• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Udělal jsem čerstvej popcorn. Sundám poklici z hrnce, naberu rukou sůl, hodím do hrnce, protřepu. Chci ochutnat, jestli je to ok. Hádejte, čeho jsem si nabral plnou hrst a hodil si to do tlamy?

Podotýkám, že za střízliva, roztržitost je pro mě nebezpečnější než opilost.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Své pětileté dceři říkám láskyplně "mrňousku" nebo "prdko".
    Máme za sebou obě náročný týden, ona dnes odpoledne v autobuse usnula, mně šel mozek taky trochu do útlumu, takže když autobus zastavil, budila jsem ji zvučným "vstávej, mrdko, vystupujeme!"
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ERRTU: tak do seznamu prikazovych aliasu pridavam:

alias dicker='docker'

moji ajtaci mi rozumeji...
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    FB mi dnes pripomenul jeden par rokov stary error a zbytocnu hodinovu cestu z a do Basileje. Kamarat mal so mnou fakt svatu trpezlivost, ja bych sa davno prerazila. :)

Tak sme sadli na bus, smer letisko, aby sme už vo Francúzsku, asi 2 min od letiska, došli na to, že sme neposlali pohledy. Takže hurá naspäť na otočku zase do Švajčiarska :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    1KA: tak přeci v Sám doma 2 se to stalo, že Kevin odletěl do New Yorku místo do Miami! :-)
    1KA
    1KA --- ---
    TRISSIE: jsem šťastná, že nejsem jediná. Ještě v letadle jsem se PTALA LETUSKY, jestli opravdu letíme na Mallorcu:-)))
    LAMIE
    LAMIE --- ---
    Když už mluvíme o kamarádech:
    “Ráno” na festivalu se potkáme u stánku s kávou. K. si objedná presso, osladí, přileje mléko, zamíchá a labužnicky přivoní … načež z tašky vytáhne kartáček a pastu a tu dá na ten kartáček … kouká … já koukala taky jako cože??? … načeš praví: “jsem si chtěla dát cigáro, ale asi si skočím vyčistit zuby…” 🤷‍♀️😎🤣🤣🤣
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Stěžovala jsem si tady na kamarádku, která zmotala Wroclaw a Warsavu. Nicméně já včera rodičům tvrdila, že jedeme do Maďarska.
    Kam my dvě krávy dorazíme nechci předjímat, ale trochu se o nás bojím.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ALEXIS: Zatím mě ten mobil pokaždé zvládl vzbudit (a dneska jsem se teda vzbudila sama a ten šok z 9 % mě teda i probral). Ale jednou kvůli tomuhle fakt zaspím.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    NELLAS: ano, taky jsem na to přišla v pátek ráno. Ještě že mám furt v záloze nabitou powerbanku
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    jsem stresař, všechno kontroluju třikrát, důležité věci ještě víckrát.
    ovšem že poslední kontrola toho, ze kterého letiště mám odlétat, proběhla ve chvíli, kdy jsem si vypínala mobil, sedíc v letadle před startem, to už je fakt moc i na mě! :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Vy to všichni určitě víte, ale... A pokud chcete přes noc nabít mobil, je dobré strčit druhý konec nabíječky do zdi. Fakt.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    ARGANNAH: Ja vim no :-D
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Rekreační středisko… rekreace betonu? Aha, recyklační středisko a recyklace betonu. To už dává smysl. Holt léto a nedávná exkurze v retrokempu na mě zanechala následky.
    EKG
    EKG --- ---
    ARGANNAH: Oh my Freud
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ARGANNAH: Taky jsem se zarazil, že to je nějaký podivný eufemismus...
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    ARGANNAH: Cerny k tomu :)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    PREKOTKA: Pes vyčuhující mezi nohama?!?!?! No fuj.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    NELLAS: jasný, ale zrovna dva metry osm vycuhuje v davu vic, nez pes mezi nohama...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PREKOTKA: Není. Já si třeba pamatuju lidi spíš podle psů než podle čeho jiného. Třeba vím, že ta paní kolem mě prošla před pěti minutama, protože na tohohle psa jsem dělala opičky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam