• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    RANDOM_NIGHT: jaký vlečky?
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Z téhle vlečky jsem teda byla trochu zmatená…

DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Šla jsem ke kávovaru s polivkovou lžící v ruce. Takže sem se vracela zpět do kanceláře pro hrníček...
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Po tyzdni som sa rozhodla konecne nieco jednoduche uvarit, nech uz nemusim nic objednavat, ani zohrievat polotovary.

Postavila som vodu na cestoviny a niekolko krat si dorazne zopakovala, ze na ne nesmiem zabudnut a rozvarit ich. Jo, to nerozvarenie sa podarilo. Po pol hodine som zistila, ze som ich tam jaksi zabudla nasypat.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    SALVATOR: To je od tebe milé:-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ADELHAIDA: Tak doufám, že vám SMS kódy choděj aspoň šestimístný.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Pracuju z domova, připojuju se pres VPN. Přijde sms kód, tak ho zadávám. A nefunguje, sakra. On to totiž není sms kód, ale zůstatek na účtu.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Mám rýmu, chci si před spaním stříknout sprej do nosu, než mi to zabere, mohla bych si splnit Duolingo... Tak se opřu v posteli, v jedný ruce mobil a sluchátka, v druhý sprej, něco položím, něco jinýho vezmu a strčím si sluchátko do nosu.
    Nepomohlo to, takže nedoporučuju.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: A navíc to umím udělat tím správným pochvalně nadšeným tónem. Ještě chybělo, abych se podrbala za ouškem.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: tak když tě nikdo jinej nepochválí, musíš aspoň sama! :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Jsem zvyklá říkat démonkovi "šikovná", když se chová, jak má. Třeba nedrápe dveře, ale škrabadlo, tak je "šikovná". Nastoupí se mnou dobrovolně do výtahu a jedeme, "šikovná kočička moje".
    No, tak dneska jsem jí vyčistila záchod a říkám si tak pro sebe "šikovná". Fakt mi hrabe.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SEDELAVLOKALE: Ja to umim i naopak! Nastavim si svych 140, jedu, jedu, obcas predjizdim, kdyz se mi tam neco vrtne, nebo predemnou jedou pomaleji, auto mi v jiste vzdalenosti samo zpomali, takze pohodka, co bych se otravovala... a pak sjedu z dalnice do Zlina (prirozene na sjezdu zabrzdim a tempomat se vypne), zas to rozjedu a na prvnich svetlech se divam, jak se ta prdel auta prede mnou priblizuje, priblizuje, priblizuje.... a kurvapicazadupnutypedal, protoze ono to nebrzdi samo!

Ale dneska jsem prisla taky s motoristickym. Jedu dlouho a dlouho na konec sveta, pak dlouho a dlouho zpatky, uz ani netusim, co je za den, natozpak kolik je hodin, nastavim navigaci, dojezd 16:40, ok. Za nejakou dobu koukam, dojezd 17:05. No nic moc. Jedu pod Beskydama, jde to pomalu prede mnou se plouzi v jedinem pruhu kamion.... za nejakou dobu dojezd 17:30, no budu rada, kdyz stihnu veceri, tma, couz, za chvili dojezd 17:52 a to uz mi zacalo byt divne, takze jsem se vzpamatovala a doslo mi, ze se celou dobu koukam na obycejny hodiny.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TABO: jo! To je ono. Díky
    TABO
    TABO --- ---
    MAR_TINA: Svetylko od kola? :)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Včera jsem si při chystání večeře vyndala z lednice pomazánku, pak jsem si nakrájela bagetku, nachystala zeleninu a jdu do lednice pro pomazánku, leč pomazánka nikde. Prohledala jsem celou lednici, pomazánka zmizela. Partnera od podezření, že ji sežral, ochránil jen fakt, že ještě nebyl doma. Zavřela jsem lednici, otočila se k lince a tam, lehce mimo přímý pohled, si spokojeně seděla a čekala vyndaná pomazánka.
    STENNY
    STENNY --- ---
    Dokončím čištění bot a sáhnu po tubě s krémem. Neupozorní mě, že tuba vypadá nezvykle. Neupozorní mě, že se jinak otvírá. Naštěstí mě upozornila divná barva obsahu.
    Protože ten světle šedý sadařský balzám na stromy bych asi z nubukovych bot dostal leda bruskou.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Mám pytlíček s nabíjecími kabely s magnetickou koncovkou, který nosím pořád v batohu. Třemi kabely.
    Dneska mám nějak vymazáno a nemůžu ani za nic přijít na to, k čemu je třetí. Prostě nevím. Sluchátka, náramek a ... Nevím.
    (Telefon a čtečka má USB, foťák baterku.)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Míchala jsem mišpulové pyré. Ozvalo se hlučné srkání, tak jsem se zarazila, kde dítě vzalo brčko a co to pije, a podívala jsem se po zdroji zvuku. Při tom pohledu, který se mi naskytl, se mě zmocnila čirá hrůza. Člověk je zvyklý na různé věci, které nemají co dělat v ústech, a přesto se tam octnou, v tom jsou děti dost kreativní. Ale tohle bylo trochu moc i na mě.
    Pak se mi zase rozběhl mozek a všechno bylo v pořádku. Dítě bylo ve školce. Na displeji telefonu byl pohled do otevřeného mezihrudí a zvuk vydávala chirurgická odsávačka, protože jsem si k vaření pustila Grey’s Anatomy.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NANTHEI:no ještě do něj můžeš hodit ten šumák
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Ráno vstávám, beru ze země chlupaté ponožky (místo papučí). Jednu navlíkám, druhou pokládám vedle sebe.
    Pak se znova sehnu na zem a hledám druhou.
    Ech.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    vzala jsem si skleničku, že si do ní rozpustim multivitamín a... nalila jsem si portský.
    no co se dá dělat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam