SKRU: v tomto směru nejsem naivní romantik.
Jak jistě víš, nebydlím v Praze. I pouhých 20km za Phou se to takto dá dělat.
Hele med mám od souseda, čerstvě zabitá a vykuchaná husa ze statku stála minulý týden 600,- (a nebyla bio jen kvůli tomu, že ji na statek nedokázali po vylíhnutí dostat do 3 dnů - IMHO také nesmysl jak cip), zabijačky se dějí každou zimu všude kolem - stačí si koupit půlku nebo čtvrtku prasátka do mrazáku a je vystaráno na pěkně dlouho, slepice bohužel nežeru vůbec, protože nemám zdroj, ale pro vajíčka si jezdím k rodičům a vozim jim staré pečivo a skořápky zpět...
Když už chci dobrou krávu, zajedu si sem:
http://www.angusfarm.cz/restaurace/dodavatele/
Připadá ti, že tyhle zdroje jsou zlé?