psí kluk i fena si k tomu jdou oba čuchnout a psí kluk se to pokusí "přečůrat".
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    NEI: Error to je, otázka je čí. Obvykle té fenky.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    NEVENA: V Saunii mají nějaké ty různé solné a herbal sauny, kde většinou je vyhřátá podlaha a nějakých 45° - chodím tam v časech, kdy tam prakticky nikdo není, abych neobtěžoval ostatní s vým kroucením a funěním: Je to geniální místo na cvičení jógy a rehabilitací, při kterém se uvolní opravdu všechno! ;) Ale tak to asi nemyslel... :D
    KAERI
    KAERI --- ---
    Namazala jsem si zanícení nehet na palci Ichtoxylem, ale nechtěla jsem, aby to špinilo, tak jsem pátrala po náplasti. Našla jsem jednu ideální, polotextilní ve skříňce v koupelně. Už jsem sahala pro nůžky, když mi začalo být podezřelé, že máme doma takovou super náplast, ještě navíc takový kus, a nepoužíváme ji. Pak se ukázalo, že používáme. Na bolesti zad. S tím chilli by to asi na té podebrané ráně mělo fakt grády.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    jinak dva sobotní... jdu na WC (naštěstí jen na malou), mám rýmu, tak se vysmrkám do toaleťáku, hodím do WC, mozek si odškrtne toaleťák=splněno, spláchnu, vstanu... proč mám sakra takovej vlhkej pocit v kalhotkách? 🤦‍♀️

že jsem pak hodila lžičku matchi do hrnku se zbytkem rýžovýho octa od sushi místo do prázdnýho, to už je jen taková třešnička na dortu
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Učetla jsem se v jedné diskuzi na nyxu a část rána díky tomu přemýšlela, jak KOUDY dokáže cvičit v sauně... (jdu cvičit A do sauny)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    QUANTI: Jo, taky jsem to tak četl :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam