• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    TERA79: takhle jsme kdysi davno sedeli s tehdejsi pritelkyni, dnes manzelkou, u stolu v hospode na lavici. Kdyz se ke me otocila a rikala: Asi ti prisla SMSka.
    Ne milacku, to jsem si prave prdnul tak, aby to nikdo nevidel a neslysel, jen to rozvibrovalo tu desku, na ktere sedime, ale dekuji, zes na to upozornila...
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Sedíme u tchyně v kuchyni kolem stolu a celkem často se ozve zvuk praskající bubliny. Občas to má někdo nastavené jako notifikaci. Sešla se celá rodina, oni jsou k mobilním telefonům přilepení dost intenzivně. Praskne další bublina, hovoříme dál a já si říkám, jak je to hezký, když svět počká a jsme spolu.
    Po obědě se jde na pergolu, aby si kuřáci mohli dopřát ke kávě oblíbený doplněk. Říkám švagrové, jak to bylo prima v kuchyni. Nechápavě hledí. Tak vysvětluju tu teorii s bublinou a mobily. Začne se chlámat na celé kolo. Odvede mě do kuchyni a ukáže mi prdící kvašák s naloženým zelím!
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Omylem jsem u státnice z gynekologie odevzdal docházku z pediatrie místo gynekologie.

Zapsali mi jak zápočet, tak státnici.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Hm, já dělám na Duolingu tak nějak náhodou latinu a řečtinu - tu teda moderní, ale stejně tam jsou některý ty výrazy, co zná člověk z věd, medicíny atd. Tak dělám jednu lekci v latině, něco s olivama, a na chvíli jsem se musela zamyslet, jestli dělám latinu nebo řečtinu.

Error je v tom, že řečtina je samozřejmě celá v řeckém písmu, takže když vyplňuju lekci v latince, asi by nemělo být potřeba přemýšlet... 🤦🏼‍♀️
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Dnes dvojitý.
    Vedla jsem dceru do školky, protože muž je na služebce, tak že si vezmu počítač a půjdu do kanclu. U školky jsem si uvědomila, že jsem batoh s laptopem nechala doma. Nevadí, půjdu domů na HO. Tak jsem automaticky vlezla do metra jako bych jela do práce. Dnes mám fakt dost.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    "Myslivec s mobilem a lukem. Zákon posune mamrdy do 21. století"

Cože? Jo aha, nimrody.
    JONY
    JONY --- ---
    Už dost dlouho řeším to, že mi na noťasu přestala fungovat kamera. Vyzkoušel jsem co se dalo, abych včera večer zjistil, že jsem přes ni měl zasunutou krytku...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    V srpnu mi kolegyně z Bulharska poslala poštou výkazy práce. Výkazy pořád nešly, ale dostala jsem písemnou výzvu od České pošty k proclení zboží které přichází ze zemí mimo Evropskou unii. Zmateně jsem vyplnila a čekala. Furt nic ve schrance. Jen mi prostřednictvím sms chodil různý scam. Dneska jsem se konečně rozhodla že to vyřeším a zavolala jsem na helpdesk České pošty. To ještě není ten hlavní error :) vyčkávala jsem na operátora minimálně půl hodiny pak jsem nadiktovala číslo té zásilky a paní mi překvapeně řekla, že byla doručená 29 srpna. Tak jsem jí poděkovala, podívala se do šanonu a zjistila že tam mám ty výkazy vzorně založený....
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ETERNITY: Já o ní tvrdím, že je zmlsaná bestie, ale tohle zní líp :D
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    NELLAS: renesancni kocka!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ETERNITY: Pokud se jedná o granule, tak ano, ty žere jen když má hlad. Ale kdybych jí tam nechala dvě misky masa nebo konzervy, tak chodí a žere a zvrací, dokud misky nebudou prázdné.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ETERNITY: existuje.
    ale neboj, je to něco za něco, zase odmítá potmě chodit na kočičí záchod, takže zatímco ve dne to zvládne bez problémů, tak v noci nám nechává dárečky na podlaze před ním.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    TRISSIE: Ona existuje kocka, ktera nesezere buhvikolikatidenni davku naposezeni a pak se nezbleje?
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Mám rýmu jak řemen, tak zahajuju pracovní den přinesením konvice čaje k počítači a zároveň zapínám zvlhčovačku vzduchu. U toho mě napadlo, že bych si do ní mohl dát nějaký aroma olej, třeba to trochu uvolní dutiny… tak jsem suverénně nakapal 5 kapek eukalyptovýho oleje do hrnku čaje. Pro zvídavé: ne, pít se to fakt nedá.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    DEEFHA: tyjo, to existuje? Nedavno jsme se bavili doma, ze by sem nam automaticky davkovac konzervicek hrozne hodil :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TRISSIE: Soucítím s kočkou. Přesně kvůli takovýmhle rizikům jsem pořídil automatické krmítko na granule a chystám přikoupit i na kapsičky (fontánku máme už dávno). Není nad klidný víkendy :⁠-⁠)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    mám jeden dvojitej, ale naštěstí tím správným směrem.

včera v noci jsem si uvědomila, že jsem při pátečním chaotickém odjezdu na chalupu zapomněla nasypat kočce extra dávku granulí.
    domů jsem dojížděla s hrůzou, že jsem tu chudinku zabila (realisticky, tlustá je dost a za dva dny by rozhodně hlady neumřela, ale!!!)
    tak misku měla vrchovatou, vody taky dost - ovšem já si stále nedovedu vybavit, kdy jsem jí to chystala. prostě zero recollection.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Nasadit si ochranou přilbu a snažit se přetáhnout přes hlavu mikinu - ehm...

Nejenže jsem si připadal jako k*kot, ale i jsem tak vypadal : D
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    titulek "Z krevní plazmy..." a já si říkám:"Né, kua né, mě nezajímá, co je z Kazmy"
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    jednou provždy, Světozor a Lucerna jsou dvě RŮZNÝ pasáže

ale zase je to blízko aspoň
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Souložní objednávky..?! Aha - Soutěžní objednávky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam