Tak dnešní společný se synem (5 let). Přišli jsme z bobovačky vymrzlí, hlavně mladší syn, tak jsem mu hned v mikrovlnce nahřála nahřívací ovečku a zároveň jsem volala na staršího, ať si donese svého králíka, jestli ho chce taky nahřát. Volal "joooo" a donesl ho, ještě s ním dělal, jak letí s ušima jak křídla, reagovala jsem na to, zasmála jsem se... Vzala králíka, dala do mikrovlnky... Následně dala mladšímu jeho ovečku na nožky, zabalila ho do deky... pořešila mokré oblečení atd... načež říkám staršímu, kde má králíka, ať ho teda najde, jestli ho chce nahřát. Odpověděl mi "já nevím, kde je". Hledám v posteli v dětském pokoji, hledám v bedně s plyšákama, hledám pod postelí, v posteli v ložnici, pod postelí, za gaučem... fakt velké hledání... No nic, starší je smířený jen s dekou. Mladší vytuhnul na gauči, je přesunut do ložnice do postýlky a dávám ještě hřejivou ovci staršímu.
...
Večer, táta už doma, kluci po večeři, okoupaní, a že ohřeju mlíko mladšímu na spaní... otevřu mikrovlnku a tam na mě vykoukne - ano, nahřívací králík. :D