POTVORA: nemam, bohužel, potratila jsem ji, ale co tam ten blb napsal vim i já, jen ze mám zatim lehky otok a bolestivost, ale jelikož jsem se tam doplazila hned po tom, co se mi to stalo tam napsal, že se mám stavit na znovu vyšetření ráno u svého OL,(vyšetření na pohotovosti jen pohmatem, kdy jsem mu tam párkrát zavyla, zkroutila se a tod vse). Jenže toho mám v Lounech, takže to nešlo. Napsal mi berle,klidovy režim a ledovani a nechal mě se pro ne drkotak o půlnoci z vinohrad na mirak a chtěl mi napsat neschopenku, ale to jsem si nemohla dovolit a hopkala jsem teda jen s jednou berli 16 hod po kavárně, no a teď to mám, ale abych nehazela jen na tuhle udalost, ja už si tenhle svalik jednou porouchala kdysi davno, když jsem dělala zavodne sportovní aerobik, už tenkrát to nechalo lehké následky, nemohla jsem zabrat např v běhu úplně naplno, jinak jsem letěla na ústa, ale to se celkem dalo, jenže teď je to vážně moc, vzdyt já nemůžu ani zaklusat na tramvaj, svižneji vyjít kopec....aniž bych nezačala pajdat...
po takové době...
nemám problém se někam dopravit :-)