Zdál se mi dneska hrozně zvláštní sen. Zdají se mi často, ale už takhle to tu tapetuju asi nejvíc, ale tentokrát bych chtěl když tak opět poprosit o názor:)
Byl jsem ve velkém domě svých prarodičů, kde byli všichni lidé z mojí práce + pár dalších lidí „z oboru“, byla to „kancelář“, kde všichni pracovali. Najednou za mnou přišla holka a říká mi:
„Máš přítelkyni (ve skutečnosti nemám), tvoje přítelkyně na tebe čeká a ozve se ti, ti lidi tady, ti tě buď mají rádi, nebo nemají rádi, ať už se tváří jakkoliv, je to jedno, tvůj jediný úkol je, abys před nimi i před ostatními skryl svůj vztah, aby se ho nemohl nikdo dotknout nebo ho jakkoliv narušit. Na tom, jak moc se ti to povede, závisí, jak moc budeš šťastný, a toto je jediný způsob, jak můžeš být šťastný, ostatní není důležité.“
Jdu intuitivně ke dveřím domu, otevřu je, a tam stojí moje „přítelkyně“ a u nohou se jí krčí dítě, evidentně chápe vše, co mi říkala předchozí dívka, a proto mlčí, nejde dovnitř, a čeká, co jí řeknu. Beze slov jí nějakou telepatií/myšlenkou říkám, ať se projde někde po okolí, že za chvilku půjdu ven jí najít. Když zavírám dveře, mám silný pocit, že někdo uvnitř jejich vrznutí slyšel a zajímá ho, co se děje, ale nakonec to nechává plout.
Myju si zuby, oblíkám si kabát, který zničehonic zčervená, usmívám se nad tím. Jdu ven přes sklep nějakým naprosto super tajným východem, a když vyjdu, běží za mnou dvě děti mé přítelkyně a napřahují ruce k obětí jakoby mě už nějak znaly. Holčičku beru do náruče, je milá, ale najednou mi začne vyčítat některé mé postoje ve vztazích, zamýšlím se a říkám si, že má pravdu. Nemám pocit, že bych byl jejich otec, ale nevím. „Přítelkyně“ nikde. Holčička se mě v jednu chvíli zeptá, jestli jsem s nimi kvůli penězům.
Čekám s nimi ve vesnické „kavárně“, kde si projíždím její mobil a zjišťuju, že „Přítelkyně“ je zřejmě z části italka. O kluka se stará můj bratr, zatímco já si povídám s holčičkou a držím jí v náručí. Říkám jí, že mám jedno procento baterie a že už se mi „Přítelkyně“ brzo nebude moct ani dovolat.
Všude po polích táhnout vojáci, dokonce i v „kavárně“ jsou na zdech fotky vojáků a vojáci nakukují i přes okno dovnitř.
…pak se bohužel nepřirozeně (telefonát) probudím…
Někdo nějaký (naprosto jakýkoliv) nápad/tip/idea? :) Díky moc.