JUNIPETRUS: myslím to tak, že moje zdravotní omezení je takového druhu, že jsem se naučila nebrat ohled na svoje pohodlí do té míry, že misto toho, abych tak nějak rostla, tak mě to přepínání spíš zdravotně ničí. Takže už prostě určítý věci nedělám, když se mi nechce, protože mám oveřený, že je to poslední varování od mýho těla :) (Ale pochopím když to nepochopíš prostě). Jsem existečně zavislá na tom že tenhle systém funguje, aspoň teda trochu, i když mě furt přivirají výtahy.. je to lepší než když tam nejsou žádný výtahy, neb jsem dělala hrdinku a zlomila jsem si kotník cestou ze schodů.
Takže opravdu potřebuju aby současnej systém buď vydržel, nebo se už teď připravit na to, že mi ho rozbiješ a zabránit ti v tom, a když to nepude, tak se adaptovat jinak. Nehodlám rpostě chcípnout na nedostatek zásobování a hospodaření s odpady b který vzniknou přechodem na NZP, kdy lidi přestanou chtít dělat těžkou práci, protože vím že jsme liný hoveda všichni, teda až na hasiče, policajty a zdravotníky a radši děláme v pohodlí kanclu a korporace. (Kdyby to tak nebylo, tak se rvem o to, abysme mohli dělat skladníky a popeláře a podobný zaměstnání)
Jo, deal with it.... taky sem byla liný hovedo, vím o čem mluvím :)