ICEMAN8241:
Dalsi krasna demagogie.
Nejdriv je vhodne si zjistit, co ten termin znamena, nez tak budete nekoho nazyvat.
Jako uspesny demagog ziskam publikum/prihlizejici na svou stranu a s tema minusama bych si nedal jednicku a uz vubec ne s hvezdickou a pokud vy ano, tak ja bych Vas musel nechat propadnout z lektorstvi/schopnosti usudku.
Text je zkopirovany z nastenky teto diskuze, kam jsem ho zkopiroval z nejake webove stranky a kdyz jsem ho pridaval do diskuze, tak si muzete vsimnout docela relevantniho spojeni, ktere jsem pred nej prave z toho duvodu umistil: jen pro zajimavost-- a jak s tim nalozite vy, je ciste na vas (nebyl to zadny argument, ke kteremu bych se hlasil a chtel po vas jeho precteni pouze vsuvka/zajimavost k tematu - nicmene vsimnete si, ze pisi bez diakritiky a ten text je s)
neni to me tvrzeni! text je zkopirovan! a zkopiroval jsem ho protoze mi neprijde rozhodne k zahozeni a naopak jako dost zajimavy-
a jinak ten text nam netvrdi, ze jsme bylozravci, si ho prectete poradne a MOZNA kdyz se na to budete divat nezaujate, tak s tim i budete aspon castecne souhlasit...
i kdyz uznavam, ze pro masojedlika je to tezky cist, jelikoz je to psano strasne zaujatym masonejedlikem
jinak ten text je demagogicky napsan(ale ne mnou) a ja ho sem vlozil pouze pro zajimavost a to rozhodne neni demagogie :) natoz kdyz pred to umistim tu skutkovou informaci
kde selektivně vybíráš fakta, abys podpořil svou tezi. --- a opet tu mame zrcadlo(dovolim si rict, ze jste text nedocetl ani do konce(byste netvrdil ze tvrdi ze jsme bylozravci nybrz k nim mame nejblize) ale uz jste selektivne vybral fakta, aby jste podporil svou nesmyslnou tezi, ze bych si zaslouzil jednicku s hvezdickou za demagogii(s minusama v kazdym komentu)