GORG:
Dobrý je, pokud tam má člověk svuj barák, u něj svoji zahradu a v garáži svoje auto(teda pokud tam prohrnujou v zimě), tak žije dost mejch spolupracovníků a dobrý. Platěj elektriku, vodu maj svojí, topěj dřevem (který namnoze kradou), na zahrádce zeleninu, brambory a zvířata, pak je to dobrý.
Ale jak se tam postavilo panelákoidní zvěrstvo, tak v tom je to docela peklo. Nedaleleko už se tam prodávaj byty za 50 000, protože práce nic, všechno daleko, autobus jezdí málo a blbě, navíc tam nastěhovali tzv. nepřizpůsobivý, takže přizpůsobivej má jedinou šanci urychleně vypadnout.
Mne jediný, co by pro mne bylo přínosný, je na celym NZP to, že by to neživilo bandů staračů a dorazilo to rovnou k lidem. Nedávno sem četl někde pohoršenej dopis jedný staračky, u toho sem málem vykousl kus monitoru.
Ta hodná paní se starala jako nějaká poradkyně(pochopitelně za plat) a mimo jiný taky řešila problém s exekucí u nějakého pána s postižením, dlužil tušim 750 a vrhl se na něj exekutor. Paní se starala, vyjednávala s exekutorem, dluh se splatil postupně, myslim během jednoho roku, akorát že místo 750 se splatilo asi 5000. Tak sem si řikal, kdyby se paní nestarala, odhaduju že za její plat by se dalo podobnejch případů vyřešit tak 20 měsíčně.
Jo, na děti je spousta názorů a taky spousta vodborníků. Občas si řikám, jak kurva vychovávali děti v dobách, kdy vodborníky neměli a svět byl ne milej jako dneska, ale neveselej, krutej a pro nás nepředstavitelnej jako třebaa války, a stejně ty tehdy vychovaný děti přežily. Jako konečně moje generace přežila bez přilby na kolo, bezpečnejch zkoumanejch hraček, jídla a rad odborníků na každym rohu:-)