BIRMA:
Oboustraně, protože se tak děje jak ze strany býložravců tak masožravců je blbý, že jídlo je jednou z docela mála radostí který lidi na světě maj (teda mimo pádu souseda ze schodů, zdanění jiné části obyvatelstva, prohra neoblíbené strany ve volbách, apod.) a musej se snažit si jí z nějakýho důvodu navzájem likvidovat či umenšit./Trochu dle hesla "nevadí, že moje koza nedojí, hlavně že sousedova zdechla"/
Aby dokázali, že zrovna to, jak papaj, je ten správnej, bohu, lidu a vědě libej způsob stravování, hodný obdivu zbytku populace, stojící v němém úžasu s vykloubenou sanicí. Je to sice pochopitelný, stejně tak každej nejlíp řídí auto, souloží a poslouchá tu jedinou správnou muziku, sleduje ty nejkrásnější filmy apod. ale stejně je to pitomost. Lidi maj nepochopitelný chutě, muj děda miloval bramboračku s nalámanejma makovejma buchtama, já žeru syrový játra, kamarád mravence s rejží(docela dobrý), kamarádka tatarák z brambor, druhá bramborák z chleba(s jablečnou zavařeninou mi chutnaj) a mohli by si je tolerovat, ale asi je to moc jednoduchý.
S těma restauracema pro maso-býlo-žravce mi to občas připomíná, když vleze do zaplivaný zahulený hospody plný ožralejch individuí řvoucích oplzlosti slušňačka s dětma a začne se čílit případně psát udání a petice, jak tam ona i děti strašně trpěly. Kdysi to Kubera přirovnal k situaci člověka, co si nalíkne trencle a boxerský rukavice, vleze do ringu a začne řvát "von mne mlátí".
U nás mi naštěstí nikdo nedělá osvětu když lezu pravidelně do obchodu s jídlem pro býložravce pro sladký,pečivo a podobně, akorát když mám v tašce nějaký masný produkty, je vidět, jak pokladní trpí, ale nesnažim se jí líčit jak to budu s chutí dlabat a kšeft je kšeft, tož mlčí.