• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    Dneska jsem na pumpě zaslechl rozhovor jiného zákazníka.
    - máte stromečky?
    - ano, tamhle vzadu vlevo.

Tak si říkám, že už fakt přichází Vánoce, ale že je divný, že zrovna na pumpě prodávají stromečky...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Vezu auto do Prahy do servisu a uz premyslim, jak pojedu zpatky, co musim zaridit a jak to zvladnu MHD.
    v zastavce sroji autobus a mne napadne, ze kdyz bych odstavila auto hned tady a dal jela busem, tak se to vsechno zjednodusi!
    Az teda na ten servis, no :-)
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    ETERNITY: Tohle je moje klasika. Jakmile jsem nacvicene dulezite a soustredene asertivni, mam zarucene neco naruby, spenat na zubech, zapomenu cast textu, neco shodim nebo vyleju a podobne. Muzu bejt proste jen drza.
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    Vzdy se uklidnuji, ze na tom nejsem tak spatne a muze byt hur kdyz si vzomenu na kolegu. Sel na veterinu s pejskem a kdyz na nej prisla rada, tak si vzpomnel, ze zapomnel psa doma.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    HEJSEK23: Jak říkáš.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    RANDOM_NIGHT: jaký vlečky?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Jsem si zas musela neco vyridit s ucitelkou materske skoly. Nikdy to neni prijemne, tak jsem se pripravovala a byla jsem nervozni. Jdu vyzvednout kluka, nechavam ho prevlikat, zapojim nejvyssi level asertivity, reknu ucitelce, co si myslim a za cim si stojim (nacvicovala jsem to pred zrcadlem!) a odkracim stredem.
    Bez kluka. Zvonit na ni znovu u vstupu do budovy asi ponekud ubralo na efektu.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Z téhle vlečky jsem teda byla trochu zmatená…

DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Šla jsem ke kávovaru s polivkovou lžící v ruce. Takže sem se vracela zpět do kanceláře pro hrníček...
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Po tyzdni som sa rozhodla konecne nieco jednoduche uvarit, nech uz nemusim nic objednavat, ani zohrievat polotovary.

Postavila som vodu na cestoviny a niekolko krat si dorazne zopakovala, ze na ne nesmiem zabudnut a rozvarit ich. Jo, to nerozvarenie sa podarilo. Po pol hodine som zistila, ze som ich tam jaksi zabudla nasypat.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    SALVATOR: To je od tebe milé:-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ADELHAIDA: Tak doufám, že vám SMS kódy choděj aspoň šestimístný.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Pracuju z domova, připojuju se pres VPN. Přijde sms kód, tak ho zadávám. A nefunguje, sakra. On to totiž není sms kód, ale zůstatek na účtu.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Mám rýmu, chci si před spaním stříknout sprej do nosu, než mi to zabere, mohla bych si splnit Duolingo... Tak se opřu v posteli, v jedný ruce mobil a sluchátka, v druhý sprej, něco položím, něco jinýho vezmu a strčím si sluchátko do nosu.
    Nepomohlo to, takže nedoporučuju.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: A navíc to umím udělat tím správným pochvalně nadšeným tónem. Ještě chybělo, abych se podrbala za ouškem.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: tak když tě nikdo jinej nepochválí, musíš aspoň sama! :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Jsem zvyklá říkat démonkovi "šikovná", když se chová, jak má. Třeba nedrápe dveře, ale škrabadlo, tak je "šikovná". Nastoupí se mnou dobrovolně do výtahu a jedeme, "šikovná kočička moje".
    No, tak dneska jsem jí vyčistila záchod a říkám si tak pro sebe "šikovná". Fakt mi hrabe.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SEDELAVLOKALE: Ja to umim i naopak! Nastavim si svych 140, jedu, jedu, obcas predjizdim, kdyz se mi tam neco vrtne, nebo predemnou jedou pomaleji, auto mi v jiste vzdalenosti samo zpomali, takze pohodka, co bych se otravovala... a pak sjedu z dalnice do Zlina (prirozene na sjezdu zabrzdim a tempomat se vypne), zas to rozjedu a na prvnich svetlech se divam, jak se ta prdel auta prede mnou priblizuje, priblizuje, priblizuje.... a kurvapicazadupnutypedal, protoze ono to nebrzdi samo!

Ale dneska jsem prisla taky s motoristickym. Jedu dlouho a dlouho na konec sveta, pak dlouho a dlouho zpatky, uz ani netusim, co je za den, natozpak kolik je hodin, nastavim navigaci, dojezd 16:40, ok. Za nejakou dobu koukam, dojezd 17:05. No nic moc. Jedu pod Beskydama, jde to pomalu prede mnou se plouzi v jedinem pruhu kamion.... za nejakou dobu dojezd 17:30, no budu rada, kdyz stihnu veceri, tma, couz, za chvili dojezd 17:52 a to uz mi zacalo byt divne, takze jsem se vzpamatovala a doslo mi, ze se celou dobu koukam na obycejny hodiny.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TABO: jo! To je ono. Díky
    TABO
    TABO --- ---
    MAR_TINA: Svetylko od kola? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam