• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Už jsem si málem nalila mlíko do vína, hrnek s kafem byl o kus vedle no... :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DEADSLUT: psala jsem mužovi, co jsem zas provedla a že jsem v koncích a při psaní mě to, jako obvykle, napadlo.

LEON_KOWALSKI: och ano.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    MAR_TINA: hned jsem si vzpomenul na "Tři muže ve člunu - Bludiště v Hampton Courtu - Harris jako průvodce." 😉

Jerome: T�i mu�i ve �lunu - Kapitola VI
    http://www.oook.cz/library/jerome-boat/k06.html
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    MAR_TINA: Měla jsem pomalu panickou ataku jen z toho, jak jsem to četla:D Klobouk dolu za tak kreativní a úspěšný řešení, mě by mapy ani nenapadly:))
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Před pár dny jsem večer četla dětem před spaním a uvedla jsem to slovy:
    „Já vám honem rychle musím přečíst něco před spaním...“ a pak nějaký automatický hlas, který ale stále zněl jako můj, dodal: „... abyste už konečně zhubli.“ :O
    No, hubnu já. Ale četba před spaním to nijak neurychlí.
    MARI
    MARI --- ---
    MUZA: To se mi kdysi stalo, když jsem čekala druhé dítě... pravidelné prohlídky na gyndě v místě, kde jsem občas jezdívala i s kočárkem se starším dítětem. Asi třetí návštěvu mi došlo, že z metra tím výtahem bez kočárku fakt nemusím a ještě to budu mít po eskalátorech podstatně blíž. :D
    MARI
    MARI --- ---
    Dělám snídani sobě a synovi. Sobě jsem chtěla rohlík s medem a syn chtěl s marmeládou. Mažu na rohlík máslo... syn vidí u staršího bráchy čokopomazánku a chce jí taky. Ok, beru druhý rohlík a mažu tu čokoládu. A teď sobě... beru půlku rohlíku s tím máslem a rovnou na něj taky tu čokoládu. Aha, no nic, dám si máslo s čokoládou... Pak beru druhou půlku rohlíku, kam měl přijít konečně ten med. V ruce stále nůž od čokolády... aha, nůž od čokolády, tak čokoládu... ... ...
    Eh, no nic, tak si dáme všichni rohlík čokoládou.
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    ATUARFIK: Máme tč. kancelářské prostory ve staré prosklené almaře.... cože???
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ještě obrázek mého zoufalství

DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    KULA
    KULA --- ---
    Dva laptopy na stole....CTRL+C, přesunu se k druhému laptopu CTRL+V....Tak nic :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Joa včera jsem měla práci v terénu v Cerhenicích u většího dětského hřiště. Měli tam u bludiště, tak hurá dovnitř, z vesela vždycky doleva a případně se vracet. Po druhém "středovém kruhu" mi to bylo divný a po 20 minutách jsem začala panikařit. Aspoň jsem měla telefon a na mapách na leteckých snímkách bylo vidět dost na to, abych se zorientovala, ale málo, abych našla cestu. Kreslila jsem značky na zem, abych se vymotala a vážně přemýšlela, zda jde zavolat místní policii, ať mě vytáhnou.

Mapy.cz
    https://en.mapy.cz/s/mosogupabo
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    DOCKINEZ: Hrdy Budzes!
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    A když je 8. března, tak se pochlubím jedním mozkovým errorem, který právě s tímto dnem souvisí.

Jako dítě na prvním stupni jsem svého času dumal, co může být mudňa a jakou má souvislost s mojí maminkou.

Jak se ukázalo, na vině byla třídní souška, která nás učila, jak máme maminkám správně gratulovat k Mezinárodní mudni žen. A žel ta slova při vyslovování členila přesně takto, čímž mi ne chvilku zamotala hlavu :) Pak jsem to někde zahlédl napsané, a už to bylo jasné.
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    DOCKINEZ: já se za mladých let podobně lek, když jsem v noci pokalbě blil meloun. Moje vnitřnosti jdou do záchoda!
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Stalo se mi, že k nám přijeli známí z Belgie. I vzali jsme je na večeři, následně proběhly nějaký ochutnávky českých kořalek, trošku se to zvrtlo. No a pak jdu na WC a najednou si všimnu - uááá, co to je, já snad chčiju krev?! Panika!

No a jak jsem měl nějaký ty panáky, tak mi snad sekundu dvě trvalo, než jsem si vzpomněl, že jsem měl k obědu tatarák z červené řepy a kozí sýr. No a ta řepa holt moč barví.

Jako ufff, oddechl jsem si :)
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    Při holení bloudím očima po koupelně a všimnu si, že mi dochází ústní voda.
    Naplánuju si návštěvu drogerie kvůli této jediné položce.
    Domů jsem donesl holicí pěnu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Někdo, asi já, večer zavřel kocoura ve skříňce na boty.
    Ráno moc škrábal, abychom si ho všimli.
    A taky mi v noci nasral do lodiček!!!!!!
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Jeden nejmenovaný idiot (já), právě začal smažit cibulku do polévky na octu a zarazil ho až divný smrad...
    (To je tak, když ještě nemáte kompletní kuchyň a věci jsou rozstrkane ruzne po bytě.)
    MUZA
    MUZA --- ---
    NELLAS: ne, mela jsem odpol bez ditete 🤷‍♀️
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam