PHAILO: A? Tím si vystudoval psychologii a sociologii? Takhle se to nedělá většinou.
Dost lidí v práci prokrastinuje (a jak jsem poznamenal - nejvíc se tu debatuje v pracovní době :)) ale čím to je?
Tohle měl řešit openspace . obrovský kancly, kde manageři vidí lidem na monitor - výsledek... lidi prokrastinují ještě víc. Myslím, že manageři problému nerozumí. Vědecká data říkají totiž, že openspace vede k ještě většímu flákání a stresu, snížení produktivity, protože lidé mají problém se soustředit (90% lidí to vypovědělo ve výzkumu)
Nezapomenu, jak kódím, na uších sluchátka..jedu si tam svůj jazzíček, a jde kolem producent, poklepem mi na rameno a vysmátej se mě ptá "Jak to jde?"...já na něj nasraně vyštěkl "Nejde!!! Furt někdo ruší, chodí kolem ..tady se nedá se soustředit!" začal se chlámat spolu s celým stolem.Jemu rozhodně openspace problém nedělá.. no spadá do těch 10%, protože pro něj je práce jednání s lidma, ale ti co skutečně něco dělaj to vnímají jinak.
Ono je skutečně srandovní, když si tihle manageři hrají s pistolkama (doslova :)), takže ti lítá kolem hlavy nějaká gumová kulička, a ty máš něco u toho dělat,protože si někdo myslí, že produktivitu zvyšuje, když jsou všichni prohromadě.