COMODOR_FALKON: Tak asi každý má jiné zážitky. Já jsme zažil čekání delší než 3 hodiny a pak je problém jít ještě o patro níže (nebyl můj případ, ale lidí kteří tam byly se mnou).. Ale jo tak v pohodě.. mají tam teplo, mají tam zásuvky a o 7 pater níž i WC :D Já je mám z úřadu práce na Praze 6 a 4 a od úřednice která pracuje na ÚP na Moravě..
Já čekal na schválení dávek v hmotné nouzi 6 měsíc, nebyl jsem žadatel ale společně posuzovaná osoba. Nebyly poskytnuty základní informace a vystřídali se za tu dobu na našem případu 3 úřednice. Problém byl s výpisy z účtů které tam ale měli celých 6 měsíců.. Dokonce jsem jem tam dával 2x protože jim vadilo že některé výpis jsou na jednom papíru a né na třech :D
Domů přišla kontrola atd.. Takže na straně státu byly i zbytečné výdaje. A po 6ti měsících od žádosti úřednice doporučila žádost stáhnout, protože by neprošla. Úředníci mi přišli málo kompetentní. Možná bych se o problematiku měl více zajímat a podávat na úředníky stížnosti :) Ale přišlo mi že na tom byly sami psychicky i fyzicky špatně..
Ale je fajn že má někdo i kladné zkušenosti.